19716
Világbajnok: Olaszország
-
Grenzjager #4719
Srna :) -
#4718 véletlen énis x-re tettem -
#4717 demia teljes neve? me aztat nemtudom -
#4716 én megtettem x nek, hátha ^^ -
#4715 hajrá Horvátok -
#4714 roberto carlos a saját tizenhatásrol bebikázza a horvát kapuba:D -
Grenzjager #4713 amúgy nem is találok képet a "L"-ről.......
télleg randa... :) -
Grenzjager #4712 Ritka Tudatlan Léderer
Kesziboy: Ákos, mi a véleményed az RTL Klub jelenlegi foci-stábjáról és munkatársairól? Szerintem oda nem való emberek vannak ott, gondolok: Kokóra és Világi Péterre is.
Léderer Ákombákom: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, ők a csatorna képernyősei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértőinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült. -
#4711 "aki tud lőni annak nem kell futnia" :D:D -
#4710 baze gmajnem gol -
#4709 mekkorát lőőőőőőt -
#4708 Ezért imádom Carlost! -
#4707 me egy taho....mia teljes neve?
-
#4706 küld pü-ben ha olyan ronda:D -
Grenzjager #4705 ja, mindenki jobban jár, én meg nem kersem neked
ezt a kretént minden magyar drukker utálja, aki nem az csak hazudik.... hellly amikro vévig drukkolota a lilák meccsét a loki ellen... -
#4704 de én hányni akarok......holnap sulilenne:D -
#4703 ne akard látni. -
Grenzjager #4702 elmondja még az összes meccsen is, a döntőben is, meg az olimpián és az úszó VB is, sőt
2055-ben lesz egyszer egy magyar-brazil az Új-Puskás arénában, ahol a brazilok között lesz egy Robertinho nevű focita, de ezt a fasz majd ott is elmondja, a Robertinhoból leveztve, hogy 49 évvel ezelőtt volt egy Cafu nevű futballista, aki egyszer útlevelet hamisított...... -
#4701 lédererről vki tud beszurni egy képet?még nem láttam a rusnya pofáját -
#4700 elmondja hogy nem tutta a csávoka kimondani a nevét de azt elseugattja hogy mivolt a neve -
#4699 jomegmontad:D de nem? miafaszt kell ezen lovagolni?(utlevél) hamisiccson ő is azt jolvan.......de jolenne ha vki beszikszalagozná a pofáját -
#4698 szakkommentátor megmondta a frankót a kérdésre: őöö -
Grenzjager #4697 ha még egyszer elmondják Cafu útlevélhamisítását bemegyek a studióba és tökön szúrom ezt a kretént
(vagy lehet h személyesen kint vam az egyik kretén a RetekKlubból Berlinbe,..... áá nem hinném az drága....paraszt magyarnak meg nem mindegy, hogy Prso unokaöccsének a nagynénjének a lányáról egy pesti pincéből vagy a Berlini arénából ugatnak....) -
#4696 alapiccsunk két szurkolo tábort a meccsre:Dmeg minden meccsre és az amelyik pl horvátfanos az zokat védi (és nem a brazilokat fikázza) és forditva -
Grenzjager #4695 HRVATSKA !!! -
#4694 Reméljük! -
#4693 HAJRÁÁÁ BRAZZZIIIIIIIIIIILIA -
#4692 Ez a meccs rohadt jó lesz!!!! -
#4691 parázs meccsnek indul ... -
#4690 Már most jobb!!! -
#4689 Szak meghalt.Nyugodjon békében. -
#4688 meghalt sajnos már:( -
Zséé #4687 -
#4686 én ugytudom meghalt -
#4685 Knézy-t mé múlt időzitek?Má nem közvetít?Bocs nem vok kébbew ilyen téren. -
#4684 Jobbat, mint az eddigiek! -
#4683 persze himnuszok megin nem voltak a kib@szott reklámok miatt... -
#4682 tőlem közvetithet a léderer lehalkitom és neten benyomom az angol netes kommentárt
nabaz
most monta megin hogy joestét az uraknak, kitartást a hölgyeknek.
ezt lekéne lőni.....mennyünk csukjuk meg:D -
#4681 jó meccset:) -
#4680 áááááááá, azt nem tudom nézni...