Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
of korsz csakis akkor
Avanti Crociati!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ezek nem érdemlik meg h VB meccseket közvetítsenek.
nah most Rooney a sztár D:
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
de asszem hamarosan belõle is kapunk egy adagot...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sry ideges vagyok
Bazinga!
Ez a Világi meg már egyre jobban idegesít. Olyan mintha két különbözõ kommentár menne. Verebes mondja a hülyeségét, világi meg nem is reagál rá semmit, csak mondja a szaggatott stílusával, hogy éppen kinél van a labda, soha nem kér elnézést ha bele pofázik Verebes mondókájába, stb... Mér nem megy inkább vissza telefonos játékot vezetni? Ez a szar az rtl klubba, hogy minden sporteseményt 2-3 kommentátorral közvetítenek, mintha mindenhez értenének. Fõleg Héder Barna.
ekkora szerencsétlen barmot...nem tudja mi a különség a Reggina és a Reggiana között...mindösszesen 600-800 kilóméter...Merda Világi! Merda szaRTL!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Világi nagyon darabos,szar és felesleges dolgokat mond állandóan
A köv meccset hálistennek már hajdú pista közvetíti tán,este meg bemutatkozik más nagy tehetség:léderer ákos!!!!!jeeee
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez a héder barna egy meleg majom.. ez a kötény
ezt nem hiszem el.. hát mi ez???????
football without ultras is nothing