Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mindig van egy játékosról egy kis szösszenet
most Joaquin volt terítéken és egybõl úgy kezdték hogy "a kiváló balszélsõ",holott(sztem) fullra jobbszélsõ
a végén meg beadják kérdésnek: "Melyik poszton játszik Joaquin?" Jobbszélsõ v Balszélsõ?"
SMS játékban a kérdés:
Melyik szélen játszik Joaquin?
A. Bal
B. Jobb
Szánalmas...
Én amúgy sem szoktam NS-t venni, sazl nekem np -.-
akkor szopacs erröl a hetiröl lemaradtam :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
holnap reggel megyek megveszem(H)
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ez tetszik <#eljen>#eljen> aszfalton már fennt van a DVD <#smile>#smile>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
rohadt jó hogy pont az egyik kedvenc angol játékosom benn se lesz a keretbe (Andy Johnson)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>BRAZILIA<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
BUDA > miskolc.
Kapusok:
Paul Robinson Tottenham Hotspur
David James Manchester City
Robert Green Norwich City
Védõk:
Gary Neville Manchester United
Rio Ferdinand Manchester United
John Terry Chelsea
Ashley Cole Arsenal
Sol Campbell Arsenal
Jamie Carragher Liverpool FC
Wayne Bridge Chelsea
Középpályások:
David Beckham Real Madrid
Michael Carrick Tottenham Hotspur
Frank Lampard Chelsea
Steven Gerrard Liverpool FC
Owen Hargreaves Bayern München
Jermaine Jenas Tottenham Hotspur
Stewart Downing Middlesbrough
Joe Cole Chelsea
Aaron Lennon Tottenham Hotspur
Csatárok:
Wayne Rooney Manchester United
Michael Owen Newcastle United
Peter Crouch Liverpool
Theo Walcott Arsenal
Biztonsági tartalékok: Scott Carson (kapus, Liverpool FC), Luke Young (Charlton Athletic), Nigel Reo-Coker (West Ham United), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Andy Johnson (Crystal Palace).
Hát elég érdekes.
Most megfordult 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
klikk ide
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Munich Match Schedule
Date Match Category & Price
1 2 3 4
09-Jun-2006 GER:CRC 300€ 180€ 115€ 65€
14-Jun-2006 TUN:KSA 100€ 60€ 45€ 35€
18-Jun-2006 BRA:AUS 100€ 60€ 45€ 35€
21-Jun-2006 CIV:SCG 100€ 60€ 45€ 35€
24-Jun-2006 Final Sixteen 120€ 75€ 60€ 45€
05-Jul-2006 Semi-final 400€ 240€ 150€ 90€
az 1000eurós meg irodától van
Marco van Basten szövetségi kapitány ezúttal hat játékost húzott ki listájáról, a Tottenham 33 éves középpályása mellett Wilfried Bouma (Aston Villa) valamint Ron Vlaar (Feyenoord) is kiesett a kegyeibõl.
A játékosként háromszoros aranylabdás tréner a május 15-i határidõig alakíthatja még 23-as keretét. A hollandok Szerbia-Montenegróval, Argentínával és Elefántcsontparttal találkoznak majd a vb csoportküzdelmeiben.
hááát õ tudja...(igaz nb1.hus a hír)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem ide való. A döntése megszületett. Attól, hogy nem jó még el kell fogadni.
csak egy mysql és egy php futattási lehetõség kell hozzá, ilyet használtam 1.5 évig a tippligámhoz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
mondom mégegyszer sajátba mehet
Természetes hogy kell neki uj topic mert órákig tartana innen kiválogatni a végén...és nyugodtan jöhet ide a sport fórumhoz...aztán ha vége a vébének és összesítettünk akkor lehet majd törölni a topikot... szvsz
Neked nem tetszik, hogy itt akartam nyitni és kész.
Szerintem ide való és kész.
Te vagy a kapitány itt. Ez van.
Szerintem kár ezen vitázni mert az nem ide való és nem jutunk közös nevezõre úgysem.