Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZT MEG DÖNTÕRE:

Ronaldo helyére ildomos egy Olasz válogatott focistát (Totti,Toni) odaképzelni 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

littleNorbi
meg Ronaldo
Meg Ronaldinho egyszerre, mert hát õk a legjobban.

zaki
Szerintem Trezeguet lesz 8 góllal. :c

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Count Adyn
Jólvan, mindent elmondtál magadról 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

littleNorbi
Adriano

littleNorbi
4:1 az nyögve-nyerve ???

tigeroo
szerintetek ki lesz a gólkirály? Klose-nak van 5 gólja, de õ már nemfog több gólt rúgni..:l
Tudja valaki,hogy mi a címe annak a számnak,amit a meccsek után játszanak a stadionokban?
Minden meccs után lejátszák egybõl,ahogy vége van a meccsnek...

Thx elõre is
zaki
😄DDDD

littleNorbi
Ha találkoznánk akkor fájna neked vmi !<#boxer>

tigeroo
a legjobb csapat csak ghánát nyögve-nyelve tudta megverni..(nem volt szerencséje pimpongéknak<#idiot>)
DjDano
az biztos!! <#eljen><#eljen><#nyes>

Count Adyn
pihenjél már és rendelj 100 as papirzsepit ha fáj vmi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tormy
Flashback - THX a logoert, ez mar nekem is jobban tetszik. <#alien2>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tigeroo
jobbalsó 12-es amalgám
gabber_saviola
<#eljen>Énsem<#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

littleNorbi
Itt a legjobb csapat csak nem akart nyerni:

közben aki fogja,

Milano LIVE a RaiUnon

zaki
Én meg nem nézek több olasz focit! 😛

littleNorbi
Ilyen szurkolója sincs ám minden csapatnak

gabber_saviola
részvétem a Házigazdáknak, jók voltak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tigeroo
..ha megnyerjük a vb-t soha nem cserélem le a logóm 😄DD
Zolcsi01
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>miért?????<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#rinya>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

DjDano
a németek is hibásak hogy 1.5 percel a vége elött elkönnyelmûsködik a dolgot, amikor minden statisztika a 11-esek rúgása mellett szólt...

Gratula az Olaszoknak a döntõbe jutásért, Sok sikert a Franciáknak a döntõbe jutásért, majd a megnyeréséhez! Hajrá Franciaország! Gyerünk Zizou!

b4rc4
<#eljen><#eljen><#eljen>

tormy
Olasz - Francia donto lesz 65% szerintem, ott barmi lehet, de mostmat az olaszoknak szurkolok, bar penzt nem mernek rajuk tenni. :d

chalezlopez
Megérdemelték az olaszok, hogy döntõbe kerüljenek... ez a német csapat tudása felett játszott eddig is... nem szégyen a jobbtól kikapni...remélem egy jó kis Olasz - (Francia) döntõt láthatunk...

Vamos Argentina!

fsgh
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#vigyor><#vigyor><#worship><#worship><#worship>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Látod ha olasz vagy német meccs van az mindig bejön😊

modellmaker
Mi annak a számnak a címe amit a stadionban játszottak a lefújás után?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

EmIn3m02
Gáborom vmit megbeszéltünk vmelyik topikba 😛D
holnap megtod csinálni?

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

SLICK
nah holnap is jó meccs lesz! remélem a franciák hozzák a szenzációs formájukat és megverik a portugálokat.
HAJRÁ FRANCIAORSZÁG!!!!

tormy
Najo valaki csinaljon nekem uj logot, mert ha nem ezt kell hogy nezzetek. <#idiota>

littleNorbi
Mi is tapossunk kapusokat "szabályosan" ?

gabber_saviola

FABIOOOOOOOOOOOOOO GROSSOOOOOOOOOOOOOOOO

Count Adyn
a foci nem arról szól hogy ki a jobb hanem hogy ki rug több gólt<#idiota>
tessék ezt elfogadni😊

zaki
Há ja... <#shakehead>

Nagyon szellemes...

5w0rdf15h
<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#shakehead>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tigeroo
lol sokan még most is pöfögnek, fel vannak háborodva...csak ennyit a "kárörömrõl"
nyertek, és ennyi. ezt már nem foghatjûtok se a bundára, se a teljesítményünkre, se a színészkedésre...
tormy
GRAT OLASZORSZAGNAK ES MAGAMNAK MERT MEGINT SZEPEN NYERTEM A SPORTINGBETEN. NEM LETT GOL A RENDES JATEKIDOBEN JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😄😄😄😄

EmIn3m02
<#eljen>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola

EZT NEKTEK 😛

EmIn3m02
egyértelmü<#vigyor1>

Kandurex
Én bojkotálom magam, ha portugál - olasz meccs a döntõ, egyszerûen nem érzem, hogy bármelyik csapat is a világ legjobb fociját produkálá...ellenben France!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

littleNorbi
Persze, az max álom lehet, még találn az sem..........

desigo
mirõl beszélsz?
az olaszoknak 2 kapufájuk is volt!!!
zaki
Francia-olasz döntõ lesz, és nyernek Zizou-ék! <#smile>