Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy tudom csak azt az embert nézik aki felé továbbítják a labdát, a többieket nem veszik figyelembe...
rezsofiz
jajajajaja.. néha mintha mesevilágba élnének ugy el vannak tájolva :|

sazl : c

rezsofiz
ja :| csak nem értem most nagyon sok munkába került volna megcsinálni vagy mi? :|

nehogy<#idiota>

ráadásul nem is egy volt lesen...

rezsofiz
szerb - holland 1:2 lesz sztem :o
csak nehogy meglepi legyen <#wilting>

igen ezt furcsáltam énis, hogy beszaladok, mondom megnézem mennyi az állás, erre semmi eredményjelzõ...

Shep
Tegnap a legnagyobb vicc az volt mikor az argentínok lesre futottak, visszajátszás megszólal a nagyokos Léderer, hogy ez szerintem nem volt les, mondom ez hülye hát legalább fél méterrel elõrébb volt az argentín, erre megszólal a szaki igen szerintem sem volt les, na mondom ezek most másik meccset néznek vagy mi van? Meg mikor valamelyik csontos rosszul esett és eléggé fájdalmas arcot vágot, megszólala a nagyokos, hogy biztos akkor ütötte meg magát, mikor ütközött a másikkal, na mondom jól van, hozzá sem ért a másikhoz elõtte vetõdött el, hogy hátha még fejjel eléri a labdát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Hát igen,ha nyugi van,akkor szidjátok a kommentátorokat.Meccs közbe meg megy a buli.Be kellene már tankolni d.u.-ra.<#pias><#pias><#finom>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

rezsofiz
meg bírtam hogy nyitómeccsen nem volt kirakva semmi eredményjelzõ vagy idõ :| de az rtlklubos logo persze csillogott vilogott hogy rohadna le

Atesz89
Bizstos nincs pénz .... Tiszta szégyen ez a közvetítés egy vicc

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Davidus
vagy az volt a nyitó?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

nemérdemes ilyet feltételezni😊

A lényeg, hogy most nincsennek kinnt, ugyanazt látják mint mi😊), majd lesznek kinnt is:>

Davidus
pedig tisztán emlékszem hogy valamelyik meccsen beszûrõdött a szomszéd kommentátor hangja😛

V9ykn8_TZL0

zaki
Mit vársz ezektõl? 😛

Atesz89
Én is remélem de erõsek a szerbek

berlinboy6329
LOL.Milyen már az h nincsenek ott? a vetítési jogok biztos elvették a jegy árát.Lehet olyan szegény a csatorna mer elfogyott a vetítési jogokra a pénz és reklám kell mer vissza akarják szerezni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

így van

az egyenes kiesési szakasztól lesznek kinnt!

zaki
Pedig igaz. Csak a nyitómeccset adták eddig a helyszínrõl.

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

bigfoot
hát remélem mától himnusz is lesz az rtl klubon!!mer miaz hogy hülye reklámok miatt nem kapcsolnak be idõben a mecsre???!?!!?!<#gun><#boxer><#violent>

és az igaz hogy nem mentek ki,hanem itthonról közvetítenek??

zaki
Kíváncsi leszek erre a megfiatalított holland válogatottra.

ha megszerzik...
Elképzelhetõ, hogy egygólos meccs lesz, vagyis aki megszerzi a vezetést, az valszeg nyerni fog

Davidus
a szerbeg pengék de ha megszerzik a vezetést rögtön nekiállnak nagyképûzni😛

V9ykn8_TZL0

Szerbia és Montenegró - Hollandia 1-2
Mexikó - Irán 2-2
Portugália - Angola 2-0

Davidus
Szerbia és Montenegró - Hollandia 1-3
Mexikó - Irán 0-1
Portugália - Angola 2-0

V9ykn8_TZL0

Szerbia és Montenegró–Hollandia: 0-2
Mexikó–Irán: 3-1
Angola–Portugália: 1-4

szerintem hollandia nyerni fog😊

Atesz89
Hali!
A mai tippjeim:
S&M-Hollandia 2-2
Mexikó-Irán 2-1
Angola-Portugália 0-3
Boldog szülinapot jbal!!!

Mennyibe kerülhet, pl a VB egy meccsének szünetében egy-egy Media Markt reklám?😊

EmIn3m02
Az egész stábot le kell cserélni...
26%
26% [ 9 ]

?:AS:?_

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Sziasztok!
Megérkeztem😊
Nem láttam sok meccset😊, mától fogva fogom nézni mert innenstõl lesz idõm rá😊
Viszont a nyitómeccset megnéztem, nagyon szép volt a németek elsõ gólja<#eljen>

SLICK
loááál <#idiota>

ezt én is csak ajánlani tudom 😄DDDDD

amúgy úgy látom Hajdú B.-t ott is szeretik 😄

berlinboy6329
Hát ez tényleg szánalom.tegnap himnuszok se voltak(LOÁL),meg tényleg ezek a reklámok.<#ijedt> Ahogy olvastam az uccsó meccs utáni kommenteket tegnap, szólt a TV és hallgattam hogy kb 5x leadták a koton reklámot.Mintha a nõt érdekelné h a férjén milyen gumi csüng,vagy ezek a pelenka reklámok is.kit érdekel h a csaj mivel keni a gyereke valagát,meg miéyen pelenkát ad rá,amit késõbb úgyis össze-vissza telefos.Szal színvonal.<#levele>

zaki
Olvassa vki ezt a fórumot? 😄

Most akadtam rá, de ez egy aranybánya, ahogy látom... 😄

Lol szavazás: Ki a legótvarabb tag az RTL stábjában? "Az egész stábot le kell cserélni.." vezet... 😄

SLICK
akkor meg egyenesen feljelenteném az RTL-t bár most is
amúyg én már nem nagyon mondok semmit az RTL-rõl, hozta szokásosat, inkább csinált volna új táncos mûsort úgy mint a TV2 a Megaszart... :|

SLICK
Tökéletesen egyetértek veled... mondjuk a közvetítõk közzé beraknám még azt aki a Sport 1n szokott közvetíteni, talán ha jól emlékszem az Argentin- MAgyar meccset õ közvetítette :| (elnézést a neve nem jut eszembe)

amúgy az én tippem mára:

Szerbia és Montenegró-Hollandia 1-1
Mexikó-Irán 3-1
Angola-Portugália 0-2

Shep
Hét pedig nem lesz, sõt pont akkor fognak odakapcsolni, mikor a kezdõrúgás lesz, a kommentár Léderer lesz hozzácsapják Verebest a végén reklám ezzerrel majd odakapcsolnak mikor éppen feltartják a kupát kb 10mp és jön megint a reklám, hát ennyi lesz aki teheti nézze majd vmi német adón.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

megmondom mi lesz:
a döntõt nem közvetítik, csak az összefoglalóját éjszaka, helyette gyõzike-show lesz közkívánatra...
<#banplz>
Szerbia és Montenegró–Hollandia: 0-2
Mexikó–Irán: 3-0
Angola–Portugália: 0-4

én sima meccseket várok ma😛. Hollandoktól kinézek 2-t is akár, de lehet ez persze több is. Mexikó meg szerintem lazán a földbe döngöi Iránt. Portugália meg hát... kétség se fér a gyõzelméhez, csak kérdés milyen nagy lesz a gól különbség.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zaki
Nem vicc, tényleg van ilyen film... 😄

R10
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Az lenne a lol, ha adöntõ elõtt sem adnák a le a himnuszokat. 😄

Figyeljétek meg, vége lesz a döntõnek, 5 perc múlva meg már kezdõdni fog a kukorica gyermekei 7 címû film... 😄DDDD

Fyrex
Lóf...t, DUREX RULEZ!!! ^^

Avanti Crociati!

Fyrex
Szerbia-Hollandia 1-1
Mexikó-Irán 2-0
Angola-Portugália 0-3

a retek klub meg nem érdemli meg h itt emlegessük annyira fostalicska -.-

Avanti Crociati!

Szerbia és Montenegró - Hollandia 1:2
Mexikó - Irán 3:0
Angola - Portugália 0:3
Kandurex
Majd a döntõn is, ahogy fújja a bíró, egybõl jön a pelenka reklám <#zavart2><#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
Ákoska ezt azzal magyarázta, hgoy õk vettem egy csomagot, amiben ez volt benne, és nem lehetett ehhez hozzányúlni, egyébként "õk is észrevették".

Shep
Emberek azért egy szavunk sem lehet tegnap már volt eredményjelzõ, meg óra 😊