Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
nalátod én se😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Hallod átugrok hozzád 😄
Én még be se készítettem semmit sem 😊
Amúgy: HOL A SÖR, HOL A SÖR, HOL A SÖÖÖÖR?...
Mondjuk én nem iszok alkoholt 😊
Jó étvágyat hozzá!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

fsgh
radiátor nyáron nem mûködik😉ja és thx😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jAsOn VoOrHeEs
Hát a radiátorral szerintem megfogsz izzadni 😊 Mindenesetre jó étvágyat -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

<#taps><#banplz><#finom>

fsgh
nasi mevan asszem ez elég lesz<#idiota><#idiota>jöhet a meccs😛

Ne az oldal URL-jét add meg a Kép linkjének hanem rákattintasz jobb egér gombbal a képre és az ott található címet kopizod be Kép URLnek 😉

Bocy
na jó hagyuk inkább megyek a köértbe mert minnyá jöna mecc és nics semmi ropogtatnivaló😄

Bocy
jujj bocsi!
most törölhetsz😄

Bocy
nekem mér nem hozza ki??? a képet?

Bocy

jézusom rosz nézni <#ejnye1><#ejnye1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nyes><#guluszem1>

Bocy
hééé ezt a képet én raktam be😄
csak nem hozta ki😊
kösz hogy kiraktad

The FlashBack

Bocy
T.Frings nem játszhat az olaszok ellen

Nem játszhat a labdarúgó világbajnokság mai elõdöntõjében Torsten Frings. A FIFA az Argentína elleni világbajnoki negyeddöntõ után kitört tömegverekedés miatt tiltja el a német válogatott középpályását.

Torsten Frings a képek tanulsága szerint arcon ütötte Julio Cruzt, és ezért nem játszhat a keddi Olaszország elleni elõdöntõn. Frings emellett fél éves felfüggesztett büntetést is kapott, azaz ha a következõ hat hónapban újabb fegyelmi vétséget követ el, akkor legalább további egy mérkõzésre eltilthatják – hangzott el a Magyar Rádióban.

Frings a németek összes vb-meccsén kezdõként lépett pályára, így kiesése nagy érvágást jelent Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány számára; helyére Tim Borowski vagy Sebastian Kehl lehet. Az eltiltás egy meccsre szól, így ha Németország legyõzi Olaszországot, Frings a döntõben már pályára léphet.

The FlashBack
mesze van még az

banok
minnyá kezdõdik a meccs... <#taps>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

The FlashBack

Bocy
Roberto Carlos nem lép pályára többet a válogatottban

A Real Madrid brazil kiválósága internetes honlapján tudatta döntést rajongóival.

"A válogatottban az én történetem lezárult. Szeretném megnyitni az utat a fiatalok elõtt" - indokolta döntését a 33 éves klasszis. Roberto Carlos tíz év alatt 128-szor húzta magára a Selecao mezét, tagja volt a 2002-es vb-n aranyérmes, illetve a négy évvel korábban ezüstöt szerzett válogatottnak is

A németországi világbajnokság elsõ számú esélyesének tartott brazil csapat szombaton Franciaország legjobbjaitól szenvedett vereséget a legjobb nyolc között.

The FlashBack
😊
A VB után megkapod az egész pakket😊
Igérem😊

msot hogy vége a VB nek nem tucc adni egy Spanyolosat ? 😄 (spanyolok számára van vége 😞 )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

The FlashBack
Jó. Akkor elnézést, oké?

Bocy
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nyes><#nyes>

The FlashBack
<#idiota>

The FlashBack

Németország vs Olaszország

| VS |

gabber_saviola
nem vagyok egy sértõdõs fajta, csak azért van mindennek határa

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez kemény lesz, mióta a Bugatti német kézben van, nem biztos, hogy nyamvadt Enzokkal meglehet venni a meccset...😄DD

itt nem lesz last-minute 11-es...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Bocy
I. félidõ
3.perc Podolski(ger)--> Sárgalap!
II. félidõ

46' Sorin (arg)-->sárga
49' Ayala (arg)-->gól
60' Mascherano (arg)-->sárga
62' Schneider (ger)-->csere
70' Abbondanzieri (arg)-->csere
71' Riquelme (arg)-->csere
74' Schweinsteiger (ger)-->csere
78' Crespo (arg)-->csere
80' Klose (ger)-->gól
85' Klose (ger)-->csere
88' Rodriguez (arg)-->sárga
91' Odonkor (ger)-->sárga
Hosszabbítás

96' Cruz (arg)-->sárga
114' Friedrich (ger)-->sárga

Statisztikák
(GER) (ARG)
10 Lövés 12
5 Kapuralövés 5
23 Szabálytalanság 32
4 Szöglet 6
3 Les 3
42% Labdabirtoklás 58%

Németország Argentína találkozó
4-2 re nyertek a námetek 11 esekkel
(a hülyébek kedvéért! 😄
de nem biztos hogy olyan van itt😊

Igen amint láthatjátok sok az õ, de ez nem azt jelenti hogy politikusnak készülök 😄

The FlashBack
Nem állt szándékomban, én csak vicceltem, ha megsértõdtél, akkor bocsánat!

gabber_saviola
pofátlan azért ne legyél , ha megkérhetlek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Õööö, igen a Német továbbjutással szerintem sem lesz gond, én is úgy érzem 😛
Viccet félretéve szerintem Németek és Franciák mennek majd tovább, és Olasz-Portugál bronzcsata lesz, amin talán a Portugálok gyõznek, de aztán majd meglátjuk 😊

The FlashBack
Hát igen. A nõi megérzés sosem hazuttolja meg magát!<#idiota>

gabber_saviola
nem lesz probléma a továbbjutással nagyon úgy érzem 😛

Köszi meglesz, viszont! ;-)
Anno mintha ez egy szép nagy Zöld Sasra lenne ráírva, de nem biztos ám 😄DDDD
FlashBack te biztos láttad már, nem tudsz nekem segíteni, tényleg ez lenne rányomva a kedvenc kabalaállatodra? 😄DD

The FlashBack
Meglesz, jó szórakozást!

Bocy
hello!
ma jó kis meccs lesz
egyértelmûen német gyõzelmet várok😊
tudom nem mindenkinél van igy!
de nálam igy van!

The FlashBack
jah, a leleményesség:-)

De aztán a döntõn mindent bele:-)

Punker
na leléptem, aztán ne felejtsétek szurkolj ne háborúzz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The FlashBack
<#idiota>

Punker
így maradt a mai + holnapi meccsre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
Avanti a repülõtérre akartál írni 😛

The FlashBack
Ha több van az sose baj, gondolom pocsékolni úgysem fogtok😊

Punker
most éppen kutyasétáltatásra készülök csak még meleg van 😊

alkalom múlthéten volt, mondtam a haveroknak tömény van dögivel azt ne hozzanak természetesen még hoztak 😊

jaja, forza, de a repülõtérre...😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

EmIn3m02
nyalács htx

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

The FlashBack
Látod, ez igaz. Sose láttalak itt meccs után, de elõtte se nagyon:-)
És mikor készülõdsz, vagy ár minden kész, csak az "alkalom" hiányzik?

Punker
mikor láttál te engem meccs után itt? mint minden rendes ember kocsmában nézzük a meccseket, de most a legénylakásom hûtõje meg lett töltve alkohollal úgyhogy ki kell üríteni 😊

grizzly21
van egy olyan érzésem hogy ezek a szerencsétlen németek bejutnak ma a döntõbe..bár ne így lenne