Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én még be se készítettem semmit sem 😊
Amúgy: HOL A SÖR, HOL A SÖR, HOL A SÖÖÖÖR?...
Mondjuk én nem iszok alkoholt 😊
Jó étvágyat hozzá!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jézusom rosz nézni <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#guluszem1>#guluszem1>
Nem játszhat a labdarúgó világbajnokság mai elõdöntõjében Torsten Frings. A FIFA az Argentína elleni világbajnoki negyeddöntõ után kitört tömegverekedés miatt tiltja el a német válogatott középpályását.
Torsten Frings a képek tanulsága szerint arcon ütötte Julio Cruzt, és ezért nem játszhat a keddi Olaszország elleni elõdöntõn. Frings emellett fél éves felfüggesztett büntetést is kapott, azaz ha a következõ hat hónapban újabb fegyelmi vétséget követ el, akkor legalább további egy mérkõzésre eltilthatják – hangzott el a Magyar Rádióban.
Frings a németek összes vb-meccsén kezdõként lépett pályára, így kiesése nagy érvágást jelent Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány számára; helyére Tim Borowski vagy Sebastian Kehl lehet. Az eltiltás egy meccsre szól, így ha Németország legyõzi Olaszországot, Frings a döntõben már pályára léphet.
A Real Madrid brazil kiválósága internetes honlapján tudatta döntést rajongóival.
"A válogatottban az én történetem lezárult. Szeretném megnyitni az utat a fiatalok elõtt" - indokolta döntését a 33 éves klasszis. Roberto Carlos tíz év alatt 128-szor húzta magára a Selecao mezét, tagja volt a 2002-es vb-n aranyérmes, illetve a négy évvel korábban ezüstöt szerzett válogatottnak is
A németországi világbajnokság elsõ számú esélyesének tartott brazil csapat szombaton Franciaország legjobbjaitól szenvedett vereséget a legjobb nyolc között.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt nem lesz last-minute 11-es...😛
http://gaborszantai.co.uk/
3.perc Podolski(ger)--> Sárgalap!
II. félidõ
46' Sorin (arg)-->sárga
49' Ayala (arg)-->gól
60' Mascherano (arg)-->sárga
62' Schneider (ger)-->csere
70' Abbondanzieri (arg)-->csere
71' Riquelme (arg)-->csere
74' Schweinsteiger (ger)-->csere
78' Crespo (arg)-->csere
80' Klose (ger)-->gól
85' Klose (ger)-->csere
88' Rodriguez (arg)-->sárga
91' Odonkor (ger)-->sárga
Hosszabbítás
96' Cruz (arg)-->sárga
114' Friedrich (ger)-->sárga
Statisztikák
(GER) (ARG)
10 Lövés 12
5 Kapuralövés 5
23 Szabálytalanság 32
4 Szöglet 6
3 Les 3
42% Labdabirtoklás 58%
Németország Argentína találkozó
4-2 re nyertek a námetek 11 esekkel
(a hülyébek kedvéért! 😄
de nem biztos hogy olyan van itt😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Viccet félretéve szerintem Németek és Franciák mennek majd tovább, és Olasz-Portugál bronzcsata lesz, amin talán a Portugálok gyõznek, de aztán majd meglátjuk 😊
Anno mintha ez egy szép nagy Zöld Sasra lenne ráírva, de nem biztos ám 😄DDDD
FlashBack te biztos láttad már, nem tudsz nekem segíteni, tényleg ez lenne rányomva a kedvenc kabalaállatodra? 😄DD
ma jó kis meccs lesz
egyértelmûen német gyõzelmet várok😊
tudom nem mindenkinél van igy!
de nálam igy van!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
alkalom múlthéten volt, mondtam a haveroknak tömény van dögivel azt ne hozzanak természetesen még hoztak 😊
http://gaborszantai.co.uk/
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
És mikor készülõdsz, vagy ár minden kész, csak az "alkalom" hiányzik?

| VS |