Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Akkor mindenki nyomja ide aztán majd átválogatjuk....
Én csak jót akartam nem külön VB topikot. Sajnos ezt pont az nem látja át akinek ez lenne a dolga.
NC.
Mindenesetre az biztos mester ,hogy a digók nem lesznek a 4 közt 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Persze tét nélkül.
Talán indítok is egy külön topikot az átláthatóság kedvéért.
Oda mindenki csak azt a 4 országot írja akik szerinte a 4 közt lesz.
Komment nem szükséges hozzá.
És továbbra is ez a topik maradjon a VB topikja minden egyéb más bõvebb témában.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
(banner csere hol marad?)
EZ LESZ A VB MEGLEPETÉSCSAPATA!!!!
C csoport:
1.Hollandia
2.Szerbia és Montenegró
3.Argentina
4.Elefántcsontpart
KURVA IZGALMAS KIS CSOPORT LESZ EZ!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
#447 :Hú ebbõl mindet elfogadnám^^ kivéve a Franciát...
BUDA > miskolc.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
KAPUSOK: Patrick Lodewijks (Feyenoord), Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (AZ)
VÉDÕK: Khalid Boulahrouz (HSV Hamburg), Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Jan Kromkamp (Liverpool), Joris Mathijsen (AZ), André Ooijer (PSV), Barry Opdam (AZ), Ron Vlaar (Feyenoord)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: George Boateng (Middlesbrough), Mark van Bommel (Barcelona), Phillip Cocu (PSV), Edgar Davids (Tottenham Hotspur), Nigel de Jong (HSV Hamburg), Denny Landzaat (AZ), Hedwiges Maduro (Ajax), Wesley Sneijder (Ajax), Rafael van der Vaart (HSV Hamburg)
CSATÁROK: Ryan Babel (Ajax), Romeo Castelen (Feyenoord), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Feyenoord), Martijn Meerdink (AZ), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Chelsea), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century