19716
Világbajnok: Olaszország
-
#17262 jol van nem ám el sírod magad!!!!!!!
Hehehehehehehehehehehehe -
#17261 biztos van német foci szerelmeseinek topic, mennyél oda sírni... -
#17260 Nem, és szerintem neked megkéne hallgatnod tisztességesen más véleményét és nem csak a magadét fújni, majd leugatni a másikat ;) -
#17259 littlenorbi te tenyleg marha little lehetsz. -
#17258 haggyál már engem kispajtás -
#17257 Nem akarsz menni aludni???????????????? -
#17256 legyen igazad -
#17255 Hihetetlen, hogy egyből mindenki ráfogja a mákra, meg a bundára az Olasz győzelmet. Ezek az emberek egy fikarcnyit se érnek. Meg azzal jönnek kinek volt könnyebb ága. Nevetséges. Jó, hogy nem játszatták újra például az Olasz-Ukrán meccset azzal a címszóval, hogy 'könnyebb ágon vagytok mint a németek ezáltal kétszer kell győzni a továbbjutáshoz'. Ezen tényleg csak nevetni lehet. Az olaszok megérdemelten nyertek. Nem bemákolták a gólokat... Szerintem sokan szeretnétek úgy becsavarni a jobb alsóba a labdát mint Grosso, de lehet, hogy csak megcsúszott a lábán a labda. Meg Del Piero-nak is odaüvöltöttek és megijedt, ezért lőtte el a balfelsőbe a labdát :)
Amúgy pedig szerintem Olaszország-Franciaország döntő lesz. Olasz első hellyel és Portugál harmadikkal. -
#17254 Jah, szeretnének... -
kompalor #17253 Olasz-francia döntő lesz és az olaszok viszavágnak a 2000-es EB-ért! -
#17252 Remélem a döntő napján is beszélünk -
#17251 honnan látsz, nem fog én bekamerázva
-
#17250 Jah Del Piero kivegezte a Nemeteket.
Mellesleg azt hallotatok hogy egy nemet lap parazitaknak hivta az olaszokat? A mai Nemzeti Sportban volt is rola egy cikk, Gattuso tiszta ideg volt miatta. -
#17249 jaja ez egy nem is tudom mit irjak rá annyira hülye hogy már nem lehet rá mit irni! -
#17248 fáj látom -
#17247 Sztem rúgj be jó -
#17246 németek csoportja nehezebb volt? lengyelország, ecuador, costa rica
aztán jöttek a svédek és az argentinok.
főleg mert németországot esélyesebbnek tartották mint az olaszokat a döntőbe jutásra
(hányan jósoltak brazil német döntőt..) -
#17245 Hát én most értem haza,haverokkal néztük és mit is mondhatnék:szép volt olaszország,óriási respect hogy le tudták gyűrni a házigazdát
És ami számomra a lényeg:DEL PIEROOOOOOOOOOOOOOO csitította el végleg a stadiont,és azért örülök ennek ennyire mert ő is egy olyan játékos aki bent van az én kis saját Hall of Fame csarnokomban -
#17244 Na én megyek aludni!!
De ugyse tuok mert kiestek a Németek és az Olaszok jutottak tovább!
Igy voltam a Brazil meccs után is!!! -
#17243 Ki a fasz kopog nalatok feltizenkettokor b+? :D -
#17242 amúgy megnéztem az összefoglalót és Kokó a végén: "Meg merem kockáztatni hogy a Világbajnokság eddigi legizgalmasabb mérkőzését láttuk."
én is meg merem kockáztatani h nem egy meccsre mondta már ezt -
#17241 Hát nem lesz gyász ? -
#17240 hehe -
#17239 Én eltudom viselni a vereséget, mert eddig pont azok a csapatok estek ki akiknek szurkoltam, de az olaszokat nem tom mért de nem birok őket... -
#17238 Tök jo -
#17237 Portugalia jo csapat, es Deco jatszani fog a Franciak ellen azt se felejtsd el.
Szerintem 60-40 a franciak javara azon a meccsen ami az eselyeket illeti, de konnyen lehet Portugal gyozelem is. -
#17236 Az természetes, hogy a Portugáloknak is van esélye, íme a bizonyíték..harcos csapat, minden eszközt bevetnek...
Portugál foci... -
#17235 Győzzön a jobbik a döntőben! -
#17234 Tudod a normális emberek tudnak veszteni, és kulturaltan elviselik fájdalmukat.) -
#17233 Hát ha a Franciákat megverik akkor szerintem az olaszokat is!!
Amugy jó csapat!
Meg az olasz is mert tán a döntöben vannak!
Tehát fejezük be a veszekedést! -
#17232 Ilyenkor kopognak hozzád ? -
#17231 *sportklub..bazz nem tudom se irni se gondolkozni, lassan ideje lenne alukalni. -
#17230 Koko sem tuod a picsajan maradni, minek tettek be ezt a sportkullba, nem eleg Lederer meg urban flori? Szinvonal odabasz. Mellesleg 2 napja lattam Kokot nem messze a vaci utcatol egy etterem bejaratanal allt 2 novel, es akkora szivar logott ki a pofajabol mint egy nagyobb neger mupenisz. -
#17229 Van esélye az EU Braziloknak ! -
#17228 simán... végig kísértem a VB -t, egyértelműen mondom: (svsz) NEM ÉRDEMELTÉK MEG!, hogy a döntőbe jussanak és a csoportjaik pedig maga volt az álom...! -
#17227 -
Hajnalcat #17226
Pont gól előtt kopogtak és nem figyeltem oda. Épp elég volt ahhoz, hogy ez történjen... De reménykedem még a 3. helyben, talán meg lesz. -
#17225 Te miről beszélsz?Francia az húzos lehet abban igazad van de Portugália??? -
#17224 idézet KOKÓ -
#17223 Hol van az már ?????????????