19716
Világbajnok: Olaszország
-
G_ArchAngel #18028 gondolom Torino, Genova, Milánó... -
G_ArchAngel #18027 mi az a "nyugat-román"?
-
#18026 :DDDDDDDDDDdddddddddd
egy napra lehetsz Te is Olaszfan :P -
#18025 nem, hanem Spanyol olasz döntőt vártam, szal csak a nyugat-románok lógnak ki a sorból -
#18024 lol, szellemes fiú vagy:-)
-
Csesza #18023 -
G_ArchAngel #18022 Kívánom, hogy legyen jó napod, de magamnak jobban kívánom - és akkor Neked rossz napod lesz...:DDD -
Csesza #18021 világháború lesz ha nem nyernek ma a Németek...
majdnem biztos vagyok benne hogy hozni fogják a meccset, sőt sztem (hozáteszem sajnos) végig fogják futni az egész meccset és simán bedarálják majd a Portugálokat, nekik egyetlen esélyük lehet ha tudnak majd kontrázni de sztem nem sok esélyük lesz és én az elős 5 percre már gólt várok a németektől... -
#18020 holnap meg egy csodálatos Olasz győzelmet, sok Dél-Olasz játékossal :p -
#18019 mára egy német leégést várok :P -
G_ArchAngel #18018 úgy tűnik, hogy a román rajongók is reálisan látják az olasz stratégiát: véletlenszerű összecsuklás, majd büntető...:) -
#18017 innen már szerintem csak az olaszok lógnak ki picit a sorból, nem?
-
#18016 ja... de akkor sem tiszták a németek se... mind1. nem kedvelem a németeket, bár 1 bronzot +érdemelnének! bár ez a portugálokra is igaz, jó kis csapat lenne, csak ne akarnának mindenáron 11est.... -
#18015 meg nem volt ennyire durván szervezett. -
#18014 elmondanám, hogy nemcsak az olaszoknál volt bundabotrány! csak egyedül náluk reagált ilyen keményen a sajtó és a közvélemény, mert tiszta focit akarnak(kiv.: Moggi)! Ősszel a németeknél(asszem a franciáknál is), vonult végig 1 botrány, de ott nem reagált ennyire hevesen se a sajtó, se közvélemény, bár már rég volt, több mint fél éve, az emlékek halványulnak, szépülnek........ -
lord nihilus #18013 Hajrá bizony Németország! -
fradista91 #18012 Reméljük :)
Ma este Hajrá Németország! -
#18011 Ha az uccsó 2 meccsen nem lenne gól (tehát 11-es párbaj), akkor megdőlne 1990! De nem így lesz! -
#18010 Na azert voltak jo meccsek is! Persze volt par atlagon aluli is, de ez mindig igy van. Egyebkent ha jol tudom ezen a VB-n is olyan 2.2 volt a golatlag, ami igencsak kozel van az 1990-es negativ rekordhoz, asszem ott 2.00 volt. -
#18009 ellenfél hova lett?
ja, meg les is volt
-
#18008 hát kicsit jah, azért emlékszem én még 2 éve is az EB-n Portugália-Anglia, na az volt a foci, volt vagy 1-1 aztán hosszabbitásban is 1-1 majd 11esek. -
Kanál #18007 katt a kepre, bar azt hittem ennyit mindenki megert a click szobol -.- -
#18006 Ez mi? Romanul nem tudunk.
Egyebkent jo reggelt mindenkinek, es jo szurkolast estere, mindjart mennem kell, de majd az esti meccs utan benezek ha tudok!
-
Kanál #18005 2006-os foci vb tervek
http://www.fetesibaieti.ro/campionatul_mondial_2006.html -
#18004 digók majd a bíróságon is szinészkedhetnek :) -
#18003 végülis igaza van..:) mondjuk ,ha jobb lenne a bírók szeme ,a Franciák sehol sem lennének... -
#18002 hehe!
Szellemes vagy:)
-
#18001 hát aki focit akar nézzni az nem a kaszkadőröknek drukkol :) -
#18000 számomra meg egyértelmű,hogy az olaszoknak. -
#17999 na sry 4közöttet akrtam írni. -
#17998 egyelőre nekem sincs kétségem, hogy nem az olaszoknak!
-
#17997 Brazilok Argentínok benntvoltak a 8 között, és lapos meccsen kiestek... -
#17996 számomra egyértelmű....:P -
#17995 dühös? inkább tudat hasadásos a 2 legjobban utált csapat a döntős, nagy dilemma kinek lehet drukkolni :) -
#17994 pff :DDDDDDDDD
punkika milyen mérges lett hogy az utált csapata döntős -
#17993 ja... teljesen más lett volna sztem,ha Brazilok,argentínok,spanyolok még bentlettek volna 8között és jáccanak negyeddöntőt.mivel ők a támadásukról híresek... -
#17992 mert a védekezést mindenki hatékonyabbnak tartja, de ezzel csak azt érik el, hogy lutri az egész. Mert aki az első gólt ,,találja" győz, ha meg nincs gól 11-esekkel dől el... -
#17991 Háát összefoglalva ez a vb elég lapos volt-.- remélem e fináléja jó lesz... -
#17990 ahogy írták ezzel csak durvulna a játék.........hajrá olaszok ma meg portugálok........ -
#17989 Aham szerintem is is felesleges huzas lenne, de latjatok hogy a FIFA jatszik a gondolattal...