Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myl0
Sztem nem jutottak nehezebben tovabb a csoportbol, mint a franciak az övékbõl, mert ugye elõbbi elsõként jutott tovább!
Hajrá Olaszország

Ittcsak nyers focirol van szo nem katalan kutura tortenelmerol. 😊 Hogy ki mit mond az teljesen lenyegtelen egy bal hatved sosem lesz egy goleros csatar. A hatvednek a kapu biztositasa es a tamadas meginditasa a feladata, a kozeppalyasoknak a labdaszerzes es helyzetbe hozni a csatarokat, a csataroknak pedig csak a golloves.

Nalunk Pl Pauleta kritikan aluli teljesitmenyt nyujtott, nemertem miertnem Postigaval kezdte scolari es aztsem decot miert hagyta fenn, az viszont teljes feketeseg szamomra miert erolteti a feliveleseket mikor a vak is lathatta amikor rovidpasszos jatekkal mentunk elore gyakorlatilag a franciaknak eselye sem volt viszont a feliveleseket szepen kifejelgettek.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szabolcs15
a brazilok 0 alatt voltak??????
te meg az afrikai bányászbéka picsája<#action> alatt <#mf2>

Ebben a topicban nem szabad ilyeneket mondani, nekem már a szüleimet is megátkozták, a kutyám mérgezett macskás pizzát kapott és egy lófej is volt az ágyamban (így most hiányos a sakk készletem...)

<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

buldozer99
Nem tudom mért istenitik annyira az olaszokat a döntöben vannak az biztos!!
De lám a csoportbol alig tudtak tovább jutni és egy kamu 11-esel nyertek egy meccset a kieséses szakaszban (Ausztrália) és a franciáknak pedig egy meg nem adott gol meg pár 11-es!!
De téma lezárva!
Hajrá Franciaország!

Forca Barca

tormy
Gondolok itt pl. Argentinara.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

myl0
Ha azt mondod jol játszottak a brazilok, nem láttad õket 98ban 2002ben. Én szeretem a brazil focit, de idén iet sajna nem láttam!!!

Mesélek Neked valamit, de ne sértõdj meg...
Ha megkérdezel egy katalánt, hogy kik játszanak a Barca-ban, akkor az fogja mondani, hogy 11 csatár, de az egyik egész jól véd...

Ne a kis hülye magyar divatdrukkereket kérdezd, hanem azokat az öreg spanyolokat, akik a real említésére elkezdik fonni a kötelet a nyakad köré...

(lent írtam ma már, hogy imádom Katalóniát, és nem csak a Barca miatt szeretem - én nem azért mentem oda, hogy a spanyol tenger mellett fetrengjek, hanem az öreg falvakban túrázzak és megismerjem a történelmét...)

Ettõl függetlenül igazad van, ha az elméletet nézzük...

tormy
Aham egyetertek, birok teljesitmenye kritikan aluli. Tul sok meccset a birok dontenek el igy vagy ugy, szerintem a FIFA-nak valamit lepnie kellene de surgosen.

Vannak bizonyos sportagak, ahol visszanezik videon hogy mi is tortent pontosan, ha biro nem biztosak benne, szerintem ez lenne az egyetlen jarhato ut.
Lehet hogy lassitana a jatekot, de annyit megerne, hiszen nemelyik csapatot talan a VB cimtol fosztjak meg.

szabolcs15
vicces<#smile>

épp ideje volt,hogy már nekik is adjanak egyet,ezen a wb is azt lehetet érezni,mindenki ellenûk van

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hehe. Szep elemzes. 😄
Brazilok nullak voltak szinte egesz VB alatt, de a franciak ellen meg a nulla alatt sem voltak. A "kibeckelem" foci meg a legundoritobb foci a vilagon. EB gyoztes Gorogok? Ugyanmar.

myl0
A brazilok nagyon rosszul játszottak idén, lásd kikaptak a franciáktol 😊😊😊

Bár én Francia-Német dõntõt vártam,de azt hiszem igy könnyebb dolga lesz,minha a hátigazdákkal meccseltek volna..
A Francia csapaton megfigyelhetõ,igazán jól mindig csak egy esélyesebb csapat ellen játszanak jól,ez már 98 ban is igy volt......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Csak tudod, pont az ilyen kamu/félkamu 11esek tették tönkre a VB-t. A hibás bírói ítéletekkel (most nem errõl a meccsrõl beszélek) már Dunát lehetne rekeszteni sajnos.
Szerintem is majd az olaszok nyernek. Nemszeretem oket, de jobb formaban vannak ez teny. Nemet portugal bronzot viszont nagyon sajnalom, nemtudom kinek szurkoljak. A nemetek eddig nagyon szimpatikusan jatszottak.

szabolcs15
ronaldo mennyi müesést csinált? nem csodálkszok hogy 1et sem fújt be nekik.
Azt ne mond hogy a brazilok rossz formában voltak. a portugálokat is ugy fogták meg a franciák hogy nem engették öket támadni. Ezt csinálták a brazilokkal is.
Jó az olaszok és a franciák védekezése is ugyhogy szerintem unalmas döntö lessz<#wilting>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
100 ezerrel az a kettot megjatszani...hat mit mondjak...nem sok esely volt ra hogy bejon, olyan lotto 4-es szerencse kellett hozza.
Jah ha megtenned priviben ird meg legyszives hogy melyik oldalakra gondoltal. Koszi!

Shep
Momentán pont a sportingbeten fogadott a gyerek, furcsa, hogy nem láttad mert napokig ott volt a fõoldalukon. Arra tett, hogy Ribery gólt lõ és lapot kap ha jól emlékszem 20 as kvótája volt, valamint Adriano gólt lõ és lapot kap ennek a kvótájára nem emlékszem ha minden igaz ezt volt kötésben, visszaszámoltuk és 150 körül tett fel. Sportingon csak a bónusz miatt játszom, már amikor van, bet and win szintúgy, ha gondolod adhatsz egy mailcímet és beajánlak pár jó helyre, ahol jobbak a szorzók, feltéve, hogy nem gond hogy nem magyar az oldal, bár van olyan is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tormy
Nem igy latom. Spanyolok nem voltan annyira jok szerintem szokas szerint, brazilia kritikan alul focizott, a legnehezebb ellenfeluk Portugalia volt, es befujtak nekik egy kamu 11-est. Azt 10/5 biro nem fujta volna be. Olaszok szerinte megverik oket, csak figyeld.

szabolcs15
Na akkor ki jutott a döntõbe????
Hát persze hogy a franciák.Ha megverték a spanyolokat, brazilokat, és most a portugálokat akkor nem akadály nekik olaszország sem<#eplus2><#eplus2>

lol olasz-francia döntõ 😄 tiszta eb

fistin
JAAAA AZ TÉNYLEG KEVÉS <#idiota>

tormy
Jah mondd el miket jatszott, de hol olvastal errol, mert az is erdekelne.

Mellesleg mi a gondod betandwin-el es sportingbettel? Te hol jatszol?

EmIn3m02
mondja egy rívó brazil drukker
:F

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

OFF
Nemneked szantam, egyebkent en Tisztelt G_ArchAngel kollegara nyomtam.. Biztos forumhiba. 😞
Elnezest kerek megegyszer. 😊

NeoMaN
ánrinak bejött legalább
:F

szánalmas oscardijas portugáloknak ma nem jött be a dobálódzás. hála istennek!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

NeoMaN
lol

Shep
Ezt miért nekem mondod, haversrác, én ezt nagyon jól tudom, szerintem te mellényomtál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Johet a madridba en orulnek neki ha vegre lenne egy normalis jatekos sergio ramoson kivul. 😄

EmIn3m02
mert faszok
egyik legjobb ha nem a legjobb jtékosuk és egy iylenért kibasszák,gratulálok nekik hiozzá

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Amugy tisztaban vagy a posztokkal? Tudod.. kapus, bal hatved, jobb hatved, soprogeto, center..? Ronaldinho kozeppalyas, iranyito. 😊

Shep
megmondjam mit játszott? Amúgy meg miért pont a két legszrabb helyen fogadsz ami a neten létezik?

grizzly21
jobb is ha elmegy abbol a fos csapatból. nem sok jövöje van a munak..

tormy
Aham, es betandwin is.

Shep ezt hol olvastad tudsz linket adni?
100 ezerre 21 millio, enyhen meglepetesre jatszott, marha nagy mak kell hozza hogy bejojjon.
Tippmixeltem sokat online fogadas elott, egyetlen egy alkalom volt hogy bejott egy "meglepetes szelveny".

Ronaldonak majd ad valamit a M.United - útilaput a talpára...

EmIn3m02
"Nem voltunk 0ak csak lehettunk volna jobbak."
ez ránk is igaz ennyi

meccs embere cimet viheti ronaldo 😛

Nem voltunk 0ak csak lehettunk volna jobbak. En a meccs embere cimet vagy ronaldonak vagy figonak adnam.

tormy
Donton szerintem olasz gyozelem lesz, olyan 65%-ot adok nekik eselykent, de meg gondolkodnom kell hogy megjatsszam-e es ha igen akkor mire.

Mellesleg Zidane ma kozel nem volt olyan jo mint a Brazilok ellen, szoval sok fugg attol is fuggeni hogy zidane milyen formaban lesz vasarnap.

james69holden
hol szoktál fogadni? sportingbet?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Shep
mondod te, 100e körül tett fel, és 21,7 milkát nyert, vagyis 21,6 a tiszta haszna.

Shep
Akkor csak jól emlékeztem én, hogy 1,6 körül kellett lennie az eredõ kvótának 😊 mellesleg akkor nem 55öt csak 20at nyertél.

Ronaldinho nem is csatar ember. 😊

tormy
Nem ezzel inspiralom az embereket az online fogadasra nekem nagyon bejott. <#vigyor>

tormy
Hat nezd, viszont ha azt a penzt bukta volna...infarktus kerulgethette volna, en ha buknek, kicsit buknek. <#vigyor5>

tormy
Hat nezd, viszont ha azt a penzt bukta volna...infarktus kerulgethette volna, en ha buknek, kicsit buknek. <#vigyor5>

fsgh
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

megbeszéltük😊

Peace van😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ööö...

ezzel még olaszutálóként sem tudok vitatkozni...

na jó, ennyi jusson nektek is😄