Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ballack nem játszik a nyitómeccsen
Biztossá vált: a németek csapatkapitánya Michael Ballack nem lehet ott a pénteki nyitótalálkozón Costa Rica ellen. Ballack ugyanis még mindig nem épült fel vádlisérülésébõl.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Jól beszóltak,szép volt<#taps>#taps><#taps>#taps>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a hvg idei legjobb karikatúrája
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Origo.hu:
"Az 1960-as focicsúcson volt elõször tv-közvetítés, és azóta mindig nézettségi rekordokat dönt a négy évenként sorra kerülõ sportesemény. Az 1998-as és 2002-es tornát összesen 30 milliárdan figyelték (egy szurkoló persze több meccset is megtekintett), ami tízszerese a 2004-es nyári olimpia nézettségének.
"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

REAL MADRID
na már csak ez hiányozna
REAL MADRID
esetleg azoknak akik okozzák 😊
REAL MADRID

ROONEY: IGEEEEN !!!
Döntöttek az orvosok: a sztár ott lehet a pénteken kezdõdõ foci világbajnokságon. Sven-Göran Eriksson a legjobb csapatát dobhatja harcba Németországban.
amúgy
Cissé jobb lába 😞((
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
REAL MADRID
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
REAL MADRID

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egykori Wehrmacht sisakokat gyártottak (40.000db-ot), mûanyagból, amik narancssárgák
Jetzt geht LOSSSSssss
ha EB, VB van kiteszik szépen a nemzeti zászlókat (nem csak meccsek idején, de ilyenkor még többen!), és nincs semmi fasisztoid beszólás mint itt....
ARGENTÍNA-KAMERUN 0-1
G.: Omam Biyik (67.) !!!!!!! 😊😊😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1998-ban Brazil-Skóttal nyitottak. 1994-ben Brazilia nyert.
1994-ben Németország-Bolívia. 1990-ben NO nyert ...
1990-ben Argentína-Cameroon. 1986-ban Argentína nyert.
Ezért nem értem miért NO-é az elsõ nap. 😞
Gondoltam arra is, hogy mert idén elvileg már nem jutott ki automatikusan a gyõztes. De nem biztos, hogy idén ezért kezd a biztos induló NO.
A medve nem játék.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century