19716
Világbajnok: Olaszország
-
#17948 Várjunk csak miért is aljasak??? -
G_ArchAngel #17947 azt mondtad nem iszol többet, nem bírtad sokáig:) -
Axl Rose #17946 Most ez kellett ??? -
#17945 igen a franciák az aljasság mellett büdösek is, és igen feka ha nem tűnt volna fel. -
G_ArchAngel #17944 irónia -
#17943 "büdös" meg "feka"?? -
#17942 ja -
G_ArchAngel #17941 és aki nélkül az Arsenal egy középcsapat lenne, nem BL induló... -
#17940 te most a kis fekáról beszélsz aki nélkül a büdös franciák sehol s elennének? az egyetlen normális ember az egész csapatban. -
#17939 sok reklámfilm megártott neki, még mindig szinpadon érzi magát néha:) -
fradista91 #17938 Henry sem mutatott egyenlőre valami sokat :P -
#17937 Nem azért, de mit keres ebben a csapatban Toni?????
Olasz szurkoló vagyok, de ezen a vb-n Toni hígfos. -
#17936 Csatárok elég ... Vannak jobbak is:(
-
#17935 mert Valencia csak ellenszavazatok miatt lett első, nem azért mert ő a legjobb -
#17934 és ebből vajon mi a kezdő 11? :) -
G_ArchAngel #17933 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nyílvánosságra hozta azon labdarúgók neveit, akik a németországi világbajnokság 23 fős álomcsapatát alkotják.
A keretbe többnyire az elődöntős csapatok futballistái kaptak helyet, így a franciák, és olaszok mellett négy-négy német, és portugál került fel a listára. A további helyeken két argentin, illetve egy-egy brazil, illetve angol játékos osztozik.
Kapusok:
Buffon (olasz), Lehmann (német), Ricardo (portugál)
Védők:
Ayala (argentin), Terry (angol), Thuram (francia), Lahm (német), Cannavaro (olasz), Zambrotta (olasz), Carvalho (portugál)
Középpályások:
Zé Roberto (brazil), Vieira (francia), Zidane (francia), Ballack (német), Pirlo (olasz), Gattuso (olasz), Figo (portugál), Maniche (portugál)
Csatárok:
Henry (francia), Crespo (argentin), Klose (német), Totti (olasz), Toni (olasz) -
#17932 az miért meghekkelés, hogy csoportosan szavaznak valakire? -
#17931 az miért meghekkelés, hogy csoportosan szavaznak valakire? -
#17930 Meghekkelték C. Ronaldót
A skót és az angol futballdrukkerek is hekkelték a FIFA internetes szavazását, amelyben a vb legjobb fiatal játékosát kellett kiválasztani. Wayne Rooney kiállíttatása miatt a skótok az élre segítették Cristiano Ronaldót, amikor ezt az angolok megtudták, a második Luis Valenciára szavaztak többtízezren, és a portugál csak második lett. A kiírás szerint a végén a szervezet szakértői döntöttek, ők a közönségszavazáson negyedik Lukas Podolskinak adták a díjat.
Hekkelték a vb legjobb fiatal játékosa címért futó versenyt a skót, majd az angol szurkolók. A FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) hivatalos vb-honlapján bárki szavazhatott a legkiválóbb 1985 január 1. után született futballistára a vb ideje alatt, a listát jó ideg Cristiano Ronaldo vezette.
Mesterségesen került előre
A portugálok 21 éves tehetsége az angolok elleni meccs után került az élre, mert részt vett Wayne Rooney kiállíttatásában. A Daily Record című brit lap úgy értesült, a C-szavazatok száma ezt követően ugrott meg a skót drukkereknek köszönhetően. (Az angol-skót rivalizálás az egyik legkomolyabb a világon.)
Kiáltvány az angolokhoz
A futballista 210290 szavazattal állt néhány nappal a pénteki eredményhirdetés előtt, a második az ecuadori Luis Valencia volt 195377 kattintással. Ekkor a következő e-mail jelent meg a különböző angol szurkolói oldalakon: "Nagyon is valós a veszélye, hogy Cristiano Ronaldót választják a vb legjobb fiatal játékosának, annak ellenére, hogy egy duzzogó műeső szépfiú, aki leginkább arra hajt, hogy minél jobb szerződést kapjon a Real Madridtól. Jelenleg vezeti a listát az ecuadori Luis Valencia előtt. Cselekedj helyesen, és szavazz Valenciára! Nem érdekes, melyik a kedvenc csapatod, vagy hogy láttad-e játszani, csak állítsuk meg Ronaldót! Küldd ezt a mailt tovább minden igazi futballrajongónak."
Leszavazták
A portugál-angol meccs után Rooney és szinte egész Anglia megharagudott C. Ronaldóra, a felszólítás természetesen hatott, tehetség csak 242198, Valencia 331243 szavazattal zárt, és az élre került.
A rajongók véleménye alapján az argentin Lionel Messi került még a döntőbe, ahová a FIFA technikai szakértő bizottsága további három játékost választott, a spanyol Cesc Fabregast, a svájci Tranquillo Barnettát és a német Lukas Podolskit.
A győztes a szurkolóknál csak negyedik
Végül a FIFA volt edzőkből álló bizottsága Podolskit hirdette győztesnek. Ő a szurkolóknál negyedik lett 60800 szavazattal.
-
#17929 Aha! Ezaz, nem is tudtam hogy netre is felteszik amit az ujsagban irnak. -
#17928 jah én is olvastam... érdekes cikk
ez az különben: [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117110]"Súlyos titok: tizenegy kilót hízott Ronaldo"[/URL] -
#17927 csao
mi annak a számnak a címe amit nyomnak kilpben is a (pl:)Viván amiban gyerekek fociznak nemzetiségek színeiben???
előre is köszi -
#17926 Mai Nemzeti sportban egy egesz oldal foglalkozik Ronaldoval hogy miert hizott ennyire el, miert nem ment neki a jatek, mennyi penzt kaszal bizonyos helyekrol stb.
Peldaul 1 honappal a VB elott Dubai szalloda meghivta ot egy kis udulesre. Ertitek nem o fizet meghivjak es mindent fizetnek neki. Na ezt nevem en ismertsegnek.
Mellesleg az az egyetlen szalloda ami 7 csillagos az egesz Foldon, aranybol vannak meg a csaptelepek is. Hat Lakatos Jozsefet biztos nem engednek be oda takaritani mert az osszes lakosztalybol hianyozna minden ami aranyosan felnylik. -
fradista91 #17925 Nem azért mondtam :) A hír nem mostani de aki még nem látta annak jó :) Igaz biztos zavaró hogy már kétszer bennt van :) -
#17924 bocs... -
Csesza #17923 Miguel helyére simán van pótlás... Ferreira és sztem még jobb is
Carvalho-t nehéz lesz pótolni -
#17922 Miguel és Carvallo sem fog játszani a bronz meccsen! Miguel! Carvallo meg ha jól tom akkor isárgázódott! Szóval két alap védő nélkül álnak majd ki Stuttgartban! -
#17921 Jóvan, csak mahar kapcsolok, meg kábé négy híroldalt olvasok rendszeresen, és mindegyik ezt nyomja, arról em és beszélve, hogy várható volt, meg már a hír is régi:|
-
fradista91 #17920 Sebaj. Legalább aki nem lapozgat vissza, az is megtudja :) -
#17919 #17879 -
#17918 Jens Lehmann, a németek elsőszámú kapusa felkészült arra, hogy nem ő, hanem az eddig a cserepadot koptató Oliver Kahn véd majd a portugálok ellen a labdarúgó-világbajnokság szombati bronzmérkőzésén. "Amennyiben a szövetségi kapitány azt mondja, szép gesztus lenne, ha Oliver védhetne, átadom a helyem" - mondta Lehmann.
A két kapus között hatalmas volt a rivalizálás mindaddig, amíg Jürgen Klinsmann májusban Lehmannra nem szavazott. Kahn először nehezen viselte a döntést, de később - mivel nem is igazán tehetett mást - vállalta a másodhegedűs szerepét. Az argentinok elleni negyeddöntős összecsapáson, amikor a két csapat a 11-es párbajra készült, a cserepadra szorult hálóőr biztatta Lehmannt, aki aztán két büntető hárításával az est hőse lett.
Jól gondoltam, a végén még haverok lesznek :). Így is van jól -
#17917 Ha azt nézzük minden tpoiknak a hozzászólások fele "spem"
Csak kinek mi a "spem" ugye
sokféle meghatározás létezik:)
-
#17916 ne komolyan mondtam (ez is az) -
#17915 beköszönt, pangás van válaszoltam, hol itt a gond?
-
#17914 na ez tényleg Spam -
#17913 Neked is
-
#17912 Jo reggelt! -
#17911 Ehm marmint a meccset a 3. helyert. Bazz mar azt sem tudom mit irok, megyek szunyalni, jo8! -
#17910 Az elodontot meg a japan biro vezeti majd. -
#17909 Aham mar lattam az olasz topicban, de koszi.
Na ez is egy a szar birok kozul, remelem nem fog ossze-vissza fujkalni a donton.