19716
Világbajnok: Olaszország
-
Kanál #4599 en igen :o -
#4598 1 gólos meccs lesz ez szvsz. Ha lesz egyáltalán gól. -
#4597 kezdődik -
#4596 ja elvégre ő a fő szakértő beszéli a sok marhaságot azt azt se tudja miről beszél...senki se kiváncsi arra h szapulja a franciákat -
Kabala #4595 A sors bosszút áll a franciákon, a 2 évvel ezelőtti EB-n a horvátok elleni meccsen kezezés után rúgtak gólt, ami segítségével túvábbjutottak a csoportból , most megérdemelték hogy nem kaptak 11-est -
#4594 VIP-ek harca :o -
#4593 Visszaolvastam. De csak azt látom, hogy "szakértődködsz"... Miért nem mész el a Verebes helyére? :o
Befejeztem. -
#4592 Olvass csak vissza...
Én végig feltételes módban beszéltem. Reagáltam az előttem szólókra. -
#4591 Ki mondta, hogy meghúzódott? Hülyeségeket beszélsz... :o Fociztál már valaha? -
#4590 az más -.- -
#4589 üdv
a sok vipes,hogy megjelent:) -
Zséé #4588 hát 11-esről szó sem lehetett mert a közelébe se volt senki... -
#4587 Vicc hogy a Franciák egy csatárral bohockodnak!!!
edző bácsi -
#4586 első félidőre fogadtunk. -
#4585 Gondolom arra tippelt, hogy vezetnek majd félidőben a franciák... :)
Bíró a csíra, ha megadta volna azt a 11est... -
#4584 Nem azt mondom, hogy fél monológgal és bokafogva fetrengett, de ha igazán meghúzodott - Achilles- vagy szabó - izma volt, akkor nem virgonckodott volna utána a pályán...
Nem kívánom, hogy végleg sérüljön, vagy ilyesmi, de egyértelmű volt, hogy "nagyhaláloskodott", hiszen egy ilyen bírónál lehet, hogy ez is bejön - gondolhatta... s akkor rúgtak volna egy 11-est a cascargo zabálók...
-
#4583 még egy fél idő van ismered a franciákat a meccs végét meghúzzák -.- -
#4582 Szerintem, csak a másodi kfélidőben lesznek gólok... [Ez igazi Flóriános megjegyzás volt - direkt]
-
#4581 Ha színészkedett volna, akkor azt csinálta volna, amit Reyes a Real Madrid-Arsenal meccsen. Biztos láttad, felesleges elmondanom mi történt akkor. -
#4580 tetves franciákon buktam a tippmix-et.... -
#4579 Talán gondolkodj, mielőtt hülyeségekkel vagdalkozol... ajánlom szíves figyelmedbe: #4576 -
#4578 naa, egy kis szünet.
talán a nap se fog már besütni ... -
#4577 gondolkodjál már mielőtt ilyen hülyeségeket írsz -
#4576 Ha megsérült volna [komoly húzódás, amitől ekkora halált kellett játszania], akkor nem tért volna vissza a pályára... ergo: színész.
-
#4575 kérdezd Flórit ;) -
#4574 Ez a bíró barom!!!!! -
#4573 dehogy színész ezt már csak azért mondod mert utálod a franciákat... Henry nem színészkedéséről híres -.- -
#4572 a nagy kérdés:
a labda kereste a kezet, vagy a kéz a labdát. -
#4571 hát azért sárgát nem érdemelt :o nem ért hozzá
ez a bíró tényleg egy nagy gyökér -.- -
#4570 Henry színész, a bíró barom - kész. -
#4569 húzódás gyanús -
#4568 Henry! -
#4567 Csak ilyen impotensen tovább franciák! -
Zséé #4566 Sztem rekordot akarnak dönteni, hogy egész vb-n nem fújnak 11-est -
#4565 Csak én nem tudok róla hogy eltörölték a tizenegyeseket?Ez vicc hogy ezt nem adta meg!!! -
#4564 Vétlen vagy nem, 11est kellett volna adni. -
Zséé #4563 hááát ezek a bírók itt már semmire se adnak 11-est?!
Ribery nem a legjobban adta be... -
#4562 Vétlen kezezés volt, Hajdú és Flórián is barom. -
#4561 ááá gyökér bíróóó :@ -
#4560 ez b+ mekkora TIZI volt kurva bíró!!!