Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
én nagy angol drukker vagyok, de ez a walcott...ki a fene ez...Rooney mielõtt válogatott lett azért vágott jópár gólt ami szétszaggatta a kaput, de ez a kölök...Defoe sokkal jobb, nem csodálnám, ha többet nem húzná magára az angol mezet. Kicsit az is nevetségesnek tartom, hogy Eriksson lehet egy angol válogatott kapitánya. Semmit se mutatott fel klubszinten, és sajnos biztosra veszem az angolok ezen a vb-n sem fognak elérni semmit. Köszönjük Sven

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

horpeti
Az a Walcott srác ellenünk is egy nagy lol volt, kiváncsi leszek mit csinál a VBn... Én szerintem apuci tényleg keni Ericcsont 😛

R10
én is furcsállom h Defoera nem számít :S

!!!Hajrá Brazília!!!

horpeti
biztos a sejk 😛

Vb 2006: Defoe hazautazott

Nevetséges, hogy Defoe-t hazaküldik, Walcott meg maradt. Biztos van valami a háttérben, hogy ilyen nevetséges dolgokat csinál Eriksson

Zenszkij
nevetséges ez a szakmai stáb, már csak várhidi hiányzik lol

Hmmm, én jókat rögöhök a kommentátorokon... Nem oszt nem szoroz, ki nyomja a hülyeséget 😄

sztem minimum 4-5 másodperces csúszásban vannak egymástól. Nézd valami német adón 😊

Nemtudja valaki,hogy melyik magyar rádió fogja közvetíteni élõben teljes egészében a vb meccseket??Továbbá élvezhetõ lesz úgy a meccs,hogy tv-ben hang nélkül+rádiós közvetítés??Úgy értem nem lesz nagy elcsúszás hang meg kép között??Csak azér,mert Hajdú Pistát szívesen hallgatom de a urbán-léderer-kovács kálmán-világi tengelyt inkább kihagyom...
Ja,azt tudjátok hogy még a vb döntõben is ott fog pofázni urbán a hajdú pista mellett???ez undorító,sztem hajdó magában elfog süllyedni szégyenében amikor ezek a szakkomentátorok elemezgetni kezdenek...

Davidus
amúgy nem tudtam elképzelni mi a fasz ez a ketyegés. azt hittem valami vírus😄

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
megnyitó ünnepség

V9ykn8_TZL0

R10
fasza nagyon a visszaszámláló <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

The FlashBack
szerintem a Német tv-ken hamarabb kezdõdnek a folgok... TUdod, sms játék, elmondja Németo. egész VB törtéentét, a helyszínewke, mindrõl elmondja az összes infót😊

The FlashBack
Na, lassan lépek sry😞
Jók legyetek, Vasárnap délben újra itt leszek😊
Ne spemmeljetek sokat, Punkerék figyelik a topikot😊
Bye!

Zenszkij
de egy kicsit siet,m ármint nem 17 : 00 kor lesz a meccs

horpeti
nekem valamiért nem töltõdik be az a visszaszámláló, pedig fennvan a flashplayer legújabb változata is..

grr. 😊

The FlashBack
<#smile>

The FlashBack
Igen, sokan ezt modnják😊
De nem csak erre az egyre fogadtam😊

precision
ámen!

Bazinga!

R10
2:2

1:0

!!!Hajrá Brazília!!!

precision
remélem bebukod (sry 😊) 😊

Bazinga!

The FlashBack
nem, német gyõzelemre😄

Sportfogadás

The FlashBack
Igen, nekem is tetszik, de én csak a kódot másoltam be😊

precision
x -re?

Bazinga!

precision
jó ez a visszaszámláló <#eljen>

Bazinga!

The FlashBack
én meg egy ezrest:S

precision
én a német meccsre x -et tettem...hajrá costa rica 😊

Bazinga!

The FlashBack
Igen, énis 3.1-et jósolok a németeknek😄

Zenszkij
én Costa Ricának szurkolok, remélem megverik a németeket. A német játékosok évek óta gyengék, de mindig mákuk van, nem jobbak mint a magyar válogatott. Elnézést a német drukkerektõl, de remélem végre kijön a tudásuk és az elején lenyalnak 😊

köszi a tippeket! én tippmixen német gyõzelmet meg lengyel x-et raktam meg 😊

horpeti
Hát az biztos, hogy a németek apai anyait bele fognak adni az egész VBbe. Mindig is beleadtak. De most még otthon is.

Ameddig élnek, addig futni fognak az tuti. 😊)

Számszerûleg nagyon utálok tippelni 😊
(sose jön be)
3:1
0:1

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sajna Német gyõzelem.
Viszont szerintem a Lengyelek kikapnak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Németország 3-0 Costa Rica
Lengyelország 1-2 Ecuador

Davidus
német gyõzelem(2-0) a másik meccs x

V9ykn8_TZL0

[Jakuza]
Es az a szegyen, hogy ezek csak a penzt akarjak kisajtolni az emberekbol, az ilyen retek TV-k.
Megveszi a retek klub a kozvetitesi jogokat, aztan a felet leadja a sportcsatornajanak kinevezett Palik szervezeti csokevenynek, ezzel rakenyszeritve az embereket arra, hogy elofizessenek a szarjukra.
Nem eleg ebbe az orszagba 2 sport tv ? (Sport1, Sport 2)
Biztos kell 60k-s letminimum melle 10 millios orszagnak 4 sportcsatorna.
Raadasul ezek nem is nagyvonaluak.
Emlexem a Sport2-n amikor meg senkinek nem volt, nagyvolumenu sportesemenynel (pl valogatott merkozes) legalabb megegyeztek az UPC-vel, hogy sugarozzak a sajat halozaton a helyi TV adasok helyett.
Na ilyen nagyvonalu lepest ezektol a szenny TV-ktol tuti nem fogunk kapni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ti mit tippeltek a mai 2 meccsre?

Zenszkij
egyetértek

jbal
bazeg egyre jobban elnyomják az mtv-t😞

[Jakuza]
Ez szep meg jo , de sport klub kb az orszag 75%-anak nincsen.
Szegyen amit csinalnak a retkes klub es hasonlo privat tv-k.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EmIn3m02
^<#vigyor1>^

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

horpeti
😄D

JAja, hajrá Costa Rica! 😄

The FlashBack
Nem érdmes már ezen vitázni...
Õk kezdik, és kész

Zenszkij
Egy röhej, hogy a németek kezdik a vb-t, ki kiváncsi rájuk? Inkább hagyományosan a gyõzteseknek kéne nyitni. 4 éve is közröhej módon jutottak a döntõbe : Mexikót és Dél Koreát legyõzve(spanyol két gól, olasz egy gól mely nem volt megadva, hagyjuk is inkább, tetü ázsia)

The FlashBack
ja...

a lényeg akkor lécci töröljétek 1345, 1346 mert beírták a FM fórumból h szavazzunk és arra kérdeztem

The FlashBack
???

és van sportklub+ is !!!

😊😊😊😊

EmIn3m02
friccek rögtön kikapnak O:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --