19716
Világbajnok: Olaszország
-
#6120 ez a mai nap elég gagyi volt -
#6119 Kíváncsi leszek, hogy az angolok hogy fognak felállni... Szerintem most azok fognak játszani, akik eddig nem jutottak szóhoz. Walcott szvsz biztos játszani fog, kíváncsi leszek majd rá. -
#6118 ha úgy játszanának,mint az angolok ellen,akkor nem is lehetetlen! -
#6117 Még az is lehet... -
#6116 továbbjut Trinidad:) -
#6115 Hát, ha most nem nyernek a svédek, és az angolokat sem tudják majd megverni, akkor sz@rban lesznek, ha majd Taraguay megveri T&T-t, mert akkor ki fognak esni. -
G_ArchAngel #6114 sajnálom a svédeket, nem tudnak semmit tenni az antifoci ellen:( -
#6113 Hát jah -
React #6112 húúú azt hittem, hogy majd oldalakt kell visszanéznem :))) De nem nagyon hozza lázba az embereket a svéd paraguay meccs :D -
#6111 hm most kapcsoltam be tv-t, látom nem sokat hagytam ki, 0-0:) -
G_ArchAngel #6110 nem olyan rossz meccs ez: a VB átlagánál még jobb is...
inkább ész-foci, nem látványos... -
#6109 Ezek a bírók/partjelzők naon bénák.Húúú majnem gól. -
#6108 16 között még legyxen ilyen nagy meccs..... -
dalackraul #6107 Ha ez a meccs x maradna és ecuador le x-elne vagy megverné a németeket akkor angol-német meccs lenne a legjobb 16 közt az már jó lenne:D -
#6106 Ilyet még életemben nem láttam. -
fradista91 #6105 Köx -
#6104 talán a svédek..
de nagyon uncsi meccs. -
fradista91 #6103 Akkor jó. Ki áll közelebb a gólszerzéshez? -
#6102 Nekem tetszik... -
#6101 Az oldal elég komolyan veszi magát. -
fradista91 #6100 nem nézem a meccset, de mivel ien sokat írtok eltudom képzelni mien érdekes, izgalmas lehet :P -
#6099 betandwin.hu -
#6098 Ez most komoly? -
G_ArchAngel #6097 Ljunberg hihetetlen, egyedül többet dolgozik, mint a magyar válogatott:) -
#6096 Hajrá Santa Cruz! -
#6095 nem úgy mint az a kötsög léderer, szavazzuk már ki, állandóan mindenkit fikáz, a tököm tele van már vele is!!! a kis csapatokat mindig fikázza, pedig nem értem miért, nem érdemlik meg 1általán, sőt mindig azt pofázza amit a bíró fúj, 1szer nem mondana ellene semmit, ha láttam volna akkor tudnám, de így nem, tehát fogadjunk hogy a spanyoloknak a 11est is helyeselte... ennyit róla... bár nem biztos, de én ezt tom elképzelni a hallottak alapján.. -
#6094 Egyetértek. -
Kanál #6093 Beckhamet nem szemfenyvesztesert tartjak -
#6092 Jól felkészült Hajdú B.
Legjobb kommentátor! -
#6091 Szopják ezt a Beckhamet is ,láttot valaki töle akét meccs alatt legalább 3cselt???Ez a Lennon sokkal jobb focista aztán ücsörög a padon. -
#6090 szerencsétlen köcsög szemét banda az angol csapat....... 1. félidőre fogadtam rájuk, hogyne vesztettem volna L, annyira drukkoltam trinidadnak, jól tartotta magát, sajnálom őket!!!! -
#6089 Remélem a silány angol derbi utánn látok valami baro meccset!!!!! -
React #6088 na meg ez kiesésre megy... nagy ösztönző erő :) -
#6087 jaja:)
#6086 :éppen ezért motiváltabbak és rugnak most sokat... -
Kanál #6086 elozo meccsen egyik sem lott golt :c -
React #6085 legalább látnánk pár gólt... :/ :D -
Kanál #6084 en csak azert drukkolok nekik mert fogadtam rajuk.. kulonben nem izgatna egyik csapat sem -
React #6083 Hajrá egyik!! :)) -
#6082 szvsz 2-2 lesz:) -
Marseille #6081 Hajrá Svédország. A földbe kell döngölni a kis paraguayiakat :)