Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
grizzly21 miattad írhattam be kétszer a hozzászólást !! <#ejnye1>#ejnye1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HUÁHÁÁHÁHHHHHH
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ma még érdekes hozzászólások fognak születni
remélem mostmár,hogy olaszok nyerik a vb-t!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
del piero a sztár😄 jeejejejejeee
violence can be used for good - JUSTICE
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Különben én is a németeknek drukoltam!
Forca Barca
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
remélem a bronz meg lesz a németknek, az ezüst meg a portugáloknak <#taps>#taps>
amúgy elnézve a francia csapatot, igen, majdnem Arsenal meccs lesz😊
http://gaborszantai.co.uk/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SEMPRE ITALIA, FORZA ITALIA, AVANTI ITALIA
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De különben az olaszok elég nagy maffiások, tehát van ott pénz+bunda...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

http://gaborszantai.co.uk/