Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
köce 😛

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fistin
nem tudja valaki megmondani hol lehet megnézni a gólokat, mert lemaradtam pont a gólokról 😞

The FlashBack
vótmá

The FlashBack
Õt becserélték, ugye?

The FlashBack
Kifelejteték, hogy lesz még egy döntõ is😛

GanXstaZoleeWrk
kb en is! 😄DD de szep golt lõtt Del Piero.

GanXstaZolee#2709

The FlashBack
Ja, tegnap Hajdú B. beszólt neki a REAC miadt:-)

The FlashBack
Álmomból felébredve el sem hittem, mikor üvöltött a kommentár....
Mondom mi a franc!? Erre látom 0-2

fistin
ez nagyon jóó 😄

France men
Szerintem H B Pista fogja! És a REAC mester!

München ist ROT!!!

The FlashBack
Ha a Döntõ-t Léderer nyomja, bemegyek az RTL Klubhoz, és szétverem az egész épültet, ezt most megmondom:-@

szanics
Nem kéne mocskolódni.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
Te kis cicafiú!

"A trágár beszédet, és egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban!"

nehogy a popsidra paskoljon valaki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
ja az de kemény volt h klinsmann hátha kimegy egy Reac meccsre😄DDDDD

Count Adyn
Szerinte reac nyeri vb t😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ffxi
Azt hogy Portugália megveri Angliát, 200ft-os téttel. És még nincs nyeremény.

Fákjúal!

szanics
Azt nem vágom.

ffxi
Szerencsejáték-TippMix!!

Fákjúal!

szanics
Mi ez? Betandwin vagy Sportingbet?

ffxi
Ja, nem! Én neten raktam meg.

Fákjúal!

Nincs ráírva a szelvény hátuljára hogy bizonyos összegeknél menyi idõt kell várni rá? Amúgy ez a 200-as mit jelent? Mert 200 Forintot a Totózóban is beválthatsz 😄 Ha interneten fogadtál akkor gõzöm sincs, mert még nem játszottam így, nem is szoktam... De majd csak belelendülök 😄DDD

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Thx <#worship>
És a bronzmeccsel mi lesz? :S
Azt meg kapja a rikácsoló/ritka tudatlan Léderer barátunk...

Hát eddig én is, de ha eszerint lesz akkor nem...
Van még verzió: 1.elõdöntõ(HajdúB.) 2.elõdöntõ(Hajdú B.) ; Bronzcsata(Léderer) Döntõ(Léderer) Ez a rosszabb :S | 😄DD
Vagy: 1.elõdöntõ(HajdúB.) 2.elõdöntõ(Léderer) ; Bronzcsata(Léderer) Döntõ(Hajdú B.)
Bár inkább hallgatom Hajdú B. a Német meccsen, igaz a döntõ meg "fontosabb" 😛

ffxi
Ért vki a Tippmix-hez<#confused>

Az a helyzet, hogy Portugália tovább jut Anglián 200-zas téttel és máig nem jött még nyeremény[\b]. Hogyhogy?

Fákjúal!

szanics
Döntõt Hajdú B. nyomja.

én úgy tudtam hogy a döntõt Hajdú B. nyomja nehogymá Léderer....

Taalán nem ide kapcsolódik de:
Ha követjük a sort: 1.elõdöntõ(HajdúB.) 2.elõdöntõ(Léderer) ; Bronzcsata(HajdúB.) Döntõ(Léderer)
Nyugtasson meg valaki hogy nem így lesz 😄

Pontosan 😉

Megfigyelted ki mondta?????
Urbán Flórián.... Rá ne is számíts hogy valami okos dolgot mond 😊
Azt is mondta: Véleményem szerint ez a két csapat jobb mint a másik ágon futó Franciaország/Portugália.... Ez sem teljesen igaz, látva a Franciák Brazília elleni játékát...

sok minden nem igaz amit õk mondanak...sztem nem is kell velük foglalkozni, a pályán dõl el minden

fsgh
Rtl klubbon azt mndták "aki ezt a mccset nyeri az a világbajnokságot is...." mondjuk sztem ez így nem teljesen igaz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

De Szanicsnak úgylátszik nem jönnek be az ilyesfajta viccek... De ezt intézzétek el egymás közt 😊

5w0rdf15h
ezaz h a minimum hiányzik..

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fölösleges vitázni, akinek nem inge nem veszi magára...

Én is úgy érzem Portugália verhetõbb az Olaszok számára, mint Franciaország... A Gallok nagyon összeszedték magukat és nagyon jól játszanak. Zidane, Henry, Trezeguet mind jó játékosok akik most átlagon felül teljesítenek (fõleg Zizou) Vasárnapra én is Francia-Olasz meccset várok, természetesen Zidane "fan"ként Francia gyõzelemmel 😊 De gyõzzön a jobb, ma már semmi sem kiszámítható... A mai mérkõzés alapján monjduk már leszûrhetõ lesz az (gólok számából, eloszlásából) milyen Franciaország/Portugália lesz az ellefnél.

Szerintem semmi olyat nem írtam, amit egy minimális humorérzékkel rendelkezõ ember ne tudna tolerálni...

http://gaborszantai.co.uk/

G_ArchAngel: Én sem szeretem az Olaszokat... De attól még talán itt a topikban megpróbálhatnánk normálisan beszélni azokkal akik kedvelik õket... Ez csak egy jó tanács volt mindenkinek 😊
Folytathatjátok a Boxot 😄

Látom a szûk agyadban elveszett a lényeg: a szüleidre nem tettem megjegyzést, DE TE IGEN az enyéimre

nem kellene bocsánatot kérned?

szanics
Nem érdekelnek a smiley-k, itt és máshol is elmondtam már.
Viszlát!

a szüleidre nem tettem megjegyzést, de a hozzád hasonlók is hozzásegítenek az olaszutálatomhoz rendesen...

szanics
Szerintem az olasz vb-esélyeknek talán Portugália mai továbbjutása tenne jobbat. Õk túljátsszák a focit, amit az olasz célfutball képes megölni.
Franciaország keményebb dió, ráadásul Zidane és Henry... Hát ez kemény lenne a döntõben.
Szerintem olasz-francia finálé lesz, talán nyerünk.
A németek megérdemelték, hogy eddig eljussanak, de tegnapi teljesítményük alapján nem érdemeltek döntõbe jutást. Ha Lippi nem eszmél, és nem küldi rá a játékosait a németekre, akkor meg is lett volna a büntetõrúgás, amivel tuti a németek mentek volna tovább.

szanics
Vegyél vissza az olasz válogatott tagjainak minõsítésével és nem lesz baj.
Úgyis ezért írtad be az elõzõ hsz-t, nem? Hogy valaki jól beszóljon, aztán mehess a modikhoz. Menj.

Kicsit higgadtabb fejjel véleményem a tegnapi mérkõzésrõl: Mindkét csapat megérdemelte volna a továbbjutást, viszont az utolsó 1,5 percben az Olaszoknak jött ki jobban a lépés, és egy nagy lövéssel (csakúgy mint Argentína Mexikó ellen) sikerült továbbjutniuk. Gratula nekik. Ma pedig remélem Zizouék már a rendes játékidõben megteszik azt, amit a Németeknek nem sikerült tegnap, vagyis elintézni a továbbjutást, gólt lõni. Hajrá Zidane&Franciaország! Ne feledjük ott van Portugália aki ha döntõbe jutna ugyanakkora eséllye pályázhatna a Világbajnoki címre mint Olaszország. Tahát a mai mérkõzés és a hétvégi derbik is izgalmasnak ígérkeznek. Amúgy a Bronzéremért vívott csatában Némeotrszág minden valószínûség szerint mindent megtesz hogy megnyerje azt. Hajrá Németország!

Punker
na most hagyjátok abba!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szanics
www.lionsport.hu

GanXstaZoleeWrk
Szanics hol lehet itthon jó minõségû mezeket kapni? Egy Sampdoriás és egy Argentinás mez nekem is kellene 😊

GanXstaZolee#2709

szanics
gondoltam, Tottiból még Te is kitalálod, hogy nem Juvésat
Különben VÁLOGATOTT MEZT!

szanics
figyelni kéne az oalsdz focival kapcsolatos híreket, nem mondanál õrültségeket 😊

szanics
Ez mindent elmond a tegnapi meccsrõl.
Remélem, most azok is elbújdosnak, akik gyenge ágról beszéltek eddig. Németországot világbajnokságon legyõzni hazájában, az elõdöntõben, felfelé ívelõ teljesítmény után, ez már valami!