19716
Világbajnok: Olaszország
-
Kanál #5000 vezetnek spanyolok (Y)
Senna lovese is szep volt nagyon -
#4999 hehe:) -
#4998 sok gólt akarok látni! -
#4997 góóóóól -
#4996 na egy nyúl spanyoloknak -
#4995 GÓÓL -
#4994 1-0 -
#4993 eddig ez sem olyan hű de aktív meccs :o remélem jobb lesz -.- -
#4992 Ronaldinho sem tökéltese Isten, azért ne ájultjatok el tőle ennyire, jelenleg a legjobb focista, de lehetnek neki is szar meccsei, szar megoldással beleszürkülhet a meccsbe. -
#4991 HAJRÁ SPANYOLOK!!!!Torres gólokat szeretnék látni! -
#4990 hajrá spanyolok!!! -
Zenszkij #4989 már kezdenek is -
Zenszkij #4988 én már látom a képet a belgrádon vagy 10 perce -
#4987 nah Himnusz megint nem lesz, reméelm ezt kárpótolaj a jó foci -.- -
Zenszkij #4986 megtettem ukránokat betandwinen 1000el...ötöt hozna....hajrá Ukrajna... -
#4985 döntésképtelen vagyok kinek szurkoljak....mindkét csapat szimpatikus...
talán egyx paraszthajszállal a spanyolok jönnek be jobban nekem... -
Zenszkij #4984 aki himnuszt akar hallani tegye a szerb 1re, most a spanyol hymn megy -
Zenszkij #4983 már vonulnak kifele -
#4982 Most nem azért, de ebben a topikban egyáltalán nem istenítették a brazilokat... én eddig nem vettem észre.
-
#4981 Nah lassan kezdenek a spanyeszek... -
#4980 hy -
#4979 Nem szapulja senki!Ő egy naon jó játékos!
De az h mennyire istenitik a Brazilokat (mellesleg eddig jogtalanul) az már kicsit túlzás!
Nem divat utálatról van szó! -
#4978 semmi bajom Ronaldinhoval,de ahogy megemlíti mindenki adott esetben hogy milyen jó volt,úgy meg kell említeni azt is ,hogy egyáltalán nem idézte önmagát
a "divat" szót pedig ebben a formában felhozni Ronaldinho esetében vicces -
#4977 nagy igazság... -
#4976 Szevasz Sámli!!! -
#4975 Ne ess más ekkora túlzásokba!!! Biztos, hogy nézted a meccset, vagy beállsz a divat-fikázók táborába, hallás után?!
Ronaldinho épphogy az egyik legaktívabb játékos volt tegnap - ha elkezdett rohanni, mindenki futott fel vele [ajánlom a torrent-et, amivel letöltheted a meccset és nézd csak meg újra, ha annyira vitatkozni támad kedve] - s valóban, 3-4 horvát startolt rá, amikor bal szélen felfutott...
Nem tudom, hogy mi ez a "szapuljuk-mert-mindenki-azt-teszi" divathullám, de nem áll jól senkinek...
Nem voltak a szokásosak, de ettől még
a, nem dőlt össze a világ
b, még így is győztek
c, a horvátoknak nem volt sem szerencséjük, sem elég ügyességük
d, a brazilok még így is, kisebb sebességgel, hibákkal is hozták a kötelező 3 pontot.
Nem ezt vártuk. Tény. De ennél csak jobb jöhet. -
#4974 nem kevesen szavaztunk,hogy ez így legyen anno :-)) -
#4973 azért annyira nem állt mindenki hogy minden második passza horvát játékost találjon meg -
#4972 nehéz passzolnia, ha 1-2 méterre állnak tőle a csapattársak, meg egész csapat áll. :)
Ha beindul valaki, akkor odavarázsolhatja a labdát.. de nem indult most :) -
#4971 Én az ukránokra fogadtam DNB-vel :) -
#4970 és vmi netes nincs? -
#4969 minden fogadóhelyen kivan írva hogy 18 éven aluliak szerencsejátékban nem vehetnek részt
van ahol leszarják,van ahol nem de többségében egy 2 éves is odaállhatna feladni a szelvényt -
#4968 tippmixre.mér milyen netesről beszélsz?meg télleg szoktak köcsögösködni ha nem 18? -
#4967 ilyen a foci -
#4966 horvátok minimum megérdemelték volna az X-et,csak semmi nem ment be nekik -
#4965 nekem a 1-2 méteres alibi passzai,meg leszerelések jutnak a tegnapi meccsről az eszembe
Nincs semmi bajom vele,de nem ezt szoktuk meg tőle! -
#4964 baszhatja a cselt ha 3 horvát eléáll...
azokon tuti nem viszi át (nem is vitte) -
#4963 hát, eléggé elvakult vagy... Ronaldinho tudták a legkevésbé fogni a horvátok. -
#4962 óriási joga bonito volt tegnap:D
Ronaldinhonak 1 csele sikerült az egész meccsen -
#4961 tippmixre gondolsz vagy netesre?
Egyébként tippmixen is szoktak szórakozni emberkékkel,hogy még nem múlt el 18.