Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Olaszország
Nalunk Pl Pauleta kritikan aluli teljesitmenyt nyujtott, nemertem miertnem Postigaval kezdte scolari es aztsem decot miert hagyta fenn, az viszont teljes feketeseg szamomra miert erolteti a feliveleseket mikor a vak is lathatta amikor rovidpasszos jatekkal mentunk elore gyakorlatilag a franciaknak eselye sem volt viszont a feliveleseket szepen kifejelgettek.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
te meg az afrikai bányászbéka picsája<#action>#action> alatt <#mf2>#mf2>
<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
De lám a csoportbol alig tudtak tovább jutni és egy kamu 11-esel nyertek egy meccset a kieséses szakaszban (Ausztrália) és a franciáknak pedig egy meg nem adott gol meg pár 11-es!!
De téma lezárva!
Hajrá Franciaország!
Forca Barca
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Ha megkérdezel egy katalánt, hogy kik játszanak a Barca-ban, akkor az fogja mondani, hogy 11 csatár, de az egyik egész jól véd...
Ne a kis hülye magyar divatdrukkereket kérdezd, hanem azokat az öreg spanyolokat, akik a real említésére elkezdik fonni a kötelet a nyakad köré...
(lent írtam ma már, hogy imádom Katalóniát, és nem csak a Barca miatt szeretem - én nem azért mentem oda, hogy a spanyol tenger mellett fetrengjek, hanem az öreg falvakban túrázzak és megismerjem a történelmét...)
Ettõl függetlenül igazad van, ha az elméletet nézzük...
Vannak bizonyos sportagak, ahol visszanezik videon hogy mi is tortent pontosan, ha biro
Lehet hogy lassitana a jatekot, de annyit megerne, hiszen nemelyik csapatot talan a VB cimtol fosztjak meg.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Brazilok nullak voltak szinte egesz VB alatt, de a franciak ellen meg a nulla alatt sem voltak. A "kibeckelem" foci meg a legundoritobb foci a vilagon. EB gyoztes Gorogok? Ugyanmar.
A Francia csapaton megfigyelhetõ,igazán jól mindig csak egy esélyesebb csapat ellen játszanak jól,ez már 98 ban is igy volt......
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azt ne mond hogy a brazilok rossz formában voltak. a portugálokat is ugy fogták meg a franciák hogy nem engették öket támadni. Ezt csinálták a brazilokkal is.
Jó az olaszok és a franciák védekezése is ugyhogy szerintem unalmas döntö lessz<#wilting>#wilting>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jah ha megtenned priviben ird meg legyszives hogy melyik oldalakra gondoltal. Koszi!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát persze hogy a franciák.Ha megverték a spanyolokat, brazilokat, és most a portugálokat akkor nem akadály nekik olaszország sem<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Mellesleg mi a gondod betandwin-el es sportingbettel? Te hol jatszol?
:F
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Nemneked szantam, egyebkent en Tisztelt G_ArchAngel kollegara nyomtam.. Biztos forumhiba. 😞
Elnezest kerek megegyszer. 😊
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyik legjobb ha nem a legjobb jtékosuk és egy iylenért kibasszák,gratulálok nekik hiozzá
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Shep ezt hol olvastad tudsz linket adni?
100 ezerre 21 millio, enyhen meglepetesre jatszott, marha nagy mak kell hozza hogy bejojjon.
Tippmixeltem sokat online fogadas elott, egyetlen egy alkalom volt hogy bejott egy "meglepetes szelveny".
ez ránk is igaz ennyi
meccs embere cimet viheti ronaldo 😛
Mellesleg Zidane ma kozel nem volt olyan jo mint a Brazilok ellen, szoval sok fugg attol is fuggeni hogy zidane milyen formaban lesz vasarnap.
megbeszéltük😊
Peace van😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ezzel még olaszutálóként sem tudok vitatkozni...
na jó, ennyi jusson nektek is😄