Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
#734:"A FIFA egy hét múlva, azaz május 25-én nyilvánosságra hozza a benevezett játékosok kibõvített adatlistáját."
Méghozzá a te kommented.<#vigyor2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

R10
nekem olyan oldal kellene ahol játékos képek vannak (pl. mint az uefa.com-on)

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Van már olyan oldal, ahol fent vannak a játékos statisztikái? Pl hogy ki hány válogatott meccsen játszott már, meg ilyenek.

Lippi marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
______________________________________________________________________________________________________________

Marcello Lippi marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakembert hétfõn 12 órára berendelték az Olasz Labdarúgó Szövetség székházába, ahol a szervezet élére kinevezett kormánybiztos, Guido Rossi megerõsítette pozíciójában.
______________________________________________________________________________________________________________
A helyi sajtó az elmúlt néhány napban az ügyészség által tanúként kihallgatott tréner fejét követelte, mivel állítólag nyomást gyakorolt rá a GEA játékosügynökség, hogy mely futballistákat hívja be a válogatottba. Lippi helyzetét nehezítette, hogy fia, Davide is belekeveredett a botrányba, ugyanis munkatársa volt a Luciano Moggi, a Juventus lemondott fõigazgatójának fia, Alessandro irányította ügynökségnek, amelyet azzal is vádolnak, hogy a szövetségi kapitány mellett a játékosokat is megfenyegette, hogy a Juventushoz igazoljanak.

Az idõsebb Moggi a vádak szerint a bajnoki mérkõzésekre "megrendelte" a bírókat, akikkel "elbeszélgetett" a Juventus számára kedvezõ eredmény érdekében. A bundabotrányban elsõsorban a Juventus, másodsorban az SS Lazio és a Fiorentina, harmadsorban pedig az AC Milan érintett.

Mark Vidukát,
az UEFA Kupa-döntõs FC Middlesbrough 30 éves támadóját
nevezte ki csapatkapitánynak Guus Hiddink, a június 9-én kezdõdõ németországi labdarúgó-világbajnokságra készülõ
ausztrál válogatott szakvezetõje.

"Mark már a selejtezõk során is rendkívül felelõsségteljesen viselkedett a pályán, és nagyon komolyan vette a feladatait" - indokolta döntését a holland tréner.

Az ausztrálok 32 év szünet után szerepelhetnek ismét vb-n, a csoportküzdelmek során a címvédõ brazilokkal, valamint a japánokkal és a horvátokkal csapnak majd össze Németországban.

(MTI)

Hajrá Szerbia és Montenegró! Habár szerintem addigra az sem biztos létezni fog-e még ez az ország, hiszen montenegróban ma döntenek a függetlenségükrõl.

EmIn3m02
âkkor töröld a #775-öt is -.-

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Namost akkor világosan!
Ki lettem ide nevezve HG-nek, hogy rendben tartsam a topikot, Ezért nem fogotk itt spemmelni, emin3m!!!

gabber_saviola
flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

örülök!
Na, akkor elmondom neked, hogy képzeld, énis focizom, és képzeld, foci fan vagyok, és képzeld, még kedvenc csapatom is van. De nem óhajtom ezt ITT megbeszélni veled.
(tudod ez nem az a topik)

Az angol klubok küldik a legtöbb játékost a labdarúgó-vb-re
2006-05-19 16:17:48

Több mint 100 futballistát küldenek az angol klubok a június 9-én kezdõdõ németországi világbajnokságra. A világ legnagyobb labdarúgó sporteseményére Olaszország és Szaúd-Arábia csak a hazai bajnokságban szereplõ focistát nevezett.

Az angol bajnokság adja a legtöbb játékost a labdarúgó-világbajnokágon szereplõ 32 válogatott számára. A Deloitte & Touche LLP. anyaga szerint több mint 100 olyan futballistát neveztek az induló csaptok, akik valamelyik Premier League-ben szereplõ klubban fociznak.

Az angol csapatok közül is Chelsea vezet: az orosz milliárdos, Roman Abramovics tulajdonában lévõ gárda 16 válogatott játékost küld a vb-re, az Arsenal 15 a Manchester United pedig 12 futballistán keresztül érdekelt a június 9-én kezdõdõ és egy hónapi tartó világeseményen.

Az angol bajnokság után a német Bundesliga adja a második legtöbb (mintegy 70) játékost az eseményre. Az árbevételek rekordmértékû növekedése tette lehetõvé az angol klubok számára, hogy számos tehetséges játékost csábítsanak a szigetországba ? jelezte Dan Jones, a Deloitte sportbiznisz csoportjának a partnere.

Egy korábbi Deloitte anyagból egyébként az is kiderül, hogy a csapatok árbevételeinek jelentõs bõvülésében nagy szerepet játszott a tévés jogokat megvásárló British Sky Broadcasting Plc.

A Rupert Murdoch ausztrál médiamágnás tulajdonában lévõ társaság által fizett jogdíj ugyanis nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az elsõ osztályban szereplõ 20 angol csapatot a leggazdagabb klubokként tartsák számon.

http://gaborszantai.co.uk/

?na ezt még1x😄
egyébként fog játszani:-)
Sajnos:-(

fsgh
Rooneyról kérdés mikor szinte nem is fog játszani...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem😊
de jó lesz a spem topikba, Punker kérésére😊

ne ferdítsük el a dolgokat 😛

uáááááááá itt mitörtént?

REAL MADRID

Úkj banner, vagy régi?:oO

REALista
Érdekes lenne!<#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szeirntem a vébét nézik többen, mindjárt keresek valami adatot😛

Megelõztél 😊
A poén kedvéért én elinditanám ezt a csapatot a VB-n 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
Pár név nem illik oda: Toldo, Micoud, Rivaldo, Fowler más évek óta nem volt válogatott.

REALista

[Jakuza]
Olimpiat lenyegesen tobben nezik.
De ez sem kicsi sportesemeny az teny 2. a vilagon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

REALista
Ja ráadásul az olimpián sok olyan sport van ami nem igazá látványos!

zaki
Szerintem is!4 Ez a legnagyobb sportesemény! Egy igazi ünnep! <#taps>

REALista
Szerintem a VB-t jóval többen nézik!

zaki
Szerintetek mit néznek többen, az olimpiát, vagy a foci vb-t? 😊

Iszonyat bevétele lesz a közvetítõ televíziósoknak
Ferlméréseket végzõ céceg szerint töb mint 10 (!) milliárd tv
nézõre számítanak...

EmIn3m02
korrekt akárhogy is nézem
de attol függetlenül az rtl egy szarrgó banda,dehát errõl nem feltétlenül õ tehet :\

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

végülis van pici közee a vb-hez

Punker
ne akarjátok hogy elkezdjek takarítani, nyissatok egy VB OFF topic-ot a sajátba ott szemeteljetek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#ravasz1>

zaki
Minnyá regelek egyet a nevében... <#ravasz1><#idiota><#beka3><#vigyor1>

lehet beregel ide 😄D

REALista
<#schmoll2>

biztos gondolja: ezek az sg-sek... <#hehe>

zaki
Szégyelljük magunkat! <#fogmosas>

én is hogy én milyen bunkon írtam õ meg milyen kedvesen 😄DDDD

5w0rdf15h
:ASDA😄SAD:SDA😄:SA😄SADSDSDA😄SADSD: LOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

R10
beszarás 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Kicsit megsajnáltam! 😄DDDD

zaki
LOOOOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VÁLASZOLT LÉDERER 😄 😄

Hello!
Nem érzem magam különösebben bátornak, de válaszolok.
Elsõ két pontodban igazad van. Tudtommal a hiba javítva lett. bár konkrétan a két kérdéshez semmi közöm sincs, de valóban illett volna helyesen feltenni õket.
A 3.ponthoz annyi kiegészítést fûznék, hogy ez egy fél órás nemzetközi magazin, amelyet világszerte adnak több televízióban is, úgy hogy az elõre le lett gyártva, akkor amikor még nem volt meg a keretkijelölés. ezekbe a kész és elõre alámondott sorozatokba a szerzõdések értelmében nem lehet belenyúlni.
Jó tv-zést németül!
L.Á.

azt hittem The Walcott 😄

zaki
Walcott megdöntheti Pelé rekordját

Zürich, május 18., 20.25 A FIFA közzétette a vb-n résztvevõ 736 játékos névsorát.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta a június 9-én kezdõdõ világbajnokságon résztvevõ 32 válogatott 23 fõs kereteit, azaz a 736 játékos névsorát
Ebbõl kiderül, hogy a maga 17 évével az angol Theo Walcott lesz a legfiatalabb, míg a 40 esztendõs tunéziai Ali Bumnidzsel a legidõsebb a németországi csúcseseményen. Elõbbi minden idõk legfiatalabb gólszerzõje lehet, amennyiben betalál a vb során. Walcott a brazil Pelé rekordját adná át a múltnak.
A FIFA szerint a futballisták 47 százaléka (345) az öt európai elitbajnokságban szerepel, legtöbben (102) az angol Premier League-t képviselik.
Ugyancsak a nemzetközi szövetség tájékoztatása szerint heten készülnek negyedik világbajnokságukra: az amerikai Claudio Reyna és Kasey Keller, a német Oliver Kahn, a szaúd-arábiai Mohamed ed-Diaja és Szami el-Dzsaber, illetve a brazil Cafú és Ronaldo szerepel a "veteránok" listáján. Közülük csak Keller volt ott az 1990-es vb-n, ugyanakkor õ az 1994-es eseményt kihagyta.
A FIFA egy hét múlva, azaz május 25-én nyilvánosságra hozza a benevezett játékosok - válogatottsággal, szerzett gólokkal, testsúllyal és magassággal - kibõvített adatlistáját.
(MTI)

zaki
😛PPPP

<#eljen>

nemkezdem elõlröl...
de akkor a többibe is felesleges.😛

ehh? Kocsmába?😄

Punker
nem mert mint minden rendes ember én kocsmában néztem 😊 nem kell itt félni az elsõ 10-15 ban után nem lesz gond a sok idióta focistával 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Akkor nem láttad mi volt tegnap a BL topicban... 😄

te tudod, Punker