Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
sazl : c
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A lényeg, hogy most nincsennek kinnt, ugyanazt látják mint mi😊), majd lesznek kinnt is:>
V9ykn8_TZL0
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és az igaz hogy nem mentek ki,hanem itthonról közvetítenek??
Elképzelhetõ, hogy egygólos meccs lesz, vagyis aki megszerzi a vezetést, az valszeg nyerni fog
Mexikó - Irán 2-2
Portugália - Angola 2-0
Mexikó–Irán: 3-1
Angola–Portugália: 1-4
A mai tippjeim:
S&M-Hollandia 2-2
Mexikó-Irán 2-1
Angola-Portugália 0-3
Boldog szülinapot jbal!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
26%
26% [ 9 ]
?:AS:?_
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Megérkeztem😊
Nem láttam sok meccset😊, mától fogva fogom nézni mert innenstõl lesz idõm rá😊
Viszont a nyitómeccset megnéztem, nagyon szép volt a németek elsõ gólja<#eljen>#eljen>
ezt én is csak ajánlani tudom 😄DDDDD
amúgy úgy látom Hajdú B.-t ott is szeretik 😄
Most akadtam rá, de ez egy aranybánya, ahogy látom... 😄
Lol szavazás: Ki a legótvarabb tag az RTL stábjában? "Az egész stábot le kell cserélni.." vezet... 😄
amúyg én már nem nagyon mondok semmit az RTL-rõl, hozta szokásosat, inkább csinált volna új táncos mûsort úgy mint a TV2 a Megaszart... :|
amúgy az én tippem mára:
Szerbia és Montenegró-Hollandia 1-1
Mexikó-Irán 3-1
Angola-Portugália 0-2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a döntõt nem közvetítik, csak az összefoglalóját éjszaka, helyette gyõzike-show lesz közkívánatra...
<#banplz>#banplz>
Mexikó–Irán: 3-0
Angola–Portugália: 0-4
én sima meccseket várok ma😛. Hollandoktól kinézek 2-t is akár, de lehet ez persze több is. Mexikó meg szerintem lazán a földbe döngöi Iránt. Portugália meg hát... kétség se fér a gyõzelméhez, csak kérdés milyen nagy lesz a gól különbség.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Figyeljétek meg, vége lesz a döntõnek, 5 perc múlva meg már kezdõdni fog a kukorica gyermekei 7 címû film... 😄DDDD
Mexikó-Irán 2-0
Angola-Portugália 0-3
a retek klub meg nem érdemli meg h itt emlegessük annyira fostalicska -.-
Avanti Crociati!
Mexikó - Irán 3:0
Angola - Portugália 0:3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯