Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
neked nem mi a rák bajod van?
már bocs ha boldog vagyok 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
Nem unod?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

na, Zidane-ügy:

igaz, a meccs eredményén nem változtat, de mivel a partjelzõk és a játékvezetõ nem látta az esetet, így nem ítélkezhetett, ráadásul VIDEÓRÓL(!) nézte vissza a 4. játékvezetõ és csak ekkor jelzett, ami jelenleg szabálytalan és csalásnak minõsül...

http://gaborszantai.co.uk/

Christiansen
Hát õk<#hawaii>

boccs<#vigyor5>

Punker
aszem törlöm a banner-t mert csak flémet szít, aztán lelépek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

forza milan
Grat Olaszország!2004töl a selejtezö csoportoktól neik szurkoltam!Aztmár tudni ki a legjobb?

gabber_saviola
:ADasdasdasdsd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Totting a jo oreg idegbeteg. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
OK GRATULALUNK OLASZORSZAGNAK BAZZEGH! <#idiota>

csak azt nem ertem miert nem argentina nyert aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <#rinya><#schmoll2><#boxer><#falbav>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Davidus
az elsõk õk lettek de a vébét a németek nyerték😊

V9ykn8_TZL0

b4rc4
Gratula Olaszország!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
JAaa és grat faxa bírók.😛

b4rc4
ha unalmas ha nem,õk ynerték a Vb-t...

GanXstaZoleeWrk
te se lottóz! 😄DD

GanXstaZolee#2709

France men
A franciák????xD

München ist ROT!!!

Count Adyn
tegyétek tul magatokat rajta .)
ha nem megy:
<----->

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Sziasztok, menjetek ebédelni, és szurkoljatok olaszoknak, kérjetek bocsánatot a divatdrukkerezésért.

Hajrá Magyarország!

Davidus
a börtön rémlett😄

V9ykn8_TZL0

GanXstaZoleeWrk
a jobbik! 😊

GanXstaZolee#2709

Na így már mindenki boldog.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

nem, verekedni szokott, ült is párszor...

gabber_saviola
te seggedbe is egyet igen 😛

Gratula Olaszország! Szép volt ZIDANE, Szép volt Franciaország!

Zsolti9014
Amúgy 180/65 az igazi adatom, kíváncsi voltam a reakcióra(bocs a gyermeki hülyeségért.), de akkor sem rólam van szó, Matrix 193/92

Hajrá Magyarország!

France men
Kik is gyõztek? Bocsi de késõ volt 😉

München ist ROT!!!

Punker
na ne dühöngj látsz még 1-2 VB-t ahol igazi jó csapatok igazi jó meccseken szórják a góloka tés akkor megérted hogy mirõl beszélünk mi "öregek" itt most.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
nem ez ölte meg a feleségét?

V9ykn8_TZL0

Zsolti9014
Stig Töfting

Hajrá Magyarország!

grizzly21
lóf@sz az ilyen gyõztesnek a seggébe😊
ha megérdemelték volna a gyõzelmet akkor..talán

Punker
lol ez ki 😊

gabber_saviola
tessenek gratulálni a gyõztesnek 😊

Zsolti9014
Sajnálhatod, hogy 16 évesen több eszem van mint neked így, ez van, kiskölök szava nem számít.

Hajrá Magyarország!

Ebbe kötött volna bele Maki😄DD

GanXstaZoleeWrk
Ha 16 éves es 84kg akkor mire 20 lesz addigra lehet 120is kell ez neked? 😊

GanXstaZolee#2709

Kit--Kat
õ csak 92KG de felesleg nélkül, hajrá, én esküszöm pártatlanul nézném meg a meccseteket<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grizzly21
hát mondjuk a pofám szakad le ettõl is, de szerintem kamu, nyilván az olasz kollégák mást fejtettek meg mint ami a valóság

GanXstaZoleeWrk
Az index.hu -n reklamalj amin egyébként csodálkozom is hogy ilyet irt le aki tudja miert az tudja aki nem nem 😊

GanXstaZolee#2709

Punker
férfi ember 100 kilónál kezdõdi k😊

Zsolti9014
Ne nézz le, honan tod, h kicsi vok? 191 cm, 84 kg.

Hajrá Magyarország!

<#vigyor2>Nem 😄DDD

Punker
16 éves kiskölkök szava nem nagyon számít, max a kutyámmal lehetsz egy súlycsoportban, a lényeg hogy így is úgyis kiállították volna akkor meg már nyugodtan rárughatott volna vagy 2-õt még a földön én biztos azt teszem 😊

viszont a szavazás tetszett ki zidane? az olaszok legjob bjátékosa 😊

France men
Köszi😉

München ist ROT!!!

Nem fogok veled veszekedni, amúgy miért ne láttam volna játszani? Eurosport VBk története, Sport1/Sport2 Real meccsek... Folytathatnám még a sort.

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Christiansen
Partyarc LOL<#idiota>

Illés Béla játéka nekem hiányzott a vébérõl..
Látom magam elõtt a keletnémet válogatottban ontja a gólokat (közben megszerel
egy-két mosógépet),az ellenfelek is tisztelik,de szívük mélyén belerúgnának egy óriásit😄
Zidane legalább jár fodrászhoz.

France men
Semmi hír nincs arról hogy mit mondott Materazzi??

München ist ROT!!!

Punker
tudod több mint 100 kilómat így belendítem azt megérzi a csóka az tuti.....

gabber_saviola
írtam , hogy mondtál? :ASDasdasdas

Mondtam én egy rossz szót az Olasz válogatottra/játékosaira? 😊
Annyit hogy talán nem õnekik kellett volna megnyerniük. Azt sanyi 😄

Kit--Kat
Te hova okosítassz amikor még nem is láthattad az igazi Zidanet???!!! Én láttam jó volt tetszett max respect, de amúgy mellette bunkó. Mondom úgy, hogy Juve drukker vagyok és fontos része volt a csapatnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Ráadásul pont Matrixot??? Rá se merne nézni.

Hajrá Magyarország!