Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
teljesen normálisan kértelek hogy nyissál egyet a sajátba, de nem tudom hogy miért kell ezért így viselkedned 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Értettem parancsnok!
Akkor mindenki nyomja ide aztán majd átválogatjuk....
Én csak jót akartam nem külön VB topikot. Sajnos ezt pont az nem látja át akinek ez lenne a dolga.
NC.

Mindenesetre az biztos mester ,hogy a digók nem lesznek a 4 közt 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

A játáknak lenne külön topik. Mi ezzel a baj? Átlátható lenne itt meg mehetne a diskurancia nyugodtan.

gabber_saviola
nem kell külön topik, ha annyira akrsz akkor a sajátba légyszives

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szerintem kezdjünk el egy egyszerû játékot itt a VB vel kapcsolatban 😊
Persze tét nélkül.
Talán indítok is egy külön topikot az átláthatóság kedvéért.
Oda mindenki csak azt a 4 országot írja akik szerinte a 4 közt lesz.
Komment nem szükséges hozzá.
És továbbra is ez a topik maradjon a VB topikja minden egyéb más bõvebb témában.

DJ Bee18
már alig várom. Hajrá Spanyolország, és Brazília 😄D Spanyoloknak jobban örülnék ha már 4 közé bejutnának végre

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

király az új banner:<#eljen> így betéve még szebb😄

fsgh
és ezt gondolom a vébé kezdetekor kezdik kiadni...!?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

R10
ok nekem 8 én a dvd-set veszem mindig ^^

!!!Hajrá Brazília!!!

azért nem emelhetik fel az árát, mert akinek nem kell a dvd az nem fogja megvenni drágábban. max az lehet, hogy 2 verzióban lehet majd kapni. egy dvd-s ami drágább meg egy sima ami alapáras

Szega87
szerintem meg annyi lesz^^

R10
ja és gondolom nem száz forint lesz <#vigyor>

!!!Hajrá Brazília!!!

Szega87
a tévébe a reklámba azt mondták , minden kedden dvd meléklettel hogy a vb szurkoli semmirõl ne maradjanak le , gondolom ez avb goljait , riportjait , összefoglaloit , emlékezetes pillanateit takarja <#vigyor5>

fsgh
az komoly😊 akkor vesszük😊 (pontosan mi lesz a dvd-n?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szega87
azt halottátok hogy minden kedden foci vb-s dvd lesz a nemzeti sportba ?

Szega87
éljen az új bannerünk

<#eljen><#worship><#nyes>

jobb mint a mostani😊

Zigic helyett inkább Vucinic

fsgh
Szerbia és Hollandia fog tovább jutni😊)

(banner csere hol marad?)

zaki
Ez nagyon zsír lett, köszönjük! <#eljen>

Jevrics - Gavrancsics,Vidics,Krsztajics,Dragutinovics - Koroman,Duljaj,Vukics,Sztankovics- Zsigics,Kezsman
EZ LESZ A VB MEGLEPETÉSCSAPATA!!!!

C csoport:

1.Hollandia
2.Szerbia és Montenegró
3.Argentina
4.Elefántcsontpart

KURVA IZGALMAS KIS CSOPORT LESZ EZ!

laslandes
frankó a banner!<#worship> cserét kérünk!😊

EmIn3m02
b+ ez kurvajó O:::

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

fsgh
azta(WOW) De szép!Gratula😊 (milyen lett volna ha nem uncsizol? 😛 )

<#eljen>

R10
kira lett nagyon <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

jAsOn VoOrHeEs
Uncsiztam, összedobtam egy bannert. 😄 Játékost/játékosokat szándékosan nem tettem rá, mert akkor az úgy lenne korrekt, ha minden csapat minden játékosa rajta lenne <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fsgh
Ütõs keret😊 (vagy csak az efem beszél belõlem ^^)
#447 :Hú ebbõl mindet elfogadnám^^ kivéve a Franciát...

franciake meg az argentinoke csunya

BUDA > miskolc.

EmIn3m02

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
ottlesz vb-n golkirály lesz értsedmár-.- 😄D

zaki
Akkor meg mit Van Hooijdonk-ozol... 😄

EmIn3m02
láttam már-.-

rombolni jólesz elõl

angoloknak ugyis mindegy, csak nem nyerik meg

BUDA > miskolc.

zaki
BBC-n olvastam, hogy lehet, hogy Heskeyt fogják behívni az angol keretbe Rooney helyett, lol! <#zavart2>

zaki
Sztem a 8 között kiesnek.

tolem akar az a balfasz dida is lehet csak a Brazilok nyerjenek (:

BUDA > miskolc.

ez alapján simán nyerhetnék a hollandok a vb-t

huntelaarra kell majd odafigyelni >.<

BUDA > miskolc.

zaki
Szerintem Ronaldo lesz megint a gólkirály! <#vigyor4>

zaki
VAN BASTEN 33-AS KERETE:
KAPUSOK: Patrick Lodewijks (Feyenoord), Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (AZ)
VÉDÕK: Khalid Boulahrouz (HSV Hamburg), Wilfred Bouma (Aston Villa), Giovanni van Bronckhorst (Barcelona), Tim de Cler (AZ), Urby Emanuelson (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Jan Kromkamp (Liverpool), Joris Mathijsen (AZ), André Ooijer (PSV), Barry Opdam (AZ), Ron Vlaar (Feyenoord)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: George Boateng (Middlesbrough), Mark van Bommel (Barcelona), Phillip Cocu (PSV), Edgar Davids (Tottenham Hotspur), Nigel de Jong (HSV Hamburg), Denny Landzaat (AZ), Hedwiges Maduro (Ajax), Wesley Sneijder (Ajax), Rafael van der Vaart (HSV Hamburg)
CSATÁROK: Ryan Babel (Ajax), Romeo Castelen (Feyenoord), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Feyenoord), Martijn Meerdink (AZ), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Chelsea), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV)

EmIn3m02
kinntvan

EmIn3m02
😄DDDDDDDDD

gólkirályság szempontjából

jAsOn VoOrHeEs
Togoval kapcsolatban õszintén szólva én már azon se lepõdnék meg ha õk nyernék a vb-t ( na jó de <#idiota> )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

EmIn3m02
most õ hogy jön ide?

ne feledkezzünk el azér adebayorról se <#idiota> vagy togo ninsc kinn a vb-n?

EmIn3m02
ja tényleg igazad van,õ viszont kibaszott nagy pléya
raul helyett simán kezdõbe tenném