Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A mondatod második felére reagláva:
Szerintem ezt a hagyományt már ejtették. Nem tudom mi alapján vannak most a nyitómeccsek,
idén lenne logika: Mémetország - Costa Rica
Németország a rendezõ ugye,
de tavaly pl Szenegál - Franciaország...
Tehát, elég érdekes ez..
Nem tudom felmerült-e már az a kérdés, hogy miért nem az van idén, ami korábban mindig volt, hogy az utolsó világbajnoké a vébé nyitómeccse???
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
2006.06.05., Forrás: www.madridista.hu
david: A VB alatt a helyszínrõl lesznek a közvetítések?
LÁ: Az egyenes kiéses szakasztól leszünk kint.
<#wilting>#wilting>
de sztem ez már kezd átmenni Off ba 😊
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Úgyhogy inkább jöjjön egy hír:
"Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke arra kérte a pénteken kezdõdõ németországi világbajnokságon közremûködõ bírókat, hogy könyörtelenül büntessék a könyöklést.
A svájci sportdiplomata elárulta: ez volt az egyetlen kérése a játékvezetõkhöz, amikor meglátogatta õket frankfurti edzõtáborukban.
"Kértem, hogy védjék meg a jó játékot, a jó futballistákat és fordítsanak külön figyelmet a sportágban feltûnt új ördögre, a könyöklésre" - mondta Blatter."
Az elõzõ vb-n a játékvezetés ugyebár enyhén szólva is bicskanyitogató volt(olaszok kiejtése koreaiakkal szemben,merthogy sztem bundát növesztett az a bíró),most remélem nem lesz az fõleg úgy hogy tényleg csak a legjobbak lesznek ott belõlük is tudtommal.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
eleinte még nekem is vicces volt,de mostmár kurvára unalmas az állandó "hüha találtam egy elirt szót" tipusu emberek irása
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
De nem felháborító?
Úgy õszintén, és csodálkoznak az emberek, hogy le***-uk õket...
Kétségbe-ejtõ
nemcsak a nevét,de a debüt. dátumát is enyhén elirták :W
1; farncia(!!!) VB-n
2; portugál EB-n
szép kis helyesírás grat Retek klub! 😄
Avanti Crociati!
LÁ: Ennek az a titka sajnos, hogy egy nemzetközi cég magazinmûsorát, illetve egyperces játékosbemutatóit vásárolta meg a csatorna, amelyekhez mi nem nyúlhatunk, sem képben, sem szövegben. Ez fõleg a magazinoknál éles, amikor olyanok nyilatkoznak, akik ott sem lesznek. A másik probléma, hogy ezek a kisfilmek akkor készültek, amikor még nem volt meg a keretkijelölés, tehát a készítõk sem tudták, hogy kik lesznek ott pontosan.
Léderer Ákos válaszolt a madridista.hu chaten!
REAL MADRID
mindent tud a kosárlabdáról,a fociról,az nhl-rõl
eltudná mondani milyen volt 1930-ban az uruk öltözõjében a törölközõ színe
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
De segítsetek. Ki az az NBA-s aki mindenféle infóval nyomja teli a közvetítéseit?
Sosem tudtam a nevét😊
BUDA > miskolc.