19716
Világbajnok: Olaszország
-
#17868 Szerintem inkabb azert, mert egymas utan 2 kulonbozo csapattal akart VB-t nyerni egymas utan, o lett volna az elso. -
fradista91 #17867 Hát igen... Max 1-2 gól... Mint a mostani VB meccsein átlagban :) -
#17866 szép álom. -
G_ArchAngel #17865 most már úgy vagyok, ha lesz 7 gól (4-3 például), akkor szarom le kinyeri a VB-t... -
fradista91 #17864 Nézz egy szöveges fájlt, jelölj ki benne egy Z betűt Ctrl+C és utána minden szövegben ha Z akarsz írni nyomd meg a Ctrl+V-t :) -
Zoleeca #17863 Nincs valakinek egy felesleges z betűje? ASCII-ből kicsit lassú lenne nyomni, ha ez így folytatódik.
Ja és inedine idane a legjobb :PP -
#17862 Szerinted mi?
Kikaptak, nem ment a csapatnak, setöbi:D
-
#17861 vegyé újat:p
-
Zoleeca #17860 nem jó a z billentyűm... -
Zoleeca #17859 Majd meglátjuk milyen lesz a bronz meccsen :P
A a jó a fociban, hogy nem mindig a nyer aki jobban játszik. Egyébként unalmas lenne. -
#17858 Scolari-t en meg nem lattam ennyire idegbetegnek, nem tudom mi volt vele. -
#17857 Portugalok sokkal jobban fociztak mint a Brazilok a Franciak ellen. Brazil csapatra ra nem lehetett ismerni, a Portugalok viszont jo formaban voltak, par teljesitmeny viszont gyenge volt sajnos, ezert nem tudtak a franciak ellen nyerni. [Deco, Pauleta es Figo mind gyenge teljesitmenyt nyujtott.] -
Zoleeca #17856 Helyette javaslom Ribery-t :)
A franciák nem megérdemelten nyertek, de a portugálok megérdemelten vestettek. Idegbeteg mind a sövettségi kapitánnyal együtt (annak is lehetett volna adni egy sárgát) -
shogun6 #17855 sztem nem volt túl megérdemelt, igaz olaszoknak is volt mákja, de a franciák inkább csak nevekkel találkoztak, igaz a brazilok ellen jól játszottak, de ezt sajna "hagyta" az ellenfél, és idén is mint 6 évvel ezelőtt egy vitatható 11essel jutottak döntőbe. Míg az olaszok hülyére hajtották magukat, addig a francia válogatott a 33. perctől egy komolyabb edzőmeccset játszott "csak", szerencse hogy az azzurrik 1 napja már pihennek. Nagyon remélem az olaszok nyernek, már csak azért is, mert ez a generáció kiba..ottul megérdemli(Gattuso, Buffon, Cannavaro, Nesta, Del Piero) a franciák már nyertek, nem kis szerencsével az elmúlt években(főleg 2000ben), Zidanenak legyen elég a döntőbe jutás -
#17854 Jah es Deco is szintje alatt focizott. -
#17853 Aham, Maniche jo volt. Figo volt csalodas szamomra hogy oszinte legyek es Pauleta. -
#17852 voltak jó pillanatai ennyi szerintem,de nem zavar annyira hiszen esélye sincs arra hogy megnyerje -
#17851 Maniche pedig jól játszott, az egész VB-n sztem. Ballack nem sokmindent csinált, Klose, hát Klose..... -
G_ArchAngel #17850 "kivéve ha Pirlo bevarr pár öngólt a döntőben :)"
-
#17849 kivéve ha Pirlo bevarr pár gólt a döntőben :) -
#17848 így van ha Olasz győzelem lesz akkor Canna fogja kapni,ha nem akkor Zidane -
fradista91 #17847 Zidane ;-) -
#17846 Ballack pff eszembe nem jutott volna! Nem sokat mutatott! Lahm sokkal jobban megérdemelné meg hogyha talán nem lett volna Fringsnek az a kis incidense akkor még őt is ide sorolnám!
Egyébként én Zizunak vagy Cannavaronak adnám ;) -
#17845 Szerintem csak Ballack lóg ki a sorból! -
#17844 buffon vagy zidane...
[buffon azé mert eddig 1 gólt sem kapott ellenféltől, zidanenak meg szép ajándék lenne így a végére..] -
#17843 A FIFA bejelentette, hogy a VB aranylabdása a következők közül kerül ki :
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Pirlo, Vieira, Zidane, Henry, Ballack, Klose, Maniche.
Ballackot és Maniche-t nem tudom mire vélni... -
#17842 Meg, de C. Ronaldo annyira játszotta magát, hogy....
-
#17841 mérne lenne megérdemelt :D lol -
#17840 A portugáloknak is simán megadhadtak volna egy 11-est........... -
#17839 11-essel, az szted megérdemelt ? -
#17838 sztem ez így lesz csak az a gáz ogy Toni és Zambrotta dupláznak;) -
#17837 .. -
fradista91 #17836 Bizony. Nagyon remélem sikerül neki! ;-)
Hajrá Zizou! Hajrá Franciaország! -
#17835 Nem megérdemelten nyertek a franciák... -
#17834 jobban öörülnék ha Zidane lőne egy szabadrúgás gólt mint az angolok ellen az EB-n, majd egy kapáslövés gólt mint az egyik BL döntőben, végül Henry egy kontra gólt szerezne.
Na jó h legyen mesterhármas Zizou szögletnél becsavarja a labdát :\
sztetek erre menyni esély van? :D -
R9 #17833 itt még haja is volt -
#17832 Jo reggelt. -
#17831 Zidane-nak szép visszavonulás lenne, ez tény:-)
-
#17830 A Véleményem a mérkőzésről:
A Portugálok joban nyomtak, jobban és könnyebben eljutotak a kapuhoz (elsé négy percben négyszer) de a helyzeteiket nem tudták értékesíteni sajnos:|
A Franciák meg kaptak egy megadható 11-est, amit berúgtak, innenstől kezdve az idő a Franciáknak dolgozott. A Portugálok csupán 3 11-est nem kaptak meg, amit talán a túl sok színészkedésnek köszönhetnek. Az tény, hogy kétszer kezeltek, egyszer pedig lerántották Deco-t
-
#17829 gy van, egyetértek veled, megint:-)