Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a Ballack gyerek jól néz ki <#finom>#finom><#nyes>#nyes>
viktor8806
én a helyedbe szégyellném magam, hogy ilyet mondok. Akkor biztos nem vagy tisztában dolgokkal...
Csak sajnálni tudlak
Hajrá Németek!!<#worship>#worship>
viktor8806
Aki Ebayrõl akar rendelni annak: semmiképpen ne ázsiából rendeljetetk mert azok fakek, minden kamu. Csak Európából!!!
itt a link ahonnan vettem
I love this game!
http://gaborszantai.co.uk/
mennyivót'?:-O
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Igaz a UPC tányérja megvan, de ugye beltéri nincs. Vettem ugyan eggyet, amire a hotbird-ot állítottam, ami tele van német adókkal, ez az esély még fennáll
ezt amúgy, hogy engedheti meg az ORTT (vagy akárki), hogy sportvilágesemény nem mindenhol elérhetõ csatornán legyen?
http://gaborszantai.co.uk/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gondoltam én is, csak a gépen amin vagyok most, nincs semmi 😄D
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nekem meg érettségire kell készülnöm (szóbelik) <#zavart2>#zavart2>
csak 17-ig vizsgára kell készülnöm <#gunyos1>#gunyos1>

😄DDDD
1. jovi: Nem lesz rossz érzés, hogy a VB-n nem leszel ott? Én szívesen becserélnélek néhány ember helyére...
MG: Köszönöm a bizalmat. Szerencsére nem vagyok még nagyon öreg, hátha nem ez az utolsó alkalom...
--------------------------------------------------------------------------------
2. safta: Ön szerint az RTL klub jó színvonallal fogja közvetíteni a vb-t?
MG: Hajdú Pistivel megoldották a legégetõbb problémát.
A második kérdésre adott válasza sok mindent elárul <#eljen>#eljen> A retek klub közvetítõbrigádja neki se az álmainak netovábbja. Meg is tudom õt érteni, én is szívesen becserélném MG-t valamelyik balfék retek klubos helyére. Nálam MG a favorit Hajdú B. után <#hawaii>#hawaii>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --