19716
Világbajnok: Olaszország
-
#17908 Horacio Elizondo vezeti!
Itt van részletesebben!! -
#17907 Element nyaralni Bulgariaba. -
#17906 Kik lesznek a birok az lehet mar tudni? -
a zsírkereskedő #17905 nekem mondod?:D
áá azóta is mondom h senkinek soha nem lesz olyan csatársora mint capellonak...
delvecchio totti montella batistuta cassano... és tőlük ki maradt?
totti marad az egy dolog de még montella is elmegy
na mindegy a chivu mexes de rossi perrotta mancini totti tengely remélem megmarad
de ez nagyon off már... hacsak nem említem meg a 2000es fr-ol döntőt delvecchio góllal -
#17904 ÉS a varázslatos MÁGUS! ;D -
#17903 hol van a kedvencem, Világi?:D -
#17902 Kiváncsi vagyok ki-ki közvetít majd! Szerintem a bronz meccsen Lédi a finalba meg H. Isti! -
#17901 thx -
#17900 július 08. szombat 21:00 Stuttgart Németorszá-Portugália
július 09. vasárnap 20:00 Berlin Olaszország-Franciaország
-
#17899 Mikor lesznek a meccsek? -
#17898 Volt olyan mezem, imádtam:D
-
a zsírkereskedő #17897 más foci más kedvencek...
nekem batistuta:D -
#17896 jól tette, hogy elment, különben ma senki sem ismerné. Szar helyen volt, tudott és változtatott rajta, ez nem gáz, hanem érthető döntés. -
#17895 mert nem is itthon focizott...
Amikor gáz volt, elment, mikor meg kiöregedett hazajött...
-
#17894 miért lenne gáz? -
#17893 AZért az géz, hogy mikor itthon gáz volt kiment, és mikor hazajött istenítik. De focizni azt tudott az tény:D
-
#17892 Jojo, persze hogy o is nagyszeru volt. -
#17891 ja sztem is!!! -
fradista91 #17890 Nekem nem ő a legnagyobb... Puskás Öcsi Bácsi Námber ván és Albert Flórián! -
#17889 De gonosz vagy bazz! Ne vedd a szadra ISTEN KEZET ilyen gonosz modon!
Azt ne mondd hogy nem Maradona volt a valaha elt legnagyobb focista! Najo persze mindenkinek mas a velemenye, de az teny hogy az egyik legjobb volt.
Nem tudom neztetek-e az 1994-es VB-t, miutan Maradonat eltiltottak mert fogyokuras szarokat szedett es volt benne tiltott szer is, az argentin valogatott elfelejtett jatszani, de ameddig palyan volt, taroltak. -
#17888 Jó még az most is
-
fradista91 #17887 -
#17886 Ezaz mident bele káhn:D
-
R9 #17885 főleg a kezével ;]] -
fradista91 #17884 Jelenleg is az :) Csak már nem a legfiatalabb. -
#17883 lol eskuszom hogy tudtam hogy ez lesz. Egyszeruen elore lathato volt.
Sok sikert Khan-nak az utolso VB meccsere, jo kis kapus volt. -
#17882 A mai Nemzeti Sportban volt egy interju Pele-vel, es azt mondta hogy az egesz Brazil csapatbol a legnagyobb csalodas Ronaldinho volt szamara.
Hat azt hiszem ebben egyertunk.
UI. Azert nem semmi hogy igy kimondta mert nem sokkal VB elott Pele azt nyilatkozta hogy Ronaldinho jobb mint Maradona.
Hat mit mondjak Maradona enyhen jobban jatszott a VB-ken. -
fradista91 #17881 HAJRÁ OLI'! :) -
R9 #17880 olaszok is :DS:FASFM?ASDF?AS -
fradista91 #17879
Lehmann lemondott a bronzmeccsről Kahn javára
Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott első számú kapusa elárulta: ha Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány is úgy gondolja, ő örömmel adja át a helyét Oliver Kahnnak a világbajnokság bronzcsatáján.
“Ha a kapitány úgy véli, ez szép gesztus lenne Oliver felé, én szívesen leülök a kispadra Portugália ellen” – mondta el az angol Arsenalban szereplő labdarúgó.
A két kapus nem volt mindig ilyen jó viszonyban: miután Klinsmann kétévnyi huzavona után Lehmannt jelölte ki az első számú hálóőrnek, Kahn némileg megsértődött, és szemmel láthatóan nem örült annak, hogy riválisa a vb nyitómeccse után egyhuzamban három mérkőzésen nem kapott gólt.
Az enyhülést az Argentína elleni negyeddöntő hozta meg, amelynek tizenegyespárbaja előtt a két vetélytárs kezet rázott és össze is ölelkezett.
NSO -
Csesza #17878 igen :) méd báj gábor :P -
#17877 -
#17876 Maniche marha jol jatszott. -
fradista91 #17875 Te nagyon loool vagy hallod-e :DDDD -
#17874 lol
te kész vagy:D
-
#17873 zsírrr a logód:) gondolom by Gábor...:) -
R9 #17872 én meg zambrottát -
Csesza #17871 :DDDDDDDD idióta :DD
:( -
#17870 Off:
Zidane bolhás, tegnap kétszer is meglett füdetve, de még van benne...kész, szegényem, ha ma is bevágjuk a teknőbe szvsz diszidál itthonról :(
-
#17869 Cannavaro