Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
De nemám!

The FlashBack
Szerintem nagy felháborodást keltene.
Én azért a bírót sem irigylem, hogy ott a helyszínen 75ezer ember jelenlétében, televízion emberek milliói elõtt, a szabálytalanságot követõen állította ki Zidane-t. Ezt még nagyokos koko, is megemlítette.
Mamár a sajtó nak is nagy szerepe van a futballban, ugye?

Punker
nincsenek??? én voltam egerbocs-egercsehi meccsen (kb minden osztály legalja) na az szép volt nem voltam benne biztos hogy nem lesz késelés 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The FlashBack
<#idiota>

Punker
de az volt a legszebb, legjobb rendezés legjobb kaszkadõt legnagyobb patkány, támadják bal lábát nem érnek hozzá elvágja magát és fogja ajob blábát, hogy az ilyenért mi a f@szért nem lehet eltiltani õket? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
:ASDasdasdasd

azt nem égetem sosem el 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Jól van Zsoltika nem vagy divatdrukker, de nem simogatlak meg, mert hasbafejelsz, mint kopasz a Maki gyereket...

http://gaborszantai.co.uk/

The FlashBack
NS szerint a meccs után. Akkor soha többet nem olvasok NS-t:|

gabber_saviola
olyan béka segge alatti csoportban nincsenek drukkerek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
hamarabb kapta meg 😊

The FlashBack
A Portugál Németre gondolsz? Elõtte döbbet színészkedett:-)

Punker
na még 2 nap kijózanodsz és te is elismered hogy sz@r volt, mégse vagy olyan reménytelen mint gondoltam, talán még a buzeráns rózsaszín pólód is elégeted? 😊

The FlashBack
Ez azrt meglepõ. A kiállítást követõen, ami azért elég csúnya volt, és mégis õ kapta, kicsit meglepõ. Talán ha nem vonul vissza nem kapja meg? Akkor ez egy "fájdalom" díj?

Punker
és tudtad hogy ha szinészkedsz akkor a saját drukkereid verik be a képedet 😊

gabber_saviola
szerintem sem volt nagy durranás a VB, de az Olasz arany kárpotól mindenért

Punker
õ az eltaposni való féreg kategóriája, tényleg nincs gif az uccsó meccses oscar díjáról?

gabber_saviola
mikor én voltam annyi mint a most itt hangoskodó kiskölkök akkor a BLASZ 2-ben rugtam a bõrt <#hehe>

The FlashBack
Szivembõl szóltál <#eljen>

The FlashBack
Ez így van. Ez a VB nekem annyiban nem tetszett, hogy mindenki (azért vannak kivételek) arra játszottak, hogy az ellenfél hibázzon (vagy a bíró) és abból legyenek a gólok
Sajnos, C. Ronaldo is egy példa erre.

Punker
pedig mikor én voltam annyi mint a most itt hangoskodó kiskölkök akkor afoci még arról szólt hogy hajtsunk és szórjuk a gólokat 😞

The FlashBack
Szépen játszottak az Olaszok. Semmi mást nem kívántam a döntõre, cska szép becsületes sportszerû játékot. Igaz, a gólgazdag pont nem jöt be, de kárpótolt minket (legalábbis engem midenképp) az amit látunk.
Minden elismerésem a játékosoké.
Az Olaszok szépen támadtak, de ez a Franciákrol is elmondható, a szögletekkel pedig mindig helyzetbe kerültek az Olaszok.
Zidane pedig elég nagy botrányt hagyva maga után távozott.
Én, azt mondodm arról a jelenetrõl, hogy akármit is mondhat egyik játékos a másiknak a pályán, ilyet nemszabad csinálni.

Szóval Grat az Olaszoknak!

Kit--Kat
2003 Juventus - Real MAdrid
2006 Milan Bayer - Munchen
2006 Olaszország - Németország

Csak, hogy kapásból 3 nagy gyõzelmet említsek ami nem C2 Modena ellen történt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
digóknál biztos nem 😊

gabber_saviola
pff 😊

ilyen csapat nincs és sosem lesz 😊

Punker
ha következõ évben lesz összesen 10 olyan meccs ahol 90 percen keresztül támadnak és nincs egyetlen kamu esés se akkor majd esetleg meggondolom a dolgot 😊

The FlashBack
Gratuláloik az Olaszoknak. Szép volt fiúk!

Zsolti9014
Azért, én ha megsértek valakit, az véletlenül van és bocsánatot kérek, ez a divatdrukkerezés nagyon sértõ volt.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Kiváncsi vagyook hány meccsen láttad játszani az olaszokat, hogy véleményt mondhass róluk. Amennyire benne vagy a dolgokban, hogy a saját meccseikre szavaztak és stb. abból nem igazán kell a hozzáértésedre adni, hogy mire volt idejük és mire nem.... Ez nem attól függ, hogy döntetlen a meccs vagy ilyesmi... És azt is látnod kéne, hogy mindenki színészkedik eltérõ mértékben, és már már nem az olaszok leginkább, ha nézted a meccseket.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jbal
jóvan és az mi volt amikor Grosso elõtt 1 méterrel és 1 másodpercel ott voolt a láb de õ belefutott

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kit--Kat
háth ha megadható, ha nem megpöccintette a lábát és izomból elesett...
eben semmi igazság nincs

jbal
abból a spanyolok elleni volt a színészkedés
a portugálok elleni teljesen jogos volt mert Carvalho belerúgott Henrybea.
a döntõben meg ha nem is volt az elsõ jogos de volt egy amit meg nem adtak meg a franciáknak így igazságos

Punker
uccsó meccsen nem volt rá lehetõségük, elöször mert gyorsan gólt kaptak azért nem húzhatták az idõt, utánna döntetlennél megint nem, nézd meg a többi meccset.

Kit--Kat
a lényegen nem változtat te ezk mellett nevezted az olaszokat színészeknek, aki nem akarja kiröhögtetni magát az belátja kik színészkedtek igazán... Az oalszoknak 1 kétes esetük volt.

jbal
jaj fejezzétek már be ezt a nagyképûséget.a nagytöbbség le se szarja h az olaszok nyerték a VB-t mert a csapataik már kiestek.nem kell ilyeneket írni h fáj nekik meg minden

Kit--Kat
egyéni szocproblem sajnállak, hogy nem tudsz megbírkózni a ténnyel<#smile>

Punker
szerintem a legtöbb ember qrvára lesz@rná hogy kinyer ha gólzápor lenne.....

Punker
1 hét múlva már a kutyát nem fogja érdekelni, lesznek érdekesebb dolgok, pl C. Ronaldo lábtörései, Rooney lesittelése szal csupa izgalmas dolog 😊

Kit--Kat
A Háááhh elbuktad mert a Franciák színészkedtek igazán. 1. kamu szabadrúgásból jött a vezetés a spnyolok ellen, nagyot színészkedet Henry, mind1 nem számít... Aztán kamu mûesésbõl lett a 11es a portugálok ellen, Henry nagyot színészkedett megint, nem baj õk megtehetik, csak az oalszok a köcsögök. Aztán kamu 11es a döntõben, még ez sem számít, aztán dobálták magukat 1 fálidõn keresztül de ott már nem jött össze semmi. De azért az oalszok színészkedtek.
Sztereotípiában szenvedtek ez van Olaszország a VB és a siránkozásaitokra senki nem fog emlékezni 4év múlva, ha az oalszok 10-0ra verték volna a franciákat akkor is szidnátok õket szal mind1😄

GanXstaZoleeWrk
legalább 2 de inkáb 4 évig 😊

GanXstaZolee#2709

gabber_saviola
fájni is fog nekik még egy darabig 😊

9csöves9
rendes vagy Gábor,de még mindig fáj nekik nagyon😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Punker
persze a tv társoságok úgyse engednék 😞

Oziris666
vajon miért? 😄

Punker
csocsó szabály kéne ide nem 11-es, addig megy a meccs amíg nincs min 10 gól azt kész 😊

gabber_saviola
kivettem, mert amúgy is sokan kivannak az Olasz gyõzelem miatt

GanXstaZoleeWrk
annyi van hogy te legalább kulturáltan fogalmaztad meg és igen 😊

Egyébként pedig részemröl: OLÉ forza Italia 😊

GanXstaZolee#2709

Punker
aszem bezárom ezt a topic-ot menjünk át a VB2010-be 😊

htx

http://gaborszantai.co.uk/

Mivel ebben a pillanatban a kérdéses rész eltünt,igy az alábbi hozzászólásomnak sincs értelme.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.