Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ronaldo helyére ildomos egy Olasz válogatott focistát (Totti,Toni) odaképzelni 😛
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Minden meccs után lejátszák egybõl,ahogy vége van a meccsnek...
Thx elõre is
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Milano LIVE a RaiUnon
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Vamos Argentina!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
holnap megtod csinálni?
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
HAJRÁ FRANCIAORSZÁG!!!!
FABIOOOOOOOOOOOOOO GROSSOOOOOOOOOOOOOOOO
tessék ezt elfogadni😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nyertek, és ennyi. ezt már nem foghatjûtok se a bundára, se a teljesítményünkre, se a színészkedésre...
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯