Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no, Hislop véd

ottvan Larsson!! <#taps><#vigyor2>

áááá asszem ez a Hethéssy vagy ki...

mukika
Rage: #1959

Palinko: ha hosszabbítás van, akkor a hosszabbítás eredményét oda kell beírni.

Rage47
honnan lehet letölteni ezt a fájlt?
Palinko
jó ez az excel doc. amit adtatok,scak nem értem,hogy minek a kétkocka mellett,még kettõ? (a nyolcaddöntõktõl a döntõig....)
berlinboy6329
Jön a borulás!! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

inkább nyikorog

akkor helyi probléma,itt folyamatosan csúszik és közben pattogó hangot ad

berlinboy6329
Nem tom mit nézel de itt k-----ra de semmi baja.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hát,ez kész,sportklubon tetézik a bajt:a hang és a kép rendesen csúszik,ez majd meccs közben lesz érdekes....hihetetlen!!!

bár én csak az elsõ félidõt láttam, de szvsz unalmas volt :/

acsati
akkor nem maradtam le semmiröl... Beckham beadás. jo mecs volt?
berlinboy6329
1-0 Angliának(öngólból)

[Jakuza]
Anglia-Paraguay 1:0

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

berlinboy6329
Baxa meg,lehet nem tom nézni a svéd-TNT meccset mer 1 kibaxott nagy borulás jön,nekem meg mûhódas cuccom van szal reménykedek.

acsati
mennyi lett az anglia paraguay?
berlinboy6329
De. :p

fsgh
csak nem sport 1-et nézel?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

berlinboy6329
Most s e a törökök,se a zoroszok nincsenek kinn.😮

McFrost
nem hiszem , most jók , 4-be jutunk

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
Na az egy érdekes beszólás volt... 😄DDDDDD

zaki
Tuti, hogy az argentín meccset fogja adni, az lesz a nap meccse. Azokat meg általában rá fogják bízni.

DjDano
angliával szemben mindig nagyok a várakozások, agyon vannak sztárolva de szerintem ugyanugy gyengén fognak teljesíteni mint az utóbbi néhány vb-n ...

katasztrófa ez a világi, a szakkommentátorról már nem is beszélek... :@

[Jakuza]
Ja az jo beszolas volt.
Mint ahogy volt egy masik is, amin en szetrohogtem magam.
"Jol iskolazott a jobb laba" <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b4rc4
😄DDD

[Jakuza]
Na igen ennek az osszecsapasnak a szinvonala is, hagyott maga utan kivannivalot.
Ha igy folytatjak az Angolok a jatekot, kilehet huzni oket is az eselyesek nevsorabol.
Bar mondjuk en a elokeszuleti mecsek utan mar ugy gondoltam, hogy ilyen jatekkal meg a 8 koze se fognak jutni.
Viszont kivancsi leszek majd a Csehek es Horvatok jatekara, mert en oket a titkos eremeselyesek koze sorolom.

laslandes
Világi: "Terrynek hamarosan ikrei születnek a menyasszonyától."

Nem mondom, szép teljesítmény Terrytõl, hogy terhesen is pályára lép.<#hehe>

petee
igazadvan kicsit túloztam, svédek mellett õk lesznek a másik továbbjutók,de onnan már rákell kapcsolniuk😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ja,lehet hogy mégsem hajdú b közvetíti a svéd meccset,mer van valami hetthesy is vagy ki,akirõl még nem hallottunk sokat..szóvallehet õ jön...

zaki
Hát ez elég karcsú meccs volt. Többet vártam az angoloktól, fõleg ilyen jó kezdés után. Kicsit meglepõ volt, hgoy 1 csatárral játszottak az utolsó fél órában...

hát az poén lenne, ha egy Trinidadot nem tudnának megverni<#oooo>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

petee
Hát szerintem is gyenge volt. angolok nem az igaziak,ahhoz képest hogy milyen erõs náluk a bajnokság itt válogatottban nem nyújtják azt a teljesítményt.Így 16közé se jutnak szvsz...

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

SLICK
"jobb meccset, és több gólt vártunk..."
é nhadd ne soroljam mit vártam 😄

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Atesz89
Pont ezért rakták estére,mert akkor be tud köszönni hogy jó vacsorához...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

berlinboy6329
Mindjárt vége. 😞

Ez már 1-0 marad gyerekek.

SLICK
nah véga a 90 percnek pedig vártam volan egy paraguay-i gólt 😞

berlinboy6329
Ki nem? Ki nem...Mit találnának ki ugyan?

McFrost
nem tom mit buzulsz ezen?
leveszed a hangot és kész , ha kimész meccsre ott sincs szpíker😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
igen ez valóban "gyengébb" mint a másik kettõ....de itt minden számít , ész nélkül nem lehet, csak ha már mindegy

SLICK
jah h a meccs elejérõl is lemaradjunk 😄

bmffm856
ilyen nincsen...pont a nap legizgalmasabb meccsét adják oda lédRR-nek...jó vacsorához BUZI Léderer...és szarTL...

McFrost
az angol b közép kiveszi a zselét a hajából😛

SLICK
igaz szvsz Németek tényleg jó nyitó meccset rendeztek nekünk ^.^

köv meccsen hajdú B,este meg léderer...hiányolom az sms játékokat a közvetítések elejérõl😊

bmffm856
hát...a nyitómeccs után két ritkaszar meccs következett...remélem a Svéd-Trinidadon látunk egy kis gólparádét, és este az Argentina - Elefántcsontpart egy izgalmas derbi lesz...de ezek az Európa-Dél-Amerika párharcok eddig két dögünalmas meccset hoznak...

FORZA ITALIA!

precision
*ezt

Bazinga!

precision
ez a két .... -t kínszenvedés hallgatni...

Bazinga!