Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forca Barca
ilyen-e? 😛
Most olyan szívesen mondanám, hogy "a németek pakolhatnak és mehetnek haza!" De értelmetlen lenne... :]
VIVA ITALY!
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Megyek is a faqba szunyálni... <#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
😄
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
fáj nagyon látom 😛

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Lippi-t mindig is sokra tartottam szerintem a vilag egyik legjobb ezdoje meg most is.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
De akkor kérdem én Németország a tizeneggyes párbajban az argentinok ellen mivel nyert tudással !!!!!!!!
Ne röhögtessetek már ki <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ez volt a legjobb csapat:
Csak sajnos nem lettek vilagbajnokok, ilyen a foci. <#schmoll2>#schmoll2>
<#kuss>#kuss><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#fogmosas>#fogmosas><#duma>#duma>
violence can be used for good - JUSTICE
Ne csak a végeredményt nézd, van olyan meccs ahol 20 kapura lövés van , és egysem talál be, de van olyan is ahol 5 kapuralövés 5 gól..:l
ghána akkor is jobb volta azon a meccsen