Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
Ujjujj:-) Remélem nem leszel gépközelbe, mert páran repülnének az tuti:-)
Szerintem telefont se vigyél:-)

Punker
az nem én leszek engem vár kb 3 liter tömény 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The FlashBack
A topikkal nem lesz gond, csak a ban-al:-)

De valakinek csak fennt kell tartania a rendet 😊

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

<#vigyor2><#vigyor><#nevetes1>

Punker
azt javaslom tedd azt amit én menj el olyan helyre nézzni a meccset ahol jó sok pia van, és akkor miután a digók csúfos vereséget szenvedtek, nem fogod osztogatni a ban-okat mint máskor 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mondjuk nem valami szép szín a rózsaszín, de a Palermonál egyáltalán nem zavar... Már megszoktam és az úgy szép ahogy van...

The FlashBack
<#nyes>
hehe, gabber😄

gabber_saviola
<#hehe> meg jah

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
na megjött a rózsaszín pólós..... <#mf1>

Ok csak szólhattál volna elõbb is 😊

The FlashBack
Felidegesíted!

gabber_saviola
mit csinálok vele? 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ezt azért mondhattad volna elõbb is.... Mert errõl csak most hallok elõször....

The FlashBack
Visszalesz még téve, ne izgulj, amikor a legnagyobb mozgás lesz itt, akkor ki lesz téve:-)

The FlashBack
<#idiota>
Felmérgeled😄

Te véleményed.... Amikor FlashBack mondta, hogy csináljon valaki egy bannert akkor egyedül én jelentkeztem... Megcsináltam, alakítottam rajta nem egyszer, nem kétszer, a döntõ többségnek tetszett... Ki lett cserélve, és tizenegykét nap után vissza rakják a régit... Nem két hétre dolgoztam ki.... Már az elején nem kellett volna lecserélni Jason bannerét

The FlashBack
Brazília mert kiesett, címvédõként, Franciaor. azért, mert még a csoportból sem jósolták tovább.

gabber_saviola
hallod Punker: FORZA ITALIA <#hehe>

The FlashBack
Megmondtam, hogy cserélgetni fogom:-)

Punker
de mennyivel jobb ez.

FlashBack sok értelme volt tizenegykét napra bannert csináltatnod....

grizzly21
te jo éég, brazilia és franciaország miért lett volna meglepetés? meg szerbia és montenegro?

The FlashBack
egyszerûen fejfájdító, szal szedd ki😄

tormy
Hehe lehet hogy elek majd a lehetoseggel. 😄

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Punker
mert azok alapból sz@rok, illetve nem sz@rok csak õk szinészkednek és nem fociznak, nem komálom a digo oscar gálát amit a gyepen mûvelnek.....<#shakehead>

The FlashBack
Az semmiképp nem lenne olyan jó:-)
Bár mostmár bizonytíniuk kéne, nem részletezem😄

The FlashBack
A bírók szarok. A csapatok között is akadtak, köztük akik meglepetést is okoztak (Szerbia és Montenegró, Horvátország, Brazília, Franciaország...)
De azért végignézed már, ugye?:-)

ha nem tetszett akkor nem mindegy ki nyer?...jó lesz az is ha olaszok nyernek

Punker
a sz@r csapatok és sz@r bírók......

The FlashBack
Na. Kiváncsi vagyok, neked mi nem tetszett benne!?:-)

Punker
még viszem a kutyát sétálni, utánna zuhany aztán irány a pecóm tele a hûtû piával 😊

Punker
fritzeknek nyernie kell, ha nem akkor végeztem ezzel a vb-vel, amúgy is ez volt eddig a legsz@rabb amit láttam 😞

fsgh
az igaz😊de a hozzávalok már megvannak😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The FlashBack
még mesze van😞

fsgh
pisztácia mogyoró popcorn betárazva jöhet a meccs😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem kell azért sajnálni minket, fõleg nem elõre 😉

Véleményem szerint a Németeket innen már benyomják a döntõbe bármi áron.
Még szerencse, hogy ez az a két csapat akiket az évek során se sikerûlt megkedvelnem 😊
A Németek az eddig mutatottak alapján is jogosabban kerülhetnének be.
Szóval szegény Olasz drukkerek...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mindenki nagy szomorúságára, tudom 😄DDD

Alap, hisz Németország játszik, úgyhogy itt leszek 😊

The FlashBack
Meccset lesed este?😄

Köszi, neked is 😄

The FlashBack
Köszönöjük, de aztán teis jólérezd magad:-))

😄DDD

inkább iszok😄

most ugyis megyünk focizni aztán sörsátor 😛 nemtom hogy megyek haza😛

jó szórakozást!

Legalább aki nem iszik meccsközben, annak is meglesz a "másnaposság" érzete 😄DDD

The FlashBack
szedd ki azt a logód, csinálok neked egy normálisat vazzeg:-)

engem is... megfájdul tõle a fejem 😄

DJ Bee18
idegesít a logód 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zaki
Jó arány... 😄

tormy
En is de csak mert jelentos osszeggel fogadtam ra. engem csak VB addig erdekel ameddig az argentinok bent vannak. Utana csak kotelezo meccsnezes szinten vagyok. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar