19716
Világbajnok: Olaszország
-
#1864 Bezzeg a ZDF-en még azt is mutatják, hogy hány méterről küldi rúgja a szabadot, meg, bejelölik a 9mes zónát is, elég zsír. -
#1863 3/4 van meghirdetve. -
skristof #1862 jaja, most fasza a banner, thx -
React #1861 éjfélkor kezdődik, nem? -
#1860 -
#1859 La squadra migliore
-
#1858 nemsoká jön az összefoglaló ...
teljesen be vagyok zsongva.
:)) -
#1857 -
#1856 zsír, hogy tetszik mindenkinek a banner :P
A részletes műsortervet innen szedtem -
#1855 köszi szépen.Hát nem valami világverő kommentátorok.Kivéve pistát.Lehet inkább a kínai adókat fogom nézni:) vagy lehalkítom a tv-t de akkor meg nem hallom a hangulatot.Na mindegy majdcsak elleszek valahogy. -
#1854 kaki?? :)
"Verebes József edzőként nyert 3 bajnoki címet. Kétszer volt szövetségi kapitány (1987, 1993-94). Mesteredző." -
#1853 banner szuper -
#1852 én itt nem találom de lehet én vagyok a béna -
a zsírkereskedő #1851 verebes egy kaki
mit keres az ott
ráadásul igazi sportember -
#1850 Szakértők
Bicskei Bertalan
Bozsik Péter
Kovács Kálmán
Nagy László
Urbán Flórián
Verebes József
Kommentátorok
Hajdú B. István
Hetthéssy Zoltán
Léderer Ákos
Világi Péter -
Zséé #1849 nah így jó a banner -
a zsírkereskedő #1848 brazília tetszetős focit fog nyomatni de remélem belebuknak
egyébként angol párti vagyok mert még mindíg ők a legpörgősebbek és hát a középpályájukhoz semelyik másik csapat nem tud hasonlót kiállítani
szóval joga bonito legyen mindenkinél de az angolok nyerjenek -
skristof #1847 aha -
#1846 srácok ti tudjátok hogy még kik fognak kommentálni? -
skristof #1845 aha, sztem is kurvagány képe van..
aki meg amitt panaszkodik h sok a poszt, az nézze a tv-t és ha vége akkor beírja a véleményét.. nem kell visszaolvasni 300 üzit, csak ha érdekli. enyiiiii :) -
#1844 -
#1843 Lengyelország - Ecuador 0 - 2 ( 0 – 1 ) ( A csoport )
VS
Gelsenkirchen, 2006. jún. 9
Játékvezető: Toru Kamikawa (Japán )
Nézőszám: 48000
| 24' [0 - 1] C. Tenorio | 80' [0 - 2] A. Delgado | -
#1842 Ja, és még szerintem be lehetne tenni a banner aljába Jason összefoglalóinak az üzenete számait... Pl ma a #1770-os volt. Szóval aki nem aakr visszaolvasni több száz üzit, az csak megkeresi az x. üzit a bannerből, és akkor máris képben van... :) -
#1841 jah, én is igy vok:) -
#1840 Basszus úgy megfájdult a fejem a Sport Klub képétől... -
#1839 hát az a szar ha egy kicsit nem vagyok itt akkor már olvashatok 80 oldalt:D -
Zséé #1838 és egy mesteredzőnél mindig kell hogy legyen legalább egy :) -
#1837 Hát ez lol, vagy egy egyszerű mezei qrva stopper órával is meg lehetne oldani ezt a hatalmas problémát... :P -
Zséé #1836 és ma még vita se volt :DDD -
#1835 jól leégette a kenyéradóit.Hátha holnapra észbe kapnak -
#1834 Mondtam, hgoy napi 500 komment lesz minimum, mi lesz, ha a brazilok, angolok, meg az olaszok fognak játszani... És ma csak 2 meccs volt... :P -
#1833 Világi Sport Klubon:
"Sajnos én sem látom az időt, így nem tudom mennyi van még hátra a mérkőzésből..."
Ennyire felkészülni egy vb-közvetítésre, rohadt nagy fáradtság lenne egy eredményjelzőt kirakni a képernyőre -
#1832 egyetértek mindenben bár én csak a 2. félidőt láttam.Sajna én holnap 2 buliban is leszek szóval lehet egyik meccset sem látom.De havernak mondtam vegye fel mert szerintem nemakármilyen kis meccsek lesznek főleg az esti.Hajrá ARGENTÍNA -
skristof #1831 és ez így is marad júli 12ig kb :P -
#1830 Legnépszerűbb témák
1. Foci VB 2006
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Football Manager
4. Battlefield 2
5. KONAMI Soccer kiegészítők
6. Hitman: Blood Money
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Digitális és analóg fotográfia
9. Street Legal - Az Invictus játéka
10. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Azt hiszem egy hónapon keresztül ez nem is nagyon fog változni... :P -
#1829 Nagy grat Ecuadornak, a lengyelek meg sz@rok voltak, csak 2-0 után kezdtek el focizni, mikor az ecuadoriak már elfáradtak. ha megadták volna a lengyelek (les)gólját, akkor izgalmasabb lett volna, egyébként nem volt egy nagy durranás a meccs... Várom a holnapot ezerrel... :D -
#1828 Ja...
Esetleg a csoportok állásait is, ha belefér még valahogy... -
skristof #1827 nem -
skristof #1826 nemharagszom :)
te mint modi nemtod kicserélni? -
#1825 srácok aki a sport klubon nézi attól kérdezném hogy ott tettek ki eredményjelzőt mert a retekklub még arra is lusta volt a modern technika idejében ez nagyon égő és számomra nagyon zavaró is volt.