Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hullanak már mint a legyek, mi lesz itt ha komoly meccsek lesznek....

The FlashBack

Ballack nem játszik a nyitómeccsen

Biztossá vált: a németek csapatkapitánya Michael Ballack nem lehet ott a pénteki nyitótalálkozón Costa Rica ellen. Ballack ugyanis még mindig nem épült fel vádlisérülésébõl.

Na basszus...Szerencsétlen

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

The FlashBack
NA, Ronney bácsi megmutathatja, hogy mit tud😊

ProGabe
😄DDDDDD
Jól beszóltak,szép volt<#taps><#taps>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

be is tettem a "hool" topicba
a hvg idei legjobb karikatúrája

zaki
AnuluWork
Ugyanott volt:

OFF:

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Nem rossz elképzelés. A hokivébét rendezik kb. ilyen felállásban, persze az is más, ez is. Nekünk úgy is mindegy. Ha nem mi rendezzük, nem jutunk ki ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Régebben emlékszem volt itt egyszer kérdés hogy olimpiát vagy foci VB-t nézik-e többen.

Origo.hu:

"Az 1960-as focicsúcson volt elõször tv-közvetítés, és azóta mindig nézettségi rekordokat dönt a négy évenként sorra kerülõ sportesemény. Az 1998-as és 2002-es tornát összesen 30 milliárdan figyelték (egy szurkoló persze több meccset is megtekintett), ami tízszerese a 2004-es nyári olimpia nézettségének.
"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

na már jól néz ki a Brandenburgi Kapu környéke is 😊

ezmekkora 😄DDDDD

REAL MADRID

ha nem volt szándékos, akkor még azoknak sem, sajna ez benne van a profi fociban, és vannak bizony sérülésre hajlamos labdarúgók is.

na már csak ez hiányozna

REAL MADRID

senkinek nem kívánok ilyen sérülést!

esetleg azoknak akik okozzák 😊

REAL MADRID

a friccek is kitesznek magukért

akkor egy jó hír, fõleg az angol híveknek:

ROONEY: IGEEEEN !!!
Döntöttek az orvosok: a sztár ott lehet a pénteken kezdõdõ foci világbajnokságon. Sven-Göran Eriksson a legjobb csapatát dobhatja harcba Németországban.

amúgy
Cissé jobb lába 😞((

BADE
kettõs lábszártörés,vagyis a sípcsont és a szárkapocscsont is eltört

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

énis ugytom hogy kettõs!

REAL MADRID

Kit--Kat
LOÁl, lehet pont azért törött el pont ugyanaz a lába mert érzékenyebb volt törésre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a riporter azt mondta a jobb volt eltõrve. De én úgy tudom, hogy 2-õs lábtörése volt!
BADE
én úgy tudom,hogy múltkor a bal lábával történt ugyanez

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Nincs az a profi csapat aki ezek után szerintem szerzõdést ajánlana neki.Már egy ilyen súlyos sérülés után se nagyon,nem hogy két ilyen után.

Hát réméljük azért nem. Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó játékos.
Ezzel egy pályafutás asszem végetért...

Egy Kínai elrúgta a lábát. Most hallottam, vagyis megerõsítették, Hogy Cissé nem lessz ott a vb-mert eltört a lába. A legrosszabb, hogy ugyanaz a jobb lába amelyiket majdnem amputálták. Szorítsunk érte. JOBBULÁST CISSÉ.
LOÁL micccsinált?

REAL MADRID

Ez biztos?
Davidus
sziszé lába eltörött...

V9ykn8_TZL0

Jol gondolod, iden mar nem a cimvedo jatsza az elso merkozest, hanem sorsolas miatt az A1-A2. Pontosan azert amit mondtal, mivel a cimvedo mar nem jut ki egyenesen a kovetkezo WB re 😄. Hajra Costa Rica!
és a perzsa fanok!! FORZA IRAN!

de nekem Kamerun volt a favorit, anno

Sot, 2002-ben a nyito meccsen szenegal legyozte Franciaorszagot, bar nem tudom hogy ez hogy jon ide.

The FlashBack
<#idiota>

Ez tetszik 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

na lesz jó nagy holland invánzió is!! már isznak mint a gödény, meg gondolom szívnak is mint atom

egykori Wehrmacht sisakokat gyártottak (40.000db-ot), mûanyagból, amik narancssárgák

Jetzt geht LOSSSSssss

birom az angolokat is!!

ha EB, VB van kiteszik szépen a nemzeti zászlókat (nem csak meccsek idején, de ilyenkor még többen!), és nincs semmi fasisztoid beszólás mint itt....

de a nyitó meccset akkor hozták az oroszlánok !!
ARGENTÍNA-KAMERUN 0-1
G.: Omam Biyik (67.) !!!!!!! 😊😊😊

Punker
lehet tényleg azért és simán a sorsolás dönt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
A tavaly az 2002. 1998-ban Franciaország volt a gyõztes.
1998-ban Brazil-Skóttal nyitottak. 1994-ben Brazilia nyert.
1994-ben Németország-Bolívia. 1990-ben NO nyert ...
1990-ben Argentína-Cameroon. 1986-ban Argentína nyert.

Ezért nem értem miért NO-é az elsõ nap. 😞

Gondoltam arra is, hogy mert idén elvileg már nem jutott ki automatikusan a gyõztes. De nem biztos, hogy idén ezért kezd a biztos induló NO.

A medve nem játék.

The FlashBack
...de nem lesz gólkirály.
Mert az indexen ez jött le nekem😊

túléli <#vigyor>

The FlashBack
nem én írtam:/😄

ProGabe
"...amikor hólyagok keletkeztek...",ez így kicsit furán hangzik,merthogy azok VÍZhólyagok,csak azért írom mert én sem tudtam hova tegyem azt hogy hólyag<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The FlashBack
Nem is a németek lennének, ki is változtatna, ha nem õk:/

DJ Bee18
Az EB-n meg múltkor Portugálok kezdtek, az is stimmelt

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Tojesz
Vagy némítsuk le a TV-t<#hehe>

Ennyi erõvel adhatnák a német kommentátoral,lehet jobban járnánk mi is,meg még annyiba se kerülne...<#sniffles>