19716
Világbajnok: Olaszország
-
#4318 csáztok tettem tippmixet:
spanyol - ukrajna H
korea - togo H
görög - román H (joo, ez vizilabda, de kelett az 5 kötéshez)
brazil - horvátország H
német - lengyel H
a spanyol + a brazil téttől félek, szerintetek jó ötlet volt megtenni őket? a horvátok + ukránok jók..csak az a kérdés hogy mennyire -
#4317 -
#4316 Olaszoknal az X nem olyan nagy riziko.
-
[center]
bögyösnek nem annyira, de megfelel? -
#4314 ha hoznál, raknám.
Ha hozol, rakom.
:P -
Zséé #4313 meg egy eseményre egy szelvényen csak 1x lehet fogadni :) -
#4312 raknád :) -
#4311 rakd! :)
Hozz 1 bögyös macát, kajakra megrakom! :P -
#4310 én szerintem egy öccázas társaságában...:) nem játszom nagyban...:) (de kéne mellé mégegy...mondjuk ugyanez a meccs V-re...de az csak 5-ösben fogadható...:() -
#4309 van vkinek Sportklub+ csatornája?
állítólag digitális kép van azon.
lehet, h 16:9es képarány is van. -
#4308 ezen gondolkozom Én is :P -
#4307 tegyük meg...én is megrakom...:D csak az a kérdés mennyivel...:D -
#4306 Peti Én kajak megrakom :P
058 brazil-horvát félidő:D végeredmény:V 8.50
059 brazil-horvát félidő:V végeredmény:V 9.00 -
#4305 coCrouch :P:P (nem tetszett az a gólöröm, meg nem is igazán csipázom kráucsot, de azért most egy világ dőlt össze bennem! ) -
Zséé #4304 áá milesz most velünk? -
#4303 hát ja...mikor leakasztottam a 45 ropit akkor is volt pár riszkes eredményem...:P (pl. Udinese-Treviso X...:D) -
#4302 Peti rizikó nékül nincs nagy nyeremény -.- -
#4301 :DD
Hája.
Inkább hozni kell a meccseket, aztán ha úgy áll, akkor lehet buktázni 1et. :)
Ha az amcsik az utcsó megcsinálhatják -
#4300 meccs az de, csak a közvetítés kezdődik előbb... -
#4299 akkor már inkább a Japán elleni meccset bukják majd, Japánokra tuti nagyobb lesz a szorzó. :) -
#4298 jah, mert nem 21re van téve a foci te :P -
#4297 a brazilok családja felteszi összes pénzt a horvátokra, és most direkt bukják ezt a meccset, majd úgyis hozzák a másik 2őt... Mindenki jól jár :) -
#4296 nem :) -
#4295 betandwin-en 11-szeres a Horvát szorzó... de sztem ma sima Brazil győzelem lesz. Brazilokra tettem még a múlt héten, csak sajna a svédeken elúszott a szelvényem már szombaton. -
#4294 20 és 21 között nem lesz BK?:) -
forzajuve #4293 várja a halál f*! még jó,h van Viasat3! CSI:Miami,X-akták,Halottkém:P
brazilia merdaa! -
#4292 változott a műsor:
Korea - Togo (15:00) Sport Klub
Franciaország - Svájc (18:00) RTL Klub
Brazília - Horvátorszá (21:00) RTL Klub
aki pedig a Barátok közt akarja nézni, az így járt. ;P
-
#4291 azért nagy az odds. :P -
#4290 na esetleg lehet hogy érdemes lenne...csak elég rizikós azért... -
#4289 egyesbe -
#4288 hányas kötésben lehet fogadni? -
#4287 hajrá brazilok! :)
Remélem jó meccset láthatunk! :) -
#4286 058 bazil-horvát félidő:D végeredmény:V 8.50 -
Zenszkij #4285 nagy meccs lesz -
G_ArchAngel #4284
2006. június 13.
| Németh Szabolcs
Következik a vb legjobban várt meccse
"Nagyon nagy meccsre van kilátás. Ideje lenne, hogy a közönség megint egy nagyon jó ütközetet lásson. Ehhez a kellékek megvannak, a körítés is biztos jó lesz, már csak tartalommal kell megtölteni az estét és mindenki két napig a brazil-horvátról fog beszélni."
Valószínűleg a németországi világbajnokság legérdekesebb mérkőzése következik este. Tizenegy körül kiderül, hogy a két bombaformában a vb-re utazó ország közül Brazília vagy netán Horvátország kapja el jobban a rajtot.
Nagyon nehéz az esélyekről beszélni, ezért nem is tesszük. Bármilyen eredmény is születik, az párhuzamban fog állni a mostani erőviszonyokkal. A brazilok már lassan hagyományosan mindegyik torna esélyesei, hiszen olyan játékosokat, mint Ronaldinho, Ronaldo, Adriano nem sok gárda képes felvonultatni. A horvátok viszont szinte isteni formajavulásion mentek át pár év alatt. Míg 1998-ban VB-bronzérmesek voltak a következő évek nem hozták meg a várva várt fejlődést. Az elmúlt két évben azonban a sok-sok idegenlégiós a horvát válogatottban meghozta az új szellőt, aminek a hátán jelenleg is lovagolnak.
Érthetően mindkét csapat játékosai tisztelettel beszélnek egymásról. A brazilok talán kicsivel nagyobb önbizalommal nyilatkoznak. Abban minden játékos egyetért, hogy a mostani Selecao az egyik legjobb az elmúlt 10-20 évben. Ezzel a megállapítással olyan volt brazil válogatottak, mint például Dunga is egyetért. Valóban, végignézve a kezdő tizenegyen felmerül a kérdés, vajh ki képes feltartóztatni ezt a dél-amerikai csapatot?
A horvát sajtó szerint ők képesek lehetnek. Kimondva, kimondatlanul de minden sajtóorgánum és maguk a horvát szurlkolók is meglepetést várnak este. A kedélyeket a nem éppen szerénységéről híres Nico Kranjcar próbálja lehűteni. Ez azért jelent már valamit.
"Nem lehet összehasonlítani egy barátságos mérkőzést és egy világbajnoki csoportmeccset" - kezdte nyilatkozatát a horvátok egyik legjobbja, utalva arra, hogy a nem is olyan rég döntetlent játszottak a brazilokkal. "A pályán egy nagyágyú hiányzott múltkor, most ott lesz. Ronaldinho játéka egészen biztosan plusz lendületet ad majd a braziloknak. Mi éppen ezért nem ígérhetünk olyan látványos, önfeledt focit, mint legutóbb. Sokkal óvatosabbnak kell lennünk, hiszen egy gól is megpecsételheti a sorsunkat." - vélekedett a szövetségi kapitány fia.
Nagyon nagy meccsre van kilátás. Ideje lenne, hogy a közönség megint egy nagyon jó ütközetet lásson. Ehhez a kellékek megvannak, a körítés is biztos jó lesz, már csak tartalommal kell megtölteni az estét és mindenki két napig a brazil-horvátról fog beszélni. -
#4283 én remélem nem lazáskodják el a brazilok, bár mondjuk miért tennék... végre itt vannak a VBn, ezt szerette volna mindegyik játékos, nem hinném, hogy unnák a dolgot :) Bár ki tudja... :P -
#4282 Én meglepetést szagolok a Brazil-Horvát-on löktem még a horvátokra plusz még ötezret ha nyerek veszek egy új tévét -
#4281 az eurosport-os managerjátékra lehet még jelentkezni?Mert jelenleg zárolva van a regelés.Lehet,hogy majd csak a köv. fordulóban. -
#4280 Elefántcsontpart nyerné meg a vébét - mekkora pofára esés lenne az olasz, német, vagy brazil drukkereknek...!
[Már 20 éve a Braziloknak drukkol.] -
#4279 Nem súlyos Totti és Koller sérülése