Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Nah reggelt

Big thx az Olaszoknak hogy bosszut alltak Argentinaert 😊))))

A németeknek nincs szégyleni valójuk mivel egy bronzra még mindig jók lesznek bárki megy tovább másik meccsen.

Del Piero meg isten anno hibázott most kegyetlenül bevarta 😊

Én személy szerint Portugál-Olasz döntõt várok egy olyan bíróval aki az elsõ 3 szinészkedésért 3 sárgát ad és utánna a foci lesz a lényeg 😊

GanXstaZolee#2709

írtad, hogy milyen mezt veszel? nem...😛PP

amúgy kitudja még, jön kutyára úthenger...

http://gaborszantai.co.uk/

5w0rdf15h
igen õk csak serie Bbe mennek 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szanics
Csoki, ez kapufa lett.
Tudod, nem Juve, AS ROMA!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Tegnap úgy játszottunk, ahogy kellett! A németek játszották a saját, 10 emberrel védekezõs játékukat, mi pedig mentünk, mentünk, mert tudtuk, hogy tizenegyesekre játszanak, abban a játékban pedig mi nem nyerhetünk.
Minden elsimerésem Lippié a cserékért, amiket végrehajtott. Behozott minden támadót, el akarta dönteni a meccset, és ennek meg is lett a jutalma (3 kapufa után).
Köszönöm az isteni Grossónak, aki a tegnapi teljesítményével hatalmasat nõtt a szememben. Köszönöm Del Pierónak, aki beállt, és végleg megnyugtatott.
Köszönöm édesanyámnak,...

Nocsak, kiadták a jövõévi III.osztályú mezeket? kik lesznek a fõszponzorok? Tonio bácsi olajfa ültetvénye?😊))

szanics
Bizony, Ballack például mocskosul nagy ajándék-szabadrúgásból tegnap gyõztes gólt rúghatott volna. Csalás. 😛

szanics
Olaszország a döntõben!!!!
Yeeeessss, tegnap majdnem kiugrottam a bõrömbõl, mikor Grosso bevágta! Jöjjön bárki, most már világbajnokok leszünk! Ma pedig irány a bolt, mezvásárlás következik! 😄

5w0rdf15h
sajnos a bírói tévedések miatt alakult ez a VB úgy ahogy alakult így volt 4 éve és most is így van szomorú dolog ez nagyon h a játékvezetõk ennyire befolyásolják 1-1 meccs végeredményét

a sportban az a jobb, aki nyer, csapatsportban az, amelyik csapat jobb...

a technikai sport más tészta, ott túl sok az összetevõ, hogy csak a versenyzõre lehessen fogni az eredény alakulását...

Smuge
Lehetséges, de a tegnapi meccsen akkor is ök voltak a jobbak

az már nem szemüveg, hanem implantátum😄

beismerem soha, semmit nem fogok szeretni, ami olasz...
se autót, se nõt, se zenét, és a klasszikus olasz pizza is szar...

Toscana gyönyörû, Sziciliát imádom - de a közönséges olaszt nem szeretem...
Éppígy imádom Katalóniát, Spanyolországot nem...
Rajongok Skóciáért és az írekért - angolokat nem bírom...

Nem tartozok senkinek sem magyarázattal és engem sem érdekel, hogy miért nem azt szereted, amit én...
Pont.

5w0rdf15h
ha ez lenne olaszok kiestek volna már a legjobb 16 között....

Smuge
Miért van az ha valami másképpen történik a VB-n a megszokottol, akkor már megy az anyázás, meg magasrol leszarás . Az olaszok teljesen megérdemelten gyöztek, jobbak voltak , mellesleg szerintem a németek nagyon elvoltak szállva maguktol. Végre nem monoton egyhangu a torna, meglepetések sora történik ami persze nagyon jo. Egy dolgon kéne változtatni, valami hatásos rendszert kéne bevezetni ami a birok munkáját segití, mert ez nagyon katasztrófa.

Petyus_
Olasz csapat egy klasszissal jobb a németnél, legutóbbi meccsükön is szépen kijött a különbség. Németektõl nagyon szép volt, hogy idáig jutottak, nagyon lelkesen, és a svédek ellen jól is játszottak. Az argentínok ellen viszont már nagyon-nagyon necces volt az a továbbjutás... ez a német csapat gyenge, ezt egy német is elismeri neked bármikor.

Egyébként az olaszok csoportja az egyik legnehezebb volt a csapatok játékereje alapján.. Aussiek se igazán rosszak (ugye a horvátok elõtt végeztek, akik a németekkel játszó svédeknél jobbak), ukránok meg a brazilokat búcsúztató franciák elõtt csoportelsõ svájciakat búcsúztatták. Meg egyébként nehogy má magyarázkodni kelljen egy VB-döntõ miatt, ITALIA AVANTI!!!!!!!!!

Néha vedd le kicsit az olasz-hater szemüvegedet.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

írtam egy hosszú kommentet, de inkább töröltem - soha nem lenne vége a flémnek...

az olaszországi eseményeket ne keverd ide: maguknak keresték a bajt, remélem példaértékû következményekkel jár majd - talán a nemzetközi figyelem megakadályozza, hogy a törvényhozókat is lefizessék jó olasz szokás szerint...

Zsolti9014
Olvassátok el a nemzeti sport és az origo oldalát, ezek a lapok rendszeresen fikázták az olaszokat, de most õk is az igazat írják: azt, hogy megérdemelték!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nevetséges???
Te vagy a nevetséges!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ja, azért estek ki úgy, hogy helyzetük sem volt!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Igazad van! Materazzi jogtalan kiállítása, De Rossit jogosan tiltották el 4 meccsre, de Frings ugyanolyan szándékos ütésért 1+1 felfüggesztettet kapott.
A brazilok japánt, ausztráliát és horvátokat kapták csoportban, németek costa ricát, ecuadort, lengyeleket. Nemtom kinek szurkolsz, de ha a sérelmeknél járunk, az említetteken kívül: Nesta, Zambrotta, Camoranesi megsérült, Perrottát lerúgták, Ghána ellen ellenünk fújtak (igen-igen!!!), Pessotto tragédiája, botrány Olaszországban, és ehhez JÓ JÁTÉK TÁRSULT, HOGY EZT ENYHÍTSE! AKÁRKI AKÁRMIT MOND, MEGÉRDEMELTÉK!!! Nagy szívük van a fiúknak!

Hajrá Magyarország!

a labdarúgás történelmét nézve Õk a legjobbak...

fsgh
vagy nem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
Példát vehetnétek másokról: egy spanyol- és egy brazildrukker az olaszfocis topikban elismerõen megdicsérte az olaszokat, hogy milyen jók voltak.

Hajrá Magyarország!

Akkor is BRAZÍLIA a legjobb :-]]

olyan táblázat is van, ami mutatja, hogy kit kellett elverni, kinek adtak potya 11-est és kitõl vettek el jogos büntetõt?

hiába jössz a száraz statisztikákkal, egy szurkoló nem felejti a csapatát ért sérelmeket!

Zsolti9014
Szánalmas ami itt folyik!!! Nem egy csapat ellen kell drukkolni, hanem a saját csapatotokért, sikerben, bajban egyaránt.
Ez viszont magáért beszél:

Könnyû ág? A VB-n nincs könnyû ág!!!

Hajrá Magyarország!

Ollózásból még nem is született gól nem?

oalszorásg ha megnyeri a vb-t az kb olyan lenne mint a görögök az eb-t. nevetséges

NeoMaN
Olaszok NAGYON szépen játszottak, megérdemelték a továbbjutást!
Örülök, hogy õk nyertek pedig sosem voltam oda értük (védekezõ foci, unszimpatikus játékosok). Most ez a kép változott bennem valamennyire a játék alapján.

és az is érdekes, hogy ilyenkor milyen bölcsek, empatikusak és megértõk az olasz szurkolók, míg az elõzõ hetekben bõven volt, aki elküldte a másik csapat szurkolóját melegebb éghajlatra...

(akinek nem inge...)

Kit--Kat
Látom néhány embernek nagyon fáj, hogy Olaszország jutott a VB döntõbe és nem a kis saját csapata és úgy próbál elég tételt venni, hogy könnyebb ág meg büdös digók stb... Szvsz szörnyen szánalmas. Én az összes meccset végig néztem és több szimpi csapa volt pl. spanyolok, argentínok, németek, és amikot pl. a németek legyõzték az aregentínokat bennem nem fordult meg a kétkedés vagy ilyesmi, és nem kezdtem indokokat keresni, hogy miért a németek gyõztek. Szerintem aki felismeri magában ezt a rossztulajdonságot az gondolkozzon el....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

5w0rdf15h
najó kisgyerek anyuci még nem szólt rád h fellõtte már rég a picsit? jobblenne ha aludnál az okoskodás helyett...

Most már 25 meccs óta veretlen Olaszország!!! Ez azért nem véletlen...<#vigyor3>
A MÉRKÕZÉS STATISZTIKÁJA
2 Kapuralövések 10
13 Lövések 15
21 Szabálytalanságok 19
4 Szögletek 12
2 Lesek 11
2 Sárga lapok 1
43% Labdabirtoklás 57%
tormy
Najo szerintem fejezzetek be a flamelest itt, ez a topic nem arra van.

Blatter bocsánatot kért Ivanovtól

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke elnézést kért korábbi bírálatáért az orosz Valentyin Ivanov játékvezetõtõl, aki a portugál-holland világbajnoki nyolcaddöntõben rekordot jelentõ négy piros és 16 sárga lapot osztott ki.

"Elnézést kérek Ivanovtól, a teljesítményét minõsítõ megjegyzésem miatt. A játékosok rászolgáltak a büntetésre" - nyilatkozott a svájci sportvezetõ, aki a botrányos összecsapás másnapján úgy fogalmazott, a 17. sárga az orosz sípmesternek járt volna.

A németországi világbajnokságon eddig összesen 27 piros és 331 sárga lap került be a jegyzõkönyvekben.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

fsgh
<#fogmosas><#integet2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
Na én is lépek!
jo8 mindenkinek!
Csátok

Forca Barca

gabber_saviola
csoki yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tigeroo
nah jó8 , holnap nehéz napom lesz..de legalább jól fejezõdött be ez a nap (tejóég, má szerda van..)
buldozer99
Csak az olaszok ellen drukkoltam mert az olaszokat nem csipem!!
Na de itt fejezük be!!

Forca Barca

tigeroo
akkor? mit kell csattogni és hülyét csinálni magadból
buldozer99
Amugy nem vagyok német drukker!!

Forca Barca

buldozer99
jol van nem ám el sírod magad!!!!!!!
Hehehehehehehehehehehehe

Forca Barca

tigeroo
biztos van német foci szerelmeseinek topic, mennyél oda sírni...
Kaplan
Nem, és szerintem neked megkéne hallgatnod tisztességesen más véleményét és nem csak a magadét fújni, majd leugatni a másikat 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tormy
littlenorbi te tenyleg marha little lehetsz. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

gabber_saviola
haggyál már engem kispajtás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

buldozer99
Nem akarsz menni aludni????????????????

Forca Barca

gabber_saviola
<#eljen> legyen igazad

Kaplan
Hihetetlen, hogy egybõl mindenki ráfogja a mákra, meg a bundára az Olasz gyõzelmet. Ezek az emberek egy fikarcnyit se érnek. Meg azzal jönnek kinek volt könnyebb ága. Nevetséges. Jó, hogy nem játszatták újra például az Olasz-Ukrán meccset azzal a címszóval, hogy 'könnyebb ágon vagytok mint a németek ezáltal kétszer kell gyõzni a továbbjutáshoz'. Ezen tényleg csak nevetni lehet. Az olaszok megérdemelten nyertek. Nem bemákolták a gólokat... Szerintem sokan szeretnétek úgy becsavarni a jobb alsóba a labdát mint Grosso, de lehet, hogy csak megcsúszott a lábán a labda. Meg Del Piero-nak is odaüvöltöttek és megijedt, ezért lõtte el a balfelsõbe a labdát 😊
Amúgy pedig szerintem Olaszország-Franciaország döntõ lesz. Olasz elsõ hellyel és Portugál harmadikkal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

littleNorbi
Jah, szeretnének...

Olasz-francia döntõ lesz és az olaszok viszavágnak a 2000-es EB-ért!