Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
már el is tünt.

GanXstaZolee#2709

Ehhez annyit tennék hozzá hogy nem lenne ezzel a szövegel semmi baj,az Olasz topikban.De ez elvileg "minden csapat" topikja ahol ez szerintem nagyon nem jól veszi ki magát...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bmffm856
ne sírjál...a brazilok otthon kotyvasztják a dél-afriaki vébére a varázslötyit...remélem hasonlóan hatásos lesz mitn ez...😊 a sarlatánok most otthon varázsszambáznak 😄DDDDDDd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
:ASDasdasdasd

kivettem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LES FORZA INTER
Hát ilyet jópár hátvédrõl össze lehet vágni, sõtt akirõl nem, az nincs is az élvonalban!
(láttad már Roberto Carlost pl a 16oson belül takarítani, amikor még nincs ott a labda, és senki nem oda figyel?? )ennyit errõl

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Oziris666
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9csöves9
poénokat meg vicckönyvbõl tanulhatsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DJ Bee18
Most Itália tanított!

Azért túlzás 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

"Most Itália tanított!" Mit? Védekezni inkább a Durex-tõl tanulok...

http://gaborszantai.co.uk/

Gabber, engem nem érdekel, hogy olaszok vannak az üzenetablakban, de ne ez az impotens, nagypofájú Gattuso, kérlek...

Punker
nekem az ég világon nem volt gondom a digó focival addig amíg fociztak és nem csak védekeztek me gszinészkedtek, persze te erre nem emlékszel 😊

összeségében jobban rühellem a franciákat mint a digókat, de a focijuk normálisabb (lehet azért mert fehér embert csak díszbõl tartanak a csapatban)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bmffm856
nekem is nádzson teccik 😄😄

bmffm856
Ne sírjatok lányok! Inkább gyertek bulizni! Elvégre OLASZORSZÁG világbajnok! Most Itália tanított! Mindenkit szeretettel várunk a római Colosseum elõtt, ahol eszméletlen buli veszi kezdetét. Belépés szigorúan olasz mezben. 😉

gabber_saviola
szép a szövemezõ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
VILÁGBAJNOK:

OLASZORSZÁG

tessenek gratulálni a gyõztesnek 😊

akarom mondani a VILÁG LEGJOBBJÁNAK

Ez micsoda?
Akkor gratuláljatok Európa legjobb csapatának a görögöknek is!
Röhely az egész, töröljétek mert idehányok!

Franciaország végig ment, spanyolok, brazilok, portugálok-on
Olaszország mákkal megverti asuztráliát, gyenge ukrajnákt, németek ellen utolsó percben lõnek gólt és kibekkelik a franciákat, akik lefocizták õket!

tormy
Jok az index cikkek. <#ravasz1>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Kit--Kat
Tudom az elvakutságoddal arról, hogy ne az oalszok nyerjenek mert mert mert.... Mert többiek is ezt mondják<#duma>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
"Vacak világbajnokság volt, unalmas és gólszegény, de emlékezetes pillanattal végzõdött, legalább nem kell a kínos nulla-nullákról beszélni, majd, ha szóba kerül."

ez milyen igaz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GanXstaZoleeWrk
nembaj mindenkinek pirosat! 😄DD mer beszo't!

GanXstaZolee#2709

France men
Vagy egy erõsebb fejest!

München ist ROT!!!

9csöves9
figyelj ha lettél volna élõben meccsen,akkor tudnád,hogy az anyázás annyira hozzátartozik a játékhoz mint a passz

ezért jó a Siófok meccs,még a légyzümmögést is lehet hallani😄

Punker
majd megérted egyszer mirõl kellene ennek szólnia....

Kit--Kat
Mind1 látszik sok az idény szerû fotel drukker, szvsz itt az emberk 70% azt se tudja ki hol játszik és mik a szabályok!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GanXstaZoleeWrk
Ez kemény index ma formában:

Hahó, tahó! – Egyesült Európa
Para-Kovács Imre
2006. július 10., hétfõ 11:47

Zidane búcsúmeccse tökéletesen példázza, hogy nem kell itthon maradni, ha földsötét labdarúgókat akarunk látni, mert a világ minden táján megtalálható ez a szögletes fejû, ritkásan agysejtezett fajta, aki döntõ pillanatban is képes akkora tapló lenni, mint egy önkéntes rendõr, nem beszélve a gondolkodás megszakított folyamatáról, amibõl kifolyólag mindenkinek kárt okoz a környezetében.

Vacak világbajnokság volt, unalmas és gólszegény, de emlékezetes pillanattal végzõdött, legalább nem kell a kínos nulla-nullákról beszélni, majd, ha szóba kerül.

147 gól, értékelhetetlen meccsek és Zinedine Zidane, aki bebizonyította, hogy nem kell magyarnak lenni a világ csupra cím elnyeréséhez.

Egyetlen biztató momentum merült fel csupán, az olaszok gyõzelme, mellyel bizonyították, hogy nem kell kussolni a bundáról világversenyek elõtt, mert nem zavarja meg a válogatottat, ha kiderül, hogy gazdasági bûnözõk, valamint elmebetegek irányítják a futballt.

Kíváncsi vagyok, levonják-e a megfelelõ tanulságot a honi foci jelesei is, vagy marad a sötétség.

GanXstaZolee#2709

jbal

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>
ezt hol olvastad? 😛

jbal
nem.de ez volt benne.nem tudom de aki szidja a másikat vagy családját az megérdemel egy pirosat

9csöves9
azaz könyvekbõl kell tanulni a labdarúgást😄D

GanXstaZoleeWrk
a fasisztázással te magad tolod itt a provokációt ennyi erõvel a játékosok 70%at ki lehetett volna állítani eglsz vbn mert mind osztotta a másikat.

GanXstaZolee#2709

jbal
Clive Gifford- Labdarúgás

Kit--Kat
Te fotel drukker vagy, estelg nagyon elfogult, mert 1re nagyobb hülyeségeket monassz Punki!!!
Törõdj bele, az Olaszok foci világ csúcsán negyedszerre(!), lassan vége a VB utózöngéinek és talán el is felejted 4évre megint a focit😄
Viszont WWII-ben még így is lehetsz a szakaszvezetõm<#gonosz1>

DJ Bee18
nana. Itt sír mindenki, hogy az olaszoknak miért nem lehet gratulálni. Erre ti meg Zidane-t mocskoljátok? Idéznék: nem mindegy, hogy megérdmlik-e a címet, õk nyerték a VB-t. Hozzáértõ újságírók meg megszavazták Zidane-t, ennyi, kész.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
csúnya beszédért piros? 😄 maximum ha bírónak mondja

ha csúnya beszédért pirosat kapna akkor kb 1 percenként kiállitások lennének

Punker
Hahó, tahó! – Egyesült Európa

ez tis érdemes elolvasni 😊

jbal
ez igaz.nem hisezm h Materazzi "dicsérte volna Zidane-t" és a csúnya beszédér is jár a piros

lee86
materazzi-t is ugyanugy ki kellett volna állítani. végig szövegelt, zidane-nak. és nemhiszem, hogy olyan nagyon hizelgõ szavakatt intézett hozzá. videó helyett talán minden játékost föl kéne szerelni vmilyen mikrofonnal, hogy hallani lehessen a hasonló fasisztáknak a provokációit.
http://www.senseless-life.com/blogs/?p=212

&#161;Hala Madrid!

9csöves9
egyébként,a szavazatokat a döntõ elött leadták így történhetett meg ez a baromság

Zsolti9014
Francia forrás:
Franciaország vezetõ sportlapja, a L’Equipe szerkesztõségi vezércikkben foglalkozik Zidane-nal. Publicisztikájában Claude Droussent „Ostoba támadásnak” minõsítette Zidane az esetet, amikor az aranylabdás zseni felöklelte Marco Materazzit. Szerinte ezt nehéz megbocsátani.

„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntõt vasárnap" – olvasható a cikkben.

"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége elõtt.”

„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerzõ, majd hozzáteszi:

„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”

Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.

Hajrá Magyarország!

Punker

jbal
na jó nem kell itt örömködni.jön az EB selejtezõ és a Franciák visszavágnak.😄DDD

Zsolti9014
Nem vagyok divatdrukker, 8 éve bajban-örömben kitartok az olaszok és a Juve mellett. Egy divatdrukker nem hiszem hogy ebben a botrányban Juve logót viselne és kimenne Juve-mezben az utcára.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
<#hehe>

Punker
pfej, az ilyet tiltani kéne 😊

gabber_saviola
gratulálok neki -.-

Zidane kapta az Aranylabdát

gabber_saviola
sörözöm 😛

de rajtam van a Palermo mezem , igen :ASDasdasddasas

b4rc4
amugy ki lett a Vb legjobbja?<#fejvakaras>

Amiga
Az 5. játékvezetõ nézte vissza.

Örülök a kiállításnak. Ez nem boxgála.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Punker
gondolom rózsaszín pólóban pezsgõzöl 😊

Punker
nem mindegy mostmár? jogosan fejelte meg és jogosan kapott lapot, az élet sosem fair play.