Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Hajrá Magyarország!
Szabadlábon van már?😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Emlékeztek a skót Hendry-re? Példakép😛
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ha az egész vb-t nézték volna akkor eleve nem Zidane kapja meg
még a franciák is azt mondták a csoportmeccsek után,hogy menjen nyugdíjba.nem véletlenül
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kattintás!Tényleg zseni ez a Zidane, méghozzá az õrült fajtából. Szinte egyedül vitte tovább a franciákat a spanyolok és különösen a brazilok ellen, a döntõben pedig belefejelt Marco Materazzi mellkasába. Mielõtt mi, földi halandók pálcát törnénk egy félisten fölött, azért ne felejtsük el, hogy a sunyi Materazzi mosolyogva osztotta az élete utolsó tétmeccsét játszó Zidane-t. Ezt már a serdülõ kettõben tanítják, az ellenfél legjobb játékosának vigyorogva szídd az anyját, nyújtsd a kezed, miközben könnyû halált kívánsz neki, becsüld le férfiasságát és simogasd a fejét, hogy a bíró lássa, mennyire sportszerû vagy. (A franciák visszavágása egy videó Materazzi legbrutálisabb megmozdulásaiból>>>😉 Zidane erre kiváló alany, bizonyítja ezt a pályafutása is. Az 1998-as vébén például az õt folyamatosan sértegetõ szaúdi játékosnak taposott a mellkasára, pedig csapata 4-0-ra vezetett. Két meccsre eltiltották, a döntõben pedig két gólt szerzett a világbajnok Brazília ellen. A bíró most is kiállította a világ legdrágább játékosát, akiért még 2001-ben fizetett 66 millió eurót a Real Madrid a Juventusnak. A piros lapjának - hatvanmillió olaszon kívül - egy ember örülhetett tiszta szívbõl, és a tévé elõtt a feleségének talán azt is mondta: "Megmondtam elõre szívem, hogy semmi nem lesz ebbõl a gyerekbõl". Abdelhamid Kermali, az algériai válogatott egykori szövetségi kapitánya volt az, akinek Zidane a kilencvenes évek elején felajánlotta szolgálatait, de õ nem kért belõle, mondván, nem elég gyors. Na, ez a Kermali Magyarországon a BLASZ II-ben sem lehetne játékosmegfigyelõ. A franciáknak meg azt ajánljuk, hogy augusztusban sürgõsen szervezzenek egy barátságos meccset Zidane-nak, ahol elbúcsúzhat a közönségtõl, de lehetõleg tegyenek dugót a fülébe, és az sem baj, ha szemellenzõvel játszatják.
GanXstaZolee#2709
Egyszerûen a favorit Németország ;-)
Franciaországot (Zidane, Henry), Portugáliát (Figo), Angliát(itt nincs senki 😄) pedig figyelemmel követem.
És már megtettem: Gratula Olaszországnak! Szép volt Zidane, Franciaország 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"tessenek gratulálni a gyõztesnek 😊"
/Matrix kicsit átkarolja Zidane-t, az rábámul,de miután nem kerül oda a labda
visszakocog./
- Na mivan trottyoskám, nem jött az aranylabda?
-
- <áú>áú>
http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4&search=Materazzi
ezt ilyenre képezték ki, verésre, sipcsonttörésre, ölésre, más szidására
De gondolom ez nem számít...
nekem tetszett, neked valszeg nem , mert az EGYIK kedvenc csapatod játékosa 😊
Teljes erejével belefejelt az olasz mellkasába, akit készületlenül ért az ütés.
Tudjátok, hogy ennek milyen egészaségügyi következményei lehettek volna, ha az olasz épp levegõt vesz? Vagy ha szívritmuszavart kap? Ne adj Isten eltörik egy bordája és szilánk megy a szívburokba vagy a tüdõbe?
Nekem õ volt a kedvencem a 98-as VB-döntõ óta, de amit itt csinált, azzal tényleg lerombolta azt a tiszteletet, amit éreztem iránta. Pedig a brazilok ellen hogy játszott!!!
Amúgy igazságtalannak tartom, hogy Zidane kapta a díjat több okból is...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
akárcsak régen Figo,Batistuta,Bergkamp,Del Piero,Maldini,M.V.Basten..
Hajrá Magyarország!