19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19635 igy van! ez a tiszetelet kijár neki! szép volt zizu -
Kalózkapitány #19634 A 2006. évi VB aranylabdása,
vagyis a VB legjobb játékosa,
az újságírók szavazatai alapján :
Zinedine Zidane
Az újságírói szavazás végeredménye :
1. Zinedine Zidane (francia) 2012 pont
2. Fabio Cannavaro (olasz) 1977 pont
3. Andrea Pirlo (olasz) 715 pont -
#19633 vitzes :) -
#19632 :DDD kurvanagy -
#19631 felmerül a kérdés, hogy melyik meccset nézted?:) -
ShaiHulud #19630 par vicces link zidane vs materazzi esetrol:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. -
Kezdenek mocskolódni az emberek, ezt nemszeretem:|
-
#19628 Nalátod. És az jó neked, hogy visszaolvasol, ugye?:D
-
#19627 Szeirntem a döntőben szépen játszottak az Olaszok, és még azt is megkockáztatom, hogy megérdemelten nyerték a DÖNTŐT. Hogy előtte mi volt (bunda vagy nem) az majd ezután vagykiderül vagy nem. Ha nem volt semmi akkor tényleg ügyesek voltak, de arról nem tehetnek hogy mijen "könnyen" mentek el adöntőig. Ellenben a Franciákkal. De mondom, ez csak a szerencsén múlott:)
-
#19626 nem baj.csak ha olvasok akkor nekem is vissza kell néznem h mire válaszoltál:D -
#19625 Még szerencse hogy nem láttam:-)
De biztos h szép lehetett:|:D
-
#19624 Nem elég érettek a tények elfogadásához -
#19623 Bár Zidane-t lehet hamarabb kihozák a sodrából, mint bármelyik más játékost:|
-
#19622 A meccsen az anyázás ugyanúgy a meccs része, mint a kirúgás, vagy a szöglet. Szal, valami nagyon szépett kellett mondaniuk Zidane-nak, azért, hogy tüdőn fejelje az olaszt:|
-
#19621 Visszaolvasok mindig, és amire úgy gondolom válaszolok.
Ez baj?
-
#19620 Ebben igazad van.
De én abban sem értek eggyet, mikor azt mondogatják a kommentátorok:"Egy VB döntőn nem ad két tizeneggyest a bíró"
Könyörgöm, miért ez dönti el? Miértnem a szabálytalanság? De ez nem csak a döntőn volt így.
Látni lehetett, hogy ha egy csapat kapott tizenegyest, akkor az ellenfél jobban gyötörte a tizenhatoson belül.
-
#19619 Azért nem Argentína, mert kiestek -
#19618 jogosan vágta ki a bíró, de a bronz meccsen is legalább olyan jogosan kivághatta volna a szinészeket. -
#19617 bazeg mit válaszolgatsz ezekre az őskori üzenetekre?:DDDDDDDDD -
#19616 a topikot mikor zárják.most h vége a VB-nek már örültem h nem kell annyit olvasni -
#19615 De nemám!
-
#19614 Szerintem nagy felháborodást keltene.
Én azért a bírót sem irigylem, hogy ott a helyszínen 75ezer ember jelenlétében, televízion emberek milliói előtt, a szabálytalanságot követően állította ki Zidane-t. Ezt még nagyokos koko, is megemlítette.
Mamár a sajtó nak is nagy szerepe van a futballban, ugye?
-
#19613 nincsenek??? én voltam egerbocs-egercsehi meccsen (kb minden osztály legalja) na az szép volt nem voltam benne biztos hogy nem lesz késelés :) -
-
#19611 de az volt a legszebb, legjobb rendezés legjobb kaszkadőt legnagyobb patkány, támadják bal lábát nem érnek hozzá elvágja magát és fogja ajob blábát, hogy az ilyenért mi a f@szért nem lehet eltiltani őket? :( -
#19610 :ASDasdasdasd
azt nem égetem sosem el :) -
G_ArchAngel #19609 Jól van Zsoltika nem vagy divatdrukker, de nem simogatlak meg, mert hasbafejelsz, mint kopasz a Maki gyereket... -
#19608 NS szerint a meccs után. Akkor soha többet nem olvasok NS-t:|
-
#19607 olyan béka segge alatti csoportban nincsenek drukkerek :) -
#19606 hamarabb kapta meg :) -
#19605 A Portugál Németre gondolsz? Előtte döbbet színészkedett:-)
-
#19604 na még 2 nap kijózanodsz és te is elismered hogy sz@r volt, mégse vagy olyan reménytelen mint gondoltam, talán még a buzeráns rózsaszín pólód is elégeted? :) -
#19603 Ez azrt meglepő. A kiállítást követően, ami azért elég csúnya volt, és mégis ő kapta, kicsit meglepő. Talán ha nem vonul vissza nem kapja meg? Akkor ez egy "fájdalom" díj?
-
#19602 és tudtad hogy ha szinészkedsz akkor a saját drukkereid verik be a képedet :) -
#19601 szerintem sem volt nagy durranás a VB, de az Olasz arany kárpotól mindenért -
#19600 ő az eltaposni való féreg kategóriája, tényleg nincs gif az uccsó meccses oscar díjáról? -
#19599 mikor én voltam annyi mint a most itt hangoskodó kiskölkök akkor a BLASZ 2-ben rugtam a bőrt -
#19598 Szivemből szóltál
-
#19597 Ez így van. Ez a VB nekem annyiban nem tetszett, hogy mindenki (azért vannak kivételek) arra játszottak, hogy az ellenfél hibázzon (vagy a bíró) és abból legyenek a gólok
Sajnos, C. Ronaldo is egy példa erre.
-
#19596 pedig mikor én voltam annyi mint a most itt hangoskodó kiskölkök akkor afoci még arról szólt hogy hajtsunk és szórjuk a gólokat :(