Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
kivettem 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(láttad már Roberto Carlost pl a 16oson belül takarítani, amikor még nincs ott a labda, és senki nem oda figyel?? )ennyit errõl
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Azért túlzás 😄DD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
http://gaborszantai.co.uk/
összeségében jobban rühellem a franciákat mint a digókat, de a focijuk normálisabb (lehet azért mert fehér embert csak díszbõl tartanak a csapatban)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
OLASZORSZÁG
tessenek gratulálni a gyõztesnek 😊
akarom mondani a VILÁG LEGJOBBJÁNAK
Ez micsoda?
Akkor gratuláljatok Európa legjobb csapatának a görögöknek is!
Röhely az egész, töröljétek mert idehányok!
Franciaország végig ment, spanyolok, brazilok, portugálok-on
Olaszország mákkal megverti asuztráliát, gyenge ukrajnákt, németek ellen utolsó percben lõnek gólt és kibekkelik a franciákat, akik lefocizták õket!
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez milyen igaz 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ezért jó a Siófok meccs,még a légyzümmögést is lehet hallani😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hahó, tahó! – Egyesült Európa
Para-Kovács Imre
2006. július 10., hétfõ 11:47
Zidane búcsúmeccse tökéletesen példázza, hogy nem kell itthon maradni, ha földsötét labdarúgókat akarunk látni, mert a világ minden táján megtalálható ez a szögletes fejû, ritkásan agysejtezett fajta, aki döntõ pillanatban is képes akkora tapló lenni, mint egy önkéntes rendõr, nem beszélve a gondolkodás megszakított folyamatáról, amibõl kifolyólag mindenkinek kárt okoz a környezetében.
Vacak világbajnokság volt, unalmas és gólszegény, de emlékezetes pillanattal végzõdött, legalább nem kell a kínos nulla-nullákról beszélni, majd, ha szóba kerül.
147 gól, értékelhetetlen meccsek és Zinedine Zidane, aki bebizonyította, hogy nem kell magyarnak lenni a világ csupra cím elnyeréséhez.
Egyetlen biztató momentum merült fel csupán, az olaszok gyõzelme, mellyel bizonyították, hogy nem kell kussolni a bundáról világversenyek elõtt, mert nem zavarja meg a válogatottat, ha kiderül, hogy gazdasági bûnözõk, valamint elmebetegek irányítják a futballt.
Kíváncsi vagyok, levonják-e a megfelelõ tanulságot a honi foci jelesei is, vagy marad a sötétség.
GanXstaZolee#2709
ezt hol olvastad? 😛
GanXstaZolee#2709
Törõdj bele, az Olaszok foci világ csúcsán negyedszerre(!), lassan vége a VB utózöngéinek és talán el is felejted 4évre megint a focit😄
Viszont WWII-ben még így is lehetsz a szakaszvezetõm<#gonosz1>#gonosz1>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ha csúnya beszédért pirosat kapna akkor kb 1 percenként kiállitások lennének
http://www.senseless-life.com/blogs/?p=212
¡Hala Madrid!
Franciaország vezetõ sportlapja, a L’Equipe szerkesztõségi vezércikkben foglalkozik Zidane-nal. Publicisztikájában Claude Droussent „Ostoba támadásnak” minõsítette Zidane az esetet, amikor az aranylabdás zseni felöklelte Marco Materazzit. Szerinte ezt nehéz megbocsátani.
„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntõt vasárnap" – olvasható a cikkben.
"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége elõtt.”
„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerzõ, majd hozzáteszi:
„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”
Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
de rajtam van a Palermo mezem , igen :ASDasdasddasas
Örülök a kiállításnak. Ez nem boxgála.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.