Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
Aham emlekszem ra, na varj nem is tudom mi volt a neve jatekosnak...hmm..

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

LES FORZA INTER
Ronaldinho nem érdemelte meg, az egész csapat volt rossz, ez csapatsport, de Brazíliában a foci mindenek elõtt, fontosabb bármi másnál! #17399hsz: Nemtom meik VB-n 1 naonjó kolumbiai hátvéd öngólja miatt esett ki Kolumbia, és amint hazament megölték, sajnos az ilyenek ott elõfordulnak!<#rinya>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Shaman
nem terhelték rá,csak másról nem votl szobor,ennyi :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

tormy
Kicsit eselyesebb mint a Portugal csapat. En is francia tovabbjutasra szamitok, ezt meg is jatszottam sportingbeten, de igy utolag belegondolva lehet hogy meresz huzas volt tolem, mert a Portugal csapat nagyon ossze van rakva, hala Scolarinak, es Deco is jatszani fog mar ma.
Deco - Zidane iranyitok parharca nem lesz semmi, remelem Deco is jo formaban lesz.

LES FORZA INTER
csak 1 meccs után vernék meg õket, de többet csak a paralimpián vehetnének részt!!!<#crazya>

Franciaország nagyon esélyes ma...

tormy
Hat nem tudom. Szerintem Hajdu B. is olyan messze van a Knezy Jeno fele etalon stilustol mint Mako Jeruzsalemtol.
De az biztos hogy Hajdu B. meg viszonylag elfogadhato, csak enyhen szolva is tul sokat beszel, es neha ossze-vissza.

ügyes vagy...

ProGabe
Hajdu B-t is szidod ezzel a hsz-l és az nem szép dolog<#ejnye1>
Igaz hogy tényleg haloványabbnak tûnik mint mondjuk egy bl meccsen,bár már csak tûnt,mióta kinnt van +int naon jó,meg amúgy is õ ott van a top 5 kommentátorok között szvsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tormy
Most kepzeld el, mi lenne ha nalunk is komolyan vennek a focit a szurkolok. Az osszes jatekost osszevernek minden meccs utan, a mutatott teljesitmeny miatt. <#idiota><#hehe>

tormy
Hat sajnos a foci mar nem is sport hanem egy nemzeti eszme sok helyen..lasd Brazilia, Argentina, Kolumbia. Ott veresen komolyan vesznek mindent.

DJ Bee18
Naaa. Cseszától is szemét dolog volt, de ez is durva volt.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

France men
Csupa negativum :'((((( Ennyire azért nemkéne elfajulni!!

München ist ROT!!!

james69holden
France men
Tényleg jó volt nézni örülök! ,,|,, O.O ,,|,, :@ Nekem is jó lessz nézni ahogy kizárják a fél olasz ligát!!

München ist ROT!!!

Serpa
a németeknél nem történt semmi ehhez hasonló?

flippy
Szegény Ronaldinho...<#sir>

Nem kell hazamennie mostanában 😊
Azért ráterhelni a Brazilok bukását elég nagy butaság lenne.
Persze ilyen az egyszerû szurkoló sajnos.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

flippy
<#rinya>Azt hiszik ezzel mindent megoldottak???!!??<#rinya><#rinya>

zaki
😄DDDDDDDD

james69holden
OMG! <#merges2>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

France men
Pfff, az igen!!

München ist ROT!!!

Csabesz6
<#wow2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tormy
Felgyújtották Ronaldinho szobrát

Végsõ elkeseredésükben Ronaldinho szobrán töltötték ki dühüket a brazil szurkolók. A monumentális szobrot felgyújtották, csak a váza maradt meg.

A brazil csapat a vébén tudása alatt teljesítõ szupersztárján álltak bosszút a csalódott brazil szurkolók csapatuk váratlan és korai kiesése után, jelentette a Daily Telegraph. Az elkeseredett szurkolók megrongálták a tavalyelõtt a világ legjobbjának választott focista monumentális szobrát.

A hét méter magas szobor a Brazília déli részén fekvõ Santa Catarina állambeli Chapecóban állt. Brazília szombati, 1-0-ás veresége után a csalódott rajongók felgyújtották az emlékmûvet, írja a Telegraph a helyi polgármesterre hivatkozva.

Csak leégett fémhulladék, a szobor váza maradt meg" - nyilatkozta szóvivõje. A hatalmas szobrot, ami a labdát bûvölõ Ronaldinhót ábrázolta, 2004-ben állították fel, amikor a FIFA szavazásán õt választották a legjobb futballistának.

focistás freskó powa

mesor
Bronz meccs szerintem meglesz a németeknek.
Bennem is meghûlt a vér amikor belõtték az elsõ gólt. Pirlonak minden tisztelet mert nagyon okosan passzolt pedig lõhetett is volna. Személy szerint engem Totti játéka idegesített fel nagyon meg is utáltam ezen a meccsen. (Jó hogy sérült volt de akkor is)

Második gól várható volt de ezt így kellet csinálni akár még Németo is találhatott volna egy gólt nem jött össze sajnos. Francia gyõzelmet várok a vb-n! 😊

Viszont ezt a "megérdemelték" stb szövegek hülyeségek szerintem a négy között bárki megérdemelte volna hogy döntõ be jusson sõt Trinidad is megérdemelte volna a döntõt! 😊

Hajrá NÉMETORSZÁG!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

The FlashBack
:-)

LES FORZA INTER
Hasonlóan sajnálom Kahnt, pedig utálom naon, de el kell ismerni tud vmit!!! Hajrá Portugálok(inkább mint a franciák)!! Olasz - Portugál döntõt olasz gyõzelemmel!!!

tormy
Nem tokmind1 ki lesz a kommentator? Mind szar, magyar foci szintjen vannak ok is. <#vigyor3><#idiota>

tormy
Tippmix egy szar, csak online fogadj, sportingbet es betandwin. NAgyobbak a szorzok es vannak "szinte tuti" fogadasi lehetosegek.

az 11-es lett volna nem? ha nem a talpalás hanem másik miatt volt a sz- rugás

tormy
Haha! <#idiota>

tormy
Jo reggelt mindenkinek, most keltem. <#idiota>

zaki
Szerintem ott sem fog védeni...

szanics
Bronzmeccsen szerintem védhet simán.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

The FlashBack
De érted, direkt erre van a másik topik, a gól pedig a meccs része:-)

zaki
Ez spam? És az, hogy 30an beírják, hogy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! az nem? 😛

The FlashBack
szerinted miért van a spem topik?

fsgh
lol

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The FlashBack
degonoszvagyszéggyeldmagadat

jó volt nézni Kahn-t ahogy ott szenved a kispadon, Lehmann-t is utálom teljesen mind1 de nekem tetszett

The FlashBack
Elõre sírok!

The FlashBack
A Hiba az ön készülékében van!

grizzly21
ez szar, lefagy mind2 böngészö😞

The FlashBack

Hatalmas csata után az olaszok a döntõben

Németország | VS | Olaszország

0 - 2

| VS |

Sokáig emlékezetes mérkõzésen Olaszország hosszabbítás után 2-0-ra verte a házigazdákat a németországi labdarúgó-világbajnokság elsõ elõdöntõjében és ezzel bejutott a fináléba. A rendes játékidõben többé-kevésbé kiegyenlített volt a mérkõzés, a ráadást pedig az azzurrik bírták jobban.

Jürgen Klinsmann kapitány okozott némi meglepetést az összeállítással, miután az eltiltott Torsten Frings helyére Tim Borowskit, míg a sokat hibázó Bastian Schweinsteiger helyére a Dortmundban “hazai pályán” focizó Sebastian Kehlt állította. Az azzurrik háza táján nem történt semmi váratlan: az eltiltásból visszatérõ Materazzi elfoglalta helyét a védelem közepén, a kisebb sérüléssel bajlódó Camoranesi pedig vállalhatta a játékot.

Az elsõ percektõl kiegyenlített mezõnyjáték folyt a pályán, az olaszok letámadták a németeket és sok labdát szereztek, de ezeket hamar el is adták, így a házigazdák vezettek tartalmasabb, de gólhelyzetet nem hozó akciókat.

Tíz perc után kissé aktívabbá váltak Marcello Lippi legényei, és Totti-indítása után Perrotta akár a vezetést is megszerezhette volna. A másik oldalon Pirlo tizenhatoson belüli kezezése (amiért talán túlzás lett volna büntetõt adni), valamint Podolski erõszakos, önbizalommal teli játéka és bátor lövési okoztak izgalmakat.

Továbbra is remek iramban fociztak a csapatok: az olaszok, akik talán még nem játszottak ilyen lendületesen a világbajnokságon, szorgosan ívelgették a német védelem mögé a labdát, de a Tonira, Perrottára és Camoranesire nagyon vigyázó hazai bekkeknek köszönhetõen ziccerek helyett csak szögletekig jutottak. Németország a félidõ derekán eléggé beszorult, de egy gyors kontra után Schneider így is betalálhatott volna.

A félidõ végére ismét az olaszok kerültek fölénybe, de sok hibával adogattak, így újabb helyzetet nem alakítottak ki. Ettõl függetlenül azonban az elsõ 45 perc alapján jobbak voltak, mint a németek, akik a sima hajtós, rakkolós foci mellett csak felvillanásokra voltak képesek.

A második játékrész Klose nagy szólójával kezdõdött, de ezt leszámítva továbbra sem voltak elsöprõ lendületûek a német rohamok, fõleg a középpályás játék hiánya miatt: Ballack még csak-csak adott egy-két jó passzt, de Borowski például – már amikor egyáltalán észre lehetett venni - leginkább azt bizonyította, miért is volt csere Lisztes Krisztián mögött a Werder Bremenben, Podolskinak pedig szemmel láthatóan elment a kedve a labdarúgástól. Az olaszok sem pörögtek már úgy, mint az elsõ félidõben (leszámítva a minden német játékos közelségétõl magát eldobó Tottit), akcióik nagy része pedig lesen halt el egy-egy rossz ütemû kiugratás után.

A félidõ közepén kicsit magukra találtak a németek, és néhány gyors ritmusváltás után egy az egyben vezethették a kékekre a labdát, de hol Podolski szaladt túl a pettyesen, hol Borowski sétált neki a védõjének, hol pedig Friedrich maradt le egy ütemmel a labdáról, így Buffon kapuja nem került veszélybe.

Gólszerzõ: Grosso (119.), Del Piero (120.)
Csere: Borowski helyett Schweinsteiger (72.), Schneider helyett Odonkor (83.), Klose helyett Neuville (110.) ill. Toni helyett Gilardino (74.), Camoranesi helyett Iaquinta (91.), Perrotta helyett Del Piero (104.)
Sárga lap: Borowski (40.), Metzelder (57.) ill. Camoranesi (89.)

Helyszín : Dortmund
Nézõszám: 65 500
Játékvezetõ: Benito Archundia (mexikói)
Asszisztensek: José Ramírez (mexikói), Hector Vergara (kanadai)

The FlashBack
Hú, az utolsó mekokra góól volt!

The FlashBack
Olaszok mellett döntött:-)

The FlashBack
Szivembõl szóltál:-)

The FlashBack
Német - Franciát szerettem volna legbelül, de éreztem, hogy nem ez lesz😞

És sajnálom Kahn-t, hogy az utolsó VB-jén egy percet nem védhetett, pedig szerintem még most is jobb mint az a **** Leehman!

The FlashBack
kimás?😄