19716
Világbajnok: Olaszország
-
#5639 lehet hülyeséget kérdezek, de ehhen nem kell Tvtuner ugye? -
#5638 köszi szépen ;) -
#5637 mer feltettem az oldalamra csak nektek :D najó csak felraktam, de innen legalább lejön... -
#5636 dejot tettél velem is!!
innen legalább normálisan jön!
illetve jött, mire beirtam lejöt:D -
#5635 tvuplayer
felrakod, espn2 re rámész, ott megy élőben, és ha kell magyar hang: vb.sportklub.tv, ott van magyar közvetítés! -
#5634 http://pplive.uw.hu/ -
#5633 tud vki linket ahol nézhetném a Sport klubbos meccseket neten élőben? -
#5632 erről jut eszembe mi a címe annak a zenének, ami a TV ben megy bejelentkező szignál, meg reklámok között megy? Amikor a színes pöttyökből kirakott emberke dekázik stb. Hülyén fejeztem ki, remélem érthető :) -
#5631 Delgado -
#5630 2-0 -
dalackraul #5629 Megvan az idei vb első két kieső csapata:D -
#5628 aha :O) #5527 -
#5627 jim noir - eanie meanie -
#5626 van az a reklám ahol a 2 kiskölyök focizik a nagy sztárokkal (valami josé +10 a neve vagymi) abban mék zene megy? mi a címe -
#5625 :DSADDDSADASDS SD SDS 'A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.' -
#5624 hehehehe
kira -
React #5623 lol :D -
#5622 Úgy néz ki hogy Ecuador ezt a meccset simán behúzza és igy a csoportban minden eldőlt. -
#5621 jocucc:DDD -
#5620 látom elindítottam egy kis vitát az egymás elleni eredmény vs gólkülönbség.
csak azt nem vette egyikőtök sem észre (de talán 1 ember),hogy ebben az esetben körbeverés lenne.
Ecuador Lengyeleket
Costa Rica Ecuadort
Lengyelek Costa Rica-t
Szal mindenképp a gólkülönbség számítana. Persze ez elméleti fejtegetés lévén most Ecuador elkeni Costa Ricát. -
#5619 Hogy a hölgyekről sem feledkezzünk meg, néhány fociszabály outsidereknek:
- Szöglet kerek vagy ovális stadionban is van.
- A bedobást nem a szurkolók végzik.
- A pálya szélén hiába emelik fel a zászlót, attól még nem indul el a vonat.
- A plexitető alatt ülő játékosok nem a buszra várnak.
- A 11-est, nem csak a 11 számú játékos rúghatja.
- A VB abban különbözik a Bajnokok Ligájától, hogy a VB-n a Real Madrid játékosai a spanyolok ellen játszanak.
- A VB abban hasonlít az EB-re, hogy egyiken sincsenek ott a
magyarok!
- A pálya közepén futó kapus a bíró."
lool a realos mindent visz :DDddðð
-
#5618 kösz kösz a tvu playeres ötletet, nekem sikerült !!!!!!! -
#5617 nm:-)
-
#5616 htx. -
#5615 19-én, Tuniziával, Stuttgart-ban -
#5614 kivel játszanak legközelebb a spanyolok és mikor? -
#5613 jujj:-)
Hát ez elég "durva":D
-
#5612 betandwin, orrba szájba reklámozzák és 1 nap alatt ennyit tudtak felmutatni.....
"Koszonjuk levelet.
Sajnáljuk, hogy problémái akadtak a hitelkártyával történő befizetésnél.
Számláján ellenÅ‘riztük a tranzakciókat és értesÃtjük, hogy bankja az átutalási megbÃzást visszautasÃtotta. Részletes indoklás nem áll a rendelkezésünkre. További információért, és az ügy rendezése érdekében, kérjük, forduljon egyenesen a bankjához, illetve a hitelkártya-kibocsátó pénzintézetéhez.
FelhÃvjuk figyelmét, hogy elÅ‘fordul olykor az átutalási megbÃzás visszautasÃtása annak ellenére, hogy érvényes kártyával és számláján elegendÅ‘ fedezettel rendelkezik. Ennek a következÅ‘ oka lehet:
- az adott hitelkártya egy vállalati kártya, amely csak korlátoltan használható
- a hitelkártya interneten végrehajtott tranzakciókra nem használható
- a hitelkártya fogadóirodákban/kaszinókban nem használható
Sajnáljuk, hogy nem tudtunk Önnek tovább segÃteni, kérjük, válassza ki a további befizetési lehetÅ‘ségek egyikét, melyek számláján a Befizetések/Kifizetések menüpont alatt találhatóak.
Amennyiben tovabbi kerdese lenne, kerem forduljon hozzank bizalommal.
Üdvözlettel:
a betandwin Ügyfélszolgálat csapata" -
#5611 odasüss mingyá lejön :) -
#5610 az nem lényeg -
#5609 a megauploadot próbáltad nekem onnan elég gyorsan lejött
A kép meg a magyar hang között van kb 1 perc csúszás igy elég érdekes de legalább van! -
#5608 nagyon terhelt a szerver
tegnap is ennyivel jött:(
-
#5607 jólvan mind1, majd akkor a holnapi meccsre jó lesz (pff)
na kemény 2 k val jön le muhaha -
#5606 Nem. Csak szöveges módban... -
#5605 Ennyivvel jön.
És beszéljél normálisan, ha meg nem ismered a google-t ne ülj le gép elé, ennyi! -
#5604 Szerintem én még lasabban tudom átküldeni mert elégé le van korlátozva a feltötés a munkahelyi hálozaton. -
#5603 googleból kikeresed aztán a hang meg a http://vb.sportklub.tv/-on jön a magyar hang úgyhogy minden igényt kielégít! -
#5602 kibaszottul nem akar jönni lefelé, addigra meg vége a meccsnek, de ha nem haragszol hozzád ki szólt? -
#5601 OK
Lehet abbahagyni, google!
-
#5600 át tod küldeni? légyszi légyszi légyszi!!