Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
hát csak Közép - Amerikai a bíró is nem, :o

na hárgrévsz... de minek :/

football without ultras is nothing

McFrost
a bíró mindent megtesz ezért

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SLICK
miért is rúgta ki a labdát? ezt nem értem

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fernando torres
megérdemelnék.
jó csapatuk van.szvsz

SLICK
mekkora arcra esés lenen ha az utolsó percekben egyenlítenének a paraguay-iak 😄

Fyrex
a hullámzás akkor történik ha a meccs unalmas .DDDDDDDDDDDDDD

of korsz csakis akkor

Avanti Crociati!

5w0rdf15h
nem tudja vki hova lehet írni kommenteket a retek klubnak?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost
Paraguay mindig is antifocit játszott , pedig ilyen csatársorral nem tom miért nem fociznak

SLICK
én úgy gondolom ezeket a nyomikat hagyták volna otthon, és közvetítsék a magyar focit, igaz az már nincs -.-
ezek nem érdemlik meg h VB meccseket közvetítsenek.

nah most Rooney a sztár D:

fsgh
lehet hogy csak én látom rosszul de mielõtt Lampard elõtte a labát Paraguay játékosai úgy mentek rá mint a legyek semmi szervezetség😄DDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
a bíró kritikán aluli!

Atesz89
A kövi meccsen tuti õ lesz...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

a bíró<#lama><#banplz><#levele>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bmffm856
már csak õ hiányzik...

de asszem hamarosan belõle is kapunk egy adagot...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

berlinboy6329
Hát nem.Eddigi lególszegényebb meccs.Talán még 1 gól lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Atesz89
😄DDDDD Azért az se volt gyenge hogy a Reggana játékosa nem ám Reggina barom ez a faszi

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fsgh
hát ez a meccs se lesz már 3-1...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fernando torres
nelson cuevas<#eljen><#eljen>

SLICK
LOOOL 😄 követítõbe lõtte a labdát a kapus 😛

fernando torres
ilyen lábakkal hogy mer csúszni egyáltalán?? /crouch/

berlinboy6329
Mekkora lába van ko-Krócsnak!! 😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

precision
DE MIT MOTYOG? A MÁSIK MEG MIÉRT BESZÉL UGY MINT AKINEK RÁLÉPTEK A TÖKÉRE? MENJENEK MÁR HAZA!!!
sry ideges vagyok

Bazinga!

Jaja nekem is a tököm kivan vele, hogy csak Beckham-et sztárolják. Én csak azért nem szeretem, mert sokkal nagyobb sztárt csináltak belõle, mint amilyen jól focizik. Jól lövi a szabadrugásokat, de semmi több.

Ez a Világi meg már egyre jobban idegesít. Olyan mintha két különbözõ kommentár menne. Verebes mondja a hülyeségét, világi meg nem is reagál rá semmit, csak mondja a szaggatott stílusával, hogy éppen kinél van a labda, soha nem kér elnézést ha bele pofázik Verebes mondókájába, stb... Mér nem megy inkább vissza telefonos játékot vezetni? Ez a szar az rtl klubba, hogy minden sporteseményt 2-3 kommentátorral közvetítenek, mintha mindenhez értenének. Fõleg Héder Barna.

SLICK
"a közönségnek nem tetszi kajáték..."
nekem meg a közvetítés :o

berlinboy6329
Na, sága Krócsnak.

SLICK
Hegylakó közbelép :o

berlinboy6329
Ronaldinho volt álruhában. 😊

SLICK
lol az öltönyös fazon milyen szépen lekezelte a labdát 😄

berlinboy6329
menjen postásnak.Úgyis szereti a borítékokat.

berlinboy6329
FAx.majnem 1-1.

precision
assetom miköze van a focihoz egy ilyen "06-81 -es" játékvezetõnek? 😊

Bazinga!

bmffm856
"Paredes az olasz A ligában futballozik, a Reddzsáná játékosa..."

ekkora szerencsétlen barmot...nem tudja mi a különség a Reggina és a Reggiana között...mindösszesen 600-800 kilóméter...Merda Világi! Merda szaRTL!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

5w0rdf15h
hát ha ilyen színvonalas a közvetítés....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

SLICK
Owen lecserélték -.-

fernando torres
most minden angol meccsen ez lesz? beckham így beckham úgy blablabla...a faszom bele.ki kiváncsi rá

Count Adyn
ja 170el a homkba😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

berlinboy6329
nekem minden fain.

fsgh
na nekem már nem konektel hanem ezt írja ki -:- ez se több-.-

DjDano
szar ez a progi, az elején nem csatlakozott... most meg újracsatrlakozni se lehet... újratelepítés után se <#levele><#levele>

ez az elemzés nagyon szörnyû volt...
Világi nagyon darabos,szar és felesleges dolgokat mond állandóan
A köv meccset hálistennek már hajdú pista közvetíti tán,este meg bemutatkozik más nagy tehetség:léderer ákos!!!!!jeeee

Fyrex
nekem nem jeleniti meg a zászlókat pedig be van állitva -.-

Avanti Crociati!

egyszer elveszhetne már a sivatagban a dakaron <#hehe>

fsgh
ja

Count Adyn
héder menjen már visza ötödölözni inkabb...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zaki
Barna miért erölteti ezeket a borzasztóan gyenge poénokat? Ráadásul már ezt elsütötte tegnap.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ez a héder barna egy meleg majom.. ez a kötény
ezt nem hiszem el.. hát mi ez???????

football without ultras is nothing

SLICK
Fragó Richard vagy vmi más közvetítõ igazán jó lenne... RTL meg bekaphatja -.-

R10
nekem meg nem konektel :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!