19716
Világbajnok: Olaszország
-
#17789 Kéne mennem aludni mert áloms vagyok csak egy a baj nincs kedvem!!:D -
#17788 jahh és a 11es párbaj a legtisztább módja, hogy eldöntsék ki a job, mázlista olaszok, hogy belőtték gólt, mert ha 11es párbaj lett volna.... nem csaltak egész véletlenül, hogy nem várták meg?! -
#17787 Jo lenne tudni hogy Henry a meccs végén mit mondott C.Ronaldonak!!!!:D
Lehet azt gyere az Arsenal-ba öcsém!!:)
De örülnék annak! -
Zoleeca #17786 Ezt mondom én is! De ez már nem menti meg sem a brazilokat sem a portugálokat, és lehet az olaszokat sem :) -
#17785 Na de mesterien esett el nem Henry!!!!!
Ahogy tanítják!! -
#17784 Hát de e németek utolso 5 perce a hosszabításban katasztrofális volt!!!!
És ahogy védekeztek a szögletél már teljesen a tizi párbajra vártak!!
És szerintem abban a németek nyertek volna!!
De az biztos hogy!!
3.helyért:Németország-Portugália Hajrá Portugália
Döntő:Olaszország-Franciaország Hajrá Franciaország -
Zoleeca #17783 "teljesen jol el is esett!!"
Ez mekkora :DDDDDD
teljesen jól elesett...ahogy tanultaígy kell ezt, bármelyik portugál nagyobbat esett volna a helyében, különösen Ronaldo, megérett volna neki egy lap... -
Zoleeca #17782 Ez van. Semmit sem von le az eredményeikből... "Hát a 2006-os VB-t Franciaország nyerte, de igazából ez nem számít mert a brazilok rossz passzban voltak a negyeddöntőn, meghát' úgyé Henry feldobta magát a portugálok ellen, pedig igazán talpon maradhatott volna ha küzd egy kicsit...minden brazil ezt tette volna a helyében..." -
#17781 Mond már hogy sétgalopp volt a németeket kiverni NÉMETORSZÁGBAN az elődöntőből! És a németek is jól fociztak nagyon szerintem. -
#17780 De itt hagyjuk!
Olasz-Francia döntö lesz és kész! -
#17779 Na de az Olaszok sem ám annyira jok!! -
#17778 Csoportmeccseken a Franciak semmit nem mutattak, egyenes kiesesben meg szerencsejuk volt, de nem mondom azt hogy rosszul jatszananak, de azt sem hogy olyan marha jol. Egyszeruen igy hozta a sors hogy kifogtak egy focizni elfelejto brazil valogatottat peldaul. -
#17777 Ugyan, Henry mar elotte "esesben volt", a portugal meg kb. annyira ert hozza hogy eppen erezhette Henry hogy ott a lab, es meg nagyobbat esett.
Jo van amelyik biro megadja ezt van amelyik meg nem, de szerintem ilyet, VB elodonton befujni....hat nem tudom. -
Zoleeca #17776 A maradék öt meg igen, na? -
#17775 Most olvasgatom a hozászolásokat és sztem a 11-est meg lehetett adni!!
Mert ugye hozzá ért Henry lábához és kicsit meg is huzta a lábát és erre Henry teljesen jol el is esett!!
Tehát sztem jogos volt! -
#17774 Na meg állt az élet!:D -
#17773 Ehm, Gurrry ertelmi szintje is az egeket verdesi ahogy latom. -
_Vegeta_ #17772 Csiripeles alatt az ertelmetlen beszedet ertem. :)
Najo tovabbi kellemes forumozast en megyek Narutot nezek. :D
Szerk: Eszembejutott egy Bash.hu -s beszolas:
23:04 <@Gurrry> kikapcsoltam
23:05 <@Gurrry> a foci utani ertekeles olyan mint a kuras utani kotelezo beszelgetes :o)
Ezzel koszonok el. :D -
#17771 a többinek is ez a baja.IRIGYEK!!!
"Olasz-Francia" ez a bajuk.
de akkor is ez van -
#17770 Mi fájna???????
Az tény hogy a térdem fáj!:D -
#17769 az a te bajod hogy a franciák megverték a brazilokat mi???csiripelni a madarak szoktak meg a buzik. -
#17768 Belekell törődni még ha nagyon fáj is, Olaszorsazág jogosan jutott a döntőbe, ha nem sikerül, sajnállak, mert úgyse tudsz ellene mit tenni:/ -
#17767 lol -
_Vegeta_ #17766 Miert a brazolik tovabbjutottak? Brazilokrol volt szo es roluk mondtam azt hogy nem nyujtottak semmit, amire te felhaborodtal, de hogy miert? (megjegyzem brazil-portugal elodontot vartam)
Istenem, ne csiripelj mar. :)
Szabolcs mostmar hagyd abba, thx. :) -
#17765 A hazaszeretet smafu??? Fogadok azt sem tudod hogy a magyar aranycsapat mien érmeket ért el a vb-n -
_Vegeta_ #17764 OFF
Mert nekem a portugal valogatott olyan mintha a sajat orszagom lenne. Viccesen szoktam mondani, hogy masodik nemzeti valogatott. Ertem? :) -
#17763 ertek a focihoz csak az nem tetszik nekem hogy a tefajtád nagy örömmel cseszteti azt a csapatot aki továbbjut.
ennek az az oka hogy a te csapatod nem jut tovább!!! -
Gabor_(HSF) #17762 Nálunk?mármint hogy nálatok portugáliában? vagy mi..
Azt megértem,hogy szeretitek a focit,de azt nem,hogy miért kell országokról úgy beszélni,minha az hozzánk tartozna... -
#17761 Jaja ez így van!És hozzá teszem Figo egyetlen egy labdát nem adott be a 2.félidöben!!!! -
_Vegeta_ #17760 Ha fingod sincs a focihoz miert csiripelsz? :) -
#17759 Sztem nem jutottak nehezebben tovabb a csoportbol, mint a franciak az övékből, mert ugye előbbi elsőként jutott tovább!
Hajrá Olaszország
-
_Vegeta_ #17758 Ittcsak nyers focirol van szo nem katalan kutura tortenelmerol. :) Hogy ki mit mond az teljesen lenyegtelen egy bal hatved sosem lesz egy goleros csatar. A hatvednek a kapu biztositasa es a tamadas meginditasa a feladata, a kozeppalyasoknak a labdaszerzes es helyzetbe hozni a csatarokat, a csataroknak pedig csak a golloves.
Nalunk Pl Pauleta kritikan aluli teljesitmenyt nyujtott, nemertem miertnem Postigaval kezdte scolari es aztsem decot miert hagyta fenn, az viszont teljes feketeseg szamomra miert erolteti a feliveleseket mikor a vak is lathatta amikor rovidpasszos jatekkal mentunk elore gyakorlatilag a franciaknak eselye sem volt viszont a feliveleseket szepen kifejelgettek. -
#17757 a brazilok 0 alatt voltak??????
te meg az afrikai bányászbéka picsája alatt -
G_ArchAngel #17756 Ebben a topicban nem szabad ilyeneket mondani, nekem már a szüleimet is megátkozták, a kutyám mérgezett macskás pizzát kapott és egy lófej is volt az ágyamban (így most hiányos a sakk készletem...)
-
#17755 Nem tudom mért istenitik annyira az olaszokat a döntöben vannak az biztos!!
De lám a csoportbol alig tudtak tovább jutni és egy kamu 11-esel nyertek egy meccset a kieséses szakaszban (Ausztrália) és a franciáknak pedig egy meg nem adott gol meg pár 11-es!!
De téma lezárva!
Hajrá Franciaország! -
#17754 Gondolok itt pl. Argentinara. -
#17753 Ha azt mondod jol játszottak a brazilok, nem láttad őket 98ban 2002ben. Én szeretem a brazil focit, de idén iet sajna nem láttam!!! -
G_ArchAngel #17752 Mesélek Neked valamit, de ne sértődj meg...
Ha megkérdezel egy katalánt, hogy kik játszanak a Barca-ban, akkor az fogja mondani, hogy 11 csatár, de az egyik egész jól véd...
Ne a kis hülye magyar divatdrukkereket kérdezd, hanem azokat az öreg spanyolokat, akik a real említésére elkezdik fonni a kötelet a nyakad köré...
(lent írtam ma már, hogy imádom Katalóniát, és nem csak a Barca miatt szeretem - én nem azért mentem oda, hogy a spanyol tenger mellett fetrengjek, hanem az öreg falvakban túrázzak és megismerjem a történelmét...)
Ettől függetlenül igazad van, ha az elméletet nézzük... -
#17751 Aham egyetertek, birok teljesitmenye kritikan aluli. Tul sok meccset a birok dontenek el igy vagy ugy, szerintem a FIFA-nak valamit lepnie kellene de surgosen.
Vannak bizonyos sportagak, ahol visszanezik videon hogy mi is tortent pontosan, ha biro[k] nem biztosak benne, szerintem ez lenne az egyetlen jarhato ut.
Lehet hogy lassitana a jatekot, de annyit megerne, hiszen nemelyik csapatot talan a VB cimtol fosztjak meg. -
#17750 vicces