Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon viccesnek érzed magad. <#idiota>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Én nem így gondolom... Szerintem Zidane, Viera nélkül se lennének itt...

Punker
"...és az arabok, akik olyanok mint a franciák csak büdösebbek..." <#mf1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem sokat? nem lenne már rég kiestek volna.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Khm... Te még nem hallottál Zinedine Zidaneról?

Punker
szerinted könnyû erõszakot tennem magamon és nekik drukkolni, ha a kis fek anem lenne ott, kénytelen lennék a digó kaszkadõr válogatottnak szurkolni 😊

Figyu, szerintem a válogatottban még nem mutatott valami sokat. Az Arsenalban tény hol játszik, ergó Ronaldinho (Barca>Brazil válogatott)

France men
Hát igen köszönöm, szóval mert Franciák!

<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss> Inkább befogom a számat mert bünti pontot kapok pedig......

München ist ROT!!!

Punker
napok óta nem ittam 1 kortyot se, mikor volt utóljára meccs? 😊

Punker
mert franciák

France men
Várjunk csak miért is aljasak??? <#gonosz3>

München ist ROT!!!

azt mondtad nem iszol többet, nem bírtad sokáig😊

http://gaborszantai.co.uk/

Most ez kellett ??? <#rinya>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Punker
igen a franciák az aljasság mellett büdösek is, és igen feka ha nem tûnt volna fel.

irónia

France men
"büdös" meg "feka"??<#nemtudom>

München ist ROT!!!

Punker
ja

és aki nélkül az Arsenal egy középcsapat lenne, nem BL induló...

Punker
te most a kis fekáról beszélsz aki nélkül a büdös franciák sehol s elennének? az egyetlen normális ember az egész csapatban.

Count Adyn
sok reklámfilm megártott neki, még mindig szinpadon érzi magát néha😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Henry sem mutatott egyenlõre valami sokat 😛

szanics
Nem azért, de mit keres ebben a csapatban Toni?????
Olasz szurkoló vagyok, de ezen a vb-n Toni hígfos.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

The FlashBack
Csatárok elég ... Vannak jobbak is😞

DJ Bee18
mert Valencia csak ellenszavazatok miatt lett elsõ, nem azért mert õ a legjobb

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
és ebbõl vajon mi a kezdõ 11? 😊

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nyílvánosságra hozta azon labdarúgók neveit, akik a németországi világbajnokság 23 fõs álomcsapatát alkotják.

A keretbe többnyire az elõdöntõs csapatok futballistái kaptak helyet, így a franciák, és olaszok mellett négy-négy német, és portugál került fel a listára. A további helyeken két argentin, illetve egy-egy brazil, illetve angol játékos osztozik.

Kapusok:
Buffon (olasz), Lehmann (német), Ricardo (portugál)

Védõk:
Ayala (argentin), Terry (angol), Thuram (francia), Lahm (német), Cannavaro (olasz), Zambrotta (olasz), Carvalho (portugál)

Középpályások:
Zé Roberto (brazil), Vieira (francia), Zidane (francia), Ballack (német), Pirlo (olasz), Gattuso (olasz), Figo (portugál), Maniche (portugál)

Csatárok:
Henry (francia), Crespo (argentin), Klose (német), Totti (olasz), Toni (olasz)

I.C.ram
az miért meghekkelés, hogy csoportosan szavaznak valakire?
I.C.ram
az miért meghekkelés, hogy csoportosan szavaznak valakire?
tormy
Meghekkelték C. Ronaldót

A skót és az angol futballdrukkerek is hekkelték a FIFA internetes szavazását, amelyben a vb legjobb fiatal játékosát kellett kiválasztani. Wayne Rooney kiállíttatása miatt a skótok az élre segítették Cristiano Ronaldót, amikor ezt az angolok megtudták, a második Luis Valenciára szavaztak többtízezren, és a portugál csak második lett. A kiírás szerint a végén a szervezet szakértõi döntöttek, õk a közönségszavazáson negyedik Lukas Podolskinak adták a díjat.

Hekkelték a vb legjobb fiatal játékosa címért futó versenyt a skót, majd az angol szurkolók. A FIFA (Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) hivatalos vb-honlapján bárki szavazhatott a legkiválóbb 1985 január 1. után született futballistára a vb ideje alatt, a listát jó ideg Cristiano Ronaldo vezette.
Mesterségesen került elõre

A portugálok 21 éves tehetsége az angolok elleni meccs után került az élre, mert részt vett Wayne Rooney kiállíttatásában. A Daily Record címû brit lap úgy értesült, a C-szavazatok száma ezt követõen ugrott meg a skót drukkereknek köszönhetõen. (Az angol-skót rivalizálás az egyik legkomolyabb a világon.)

Kiáltvány az angolokhoz

A futballista 210290 szavazattal állt néhány nappal a pénteki eredményhirdetés elõtt, a második az ecuadori Luis Valencia volt 195377 kattintással. Ekkor a következõ e-mail jelent meg a különbözõ angol szurkolói oldalakon: "Nagyon is valós a veszélye, hogy Cristiano Ronaldót választják a vb legjobb fiatal játékosának, annak ellenére, hogy egy duzzogó mûesõ szépfiú, aki leginkább arra hajt, hogy minél jobb szerzõdést kapjon a Real Madridtól. Jelenleg vezeti a listát az ecuadori Luis Valencia elõtt. Cselekedj helyesen, és szavazz Valenciára! Nem érdekes, melyik a kedvenc csapatod, vagy hogy láttad-e játszani, csak állítsuk meg Ronaldót! Küldd ezt a mailt tovább minden igazi futballrajongónak."

Leszavazták

A portugál-angol meccs után Rooney és szinte egész Anglia megharagudott C. Ronaldóra, a felszólítás természetesen hatott, tehetség csak 242198, Valencia 331243 szavazattal zárt, és az élre került.

A rajongók véleménye alapján az argentin Lionel Messi került még a döntõbe, ahová a FIFA technikai szakértõ bizottsága további három játékost választott, a spanyol Cesc Fabregast, a svájci Tranquillo Barnettát és a német Lukas Podolskit.

A gyõztes a szurkolóknál csak negyedik

Végül a FIFA volt edzõkbõl álló bizottsága Podolskit hirdette gyõztesnek. Õ a szurkolóknál negyedik lett 60800 szavazattal.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
Aha! Ezaz, nem is tudtam hogy netre is felteszik amit az ujsagban irnak.

james69holden
jah én is olvastam... érdekes cikk

ez az különben: "Súlyos titok: tizenegy kilót hízott Ronaldo"

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

sike
csao
mi annak a számnak a címe amit nyomnak kilpben is a (pl😊Viván amiban gyerekek fociznak nemzetiségek színeiben???

elõre is köszi

-

tormy
Mai Nemzeti sportban egy egesz oldal foglalkozik Ronaldoval hogy miert hizott ennyire el, miert nem ment neki a jatek, mennyi penzt kaszal bizonyos helyekrol stb.
Peldaul 1 honappal a VB elott Dubai szalloda meghivta ot egy kis udulesre. Ertitek nem o fizet meghivjak es mindent fizetnek neki. Na ezt nevem en ismertsegnek.
Mellesleg az az egyetlen szalloda ami 7 csillagos az egesz Foldon, aranybol vannak meg a csaptelepek is. Hat Lakatos Jozsefet biztos nem engednek be oda takaritani mert az osszes lakosztalybol hianyozna minden ami aranyosan felnylik. <#idiota>

Nem azért mondtam 😊 A hír nem mostani de aki még nem látta annak jó 😊 Igaz biztos zavaró hogy már kétszer bennt van 😊

DJ Bee18
bocs...

Miguel helyére simán van pótlás... Ferreira és sztem még jobb is

Carvalho-t nehéz lesz pótolni

France men
Miguel és Carvallo sem fog játszani a bronz meccsen! Miguel! Carvallo meg ha jól tom akkor isárgázódott! Szóval két alap védõ nélkül álnak majd ki Stuttgartban!

München ist ROT!!!

The FlashBack
Jóvan, csak mahar kapcsolok, meg kábé négy híroldalt olvasok rendszeresen, és mindegyik ezt nyomja, arról em és beszélve, hogy várható volt, meg már a hír is régi:|

Sebaj. Legalább aki nem lapozgat vissza, az is megtudja 😊

The FlashBack

DJ Bee18
Jens Lehmann, a németek elsõszámú kapusa felkészült arra, hogy nem õ, hanem az eddig a cserepadot koptató Oliver Kahn véd majd a portugálok ellen a labdarúgó-világbajnokság szombati bronzmérkõzésén. "Amennyiben a szövetségi kapitány azt mondja, szép gesztus lenne, ha Oliver védhetne, átadom a helyem" - mondta Lehmann.

A két kapus között hatalmas volt a rivalizálás mindaddig, amíg Jürgen Klinsmann májusban Lehmannra nem szavazott. Kahn elõször nehezen viselte a döntést, de késõbb - mivel nem is igazán tehetett mást - vállalta a másodhegedûs szerepét. Az argentinok elleni negyeddöntõs összecsapáson, amikor a két csapat a 11-es párbajra készült, a cserepadra szorult hálóõr biztatta Lehmannt, aki aztán két büntetõ hárításával az est hõse lett.

Jól gondoltam, a végén még haverok lesznek 😊. Így is van jól

The FlashBack
Ha azt nézzük minden tpoiknak a hozzászólások fele "spem"
Csak kinek mi a "spem" ugye
sokféle meghatározás létezik😊

Kit--Kat
ne komolyan mondtam (ez is az)<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

The FlashBack
beköszönt, pangás van válaszoltam, hol itt a gond?

Kit--Kat
na ez tényleg Spam <#ticking>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

The FlashBack
Neked is

tormy
Jo reggelt! <#integet2><#idiota>

tormy
Ehm marmint a meccset a 3. helyert. Bazz mar azt sem tudom mit irok, megyek szunyalni, jo8! <#vigyor3>

tormy
Az elodontot meg a japan biro vezeti majd. <#idiota><#banplz>

tormy
Aham mar lattam az olasz topicban, de koszi.
Na ez is egy a szar birok kozul, remelem nem fog ossze-vissza fujkalni a donton.