19716
Világbajnok: Olaszország
-
Pete Small #5599 Ohh köszönöm! Már azthittem senki sem fog válaszolni :)
Jó szurkolást! -
#5598 Töltsd le a TVUplayert és ott meg az ESPN2-es csatornán megy élőben.
-
Pritchard #5597 nem lehet valahol a neten nézni? -
#5596 Magyar hangot??? -
#5595 http://origo.hu/vb2006/index.html/index.html
itt minden van amit csak akarsz, még meccs közben is!! -
#5594 Ott az első!!
-
#5593 1-0 Ecuadornak. -
#5592 VEZET ECUADOR VEZET VEZET VEZET, és nyerhetek :DDD
nagy gól volt, mer csak a hangot hallgatom?! -
#5591 Hát ez:GÓÓÓÓÓÓLLL! -
#5590 jaja
nézi valaki? -
#5589 Ott most kabarécsütörtök van -
Pete Small #5588 Keresek egy olyan oldalt amin fennvannak a vébés meccsek eredménei és statisztikái ( pl hány szöglet volt a meccsen stb...)
Ez a tippmix miatt kell. Meg akarok nézni átlag hány szöglet van egy meccsen, eddig mennyi volt. Tudja vki? Előre is köszi!
-
forzajuve #5587 egy meccsre egy szelvényem mindig is csak egyet engedett. a tippmix indulása óta így van -
#5586 hát pedig a 3 nagy küzül valamelyik adni szokta a meccseket, aszem a Petőfi Rádió. -
#5585 Ecuador-Costa Rica 2-0 a tippem. -
#5584 De melyik rádió?? Közvetiti valamelyik mert én ahogy néztem a rádiómüsorokat egyik sem. -
#5583 rádió :) -
#5582 rádió? -
Pete Small #5581 Kérlek titeket segítsetek!
Keresek egy olyan oldalt amin fennvannak a vébés meccsek eredménei és statisztikái ( pl hány szöglet volt a meccsen stb...)
Előre is köszi! -
#5580 Van a neten valahol magyar nyelvű közvetítés?? A TVU playerrel már kép van mostmár csak magyar hang kellene hozzá és minden tökéletes lenne! Szóval csak magyar hang kellene mert kép az már van! -
#5579 ha nem gond betettem a sport aranyköpések topikba:D -
#5578 :DDDDDDDD -
#5577 KOKO:"Nem azt kérdezem hogy mi a te tipped a meccsre de mégis szerinted ki fog nyerni???" -
#5576 hát igen de ezekkel az új sárgalapos szögletes dologgal könnyedén nyerni lehet
és ha nem csalnak az emlékeim akkor 1-es kötésben vannak az ilyenek -
#5575 pf, akkor ez jól ki van találva hogy ne nyerjé semmit :DD -
#5574 pedig ez így van,csak egyet lehet az adott meccsel kapcsolatban -
#5573 na remélem Ecuador nyer -
#5572 neten?hol? -
#5571 de beszoptam ezt a tippmixet, ugyebár én már rég nem toltam, most vbre megint elkezdtem, azt így raknék meg egy meccsen többet is, és állandóan hibát jelzett ki, hogy tiltott fogadás..... most ez télleg ekkora faxság hogy pl ha bejelölöm a szögletet, akkor már sárgalapot nem is jelölhetek?? -
#5570 Olvasd el a www.nso.hu-n -
#5569 A nemzeti sport oldalán van leírva a csoportok állása alatt -
#5568 igen -
#5567 Tuti hogy az egymás elleni eredmény számít,mert 98-ban a spanyolok is kiestek pedig az utolsó körbe 6-1 re verték a bolgárokat,és az nem számított. -
#5566 Régen a pepsihez adtak cd-t,azon voltak trükkök,és a játékosok lassan megcsinálták,bemutatták hogyan kell:P -
Pritchard #5565 hella a tippmix-nél mit jelent ez? *( 0-2 )
két gólkülönbségel kell nyerni-e valamelyik csapatnak?
előre is köszi a válaszokat :) -
#5564 betandwin nem is válaszolt pedig a bankban azt mondták hogy jó oda a kártyám, kezdem nagyon unni a tippmix egy rakás sz@r, neten meg nem fogadhatok? hát a qrva anyukat nem ezért fizetek nekik. -
#5563 Kuld el a bankszamlamra a penzt majd felteszem a zset, nekem OTPs van. :P
Esetleg 100 font ? :PPPPPP -
#5562 Sportingbet.com : "Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi bankok kártyáit nem tudjuk elfogadni: Inter-Európa Bank, Citibank, K&H Bank, MKB Bank, Takarékbank és Takarékszövetkezetek."
hogy rohadnának meg ezek a mocskok..... meg a K&H is :(
-
#5561 Nem, a lenyeg az hogy amelyik tovabbjut az jobb csapat legyen annal mint aki kiesett.
Marpedig ezt azzal lehet lemerni leginkabb, ha egymassal jatszanak es az adott pillanatban legyozi az egyik a masikat.(az mas kerdes hogy abban az adott pillanatban a szerencse is szamithat es nem biztos, hogy a jobb csapat jut tovabb, mert a masik 10bol 9szer nyerne amugy)
De megis igy a legigazsagosabb lemerni, hogy ki a jobb, nem ugy, hogy egyik tudja az eredmenyt es utolso forduloban tudja mennyi golt kell rugnia egy gyengebb csapat ellen. -
#5560 be akarsz szállni?:DDD