Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
sok embernek nincs sport1je vagy sportklubja...ez bunkoság hogy fizetni kell plussz egy csatornát....jobb lenne ha lenne egy eb-vb tv vgay foci tv ami tök ingyenes lenne, de elég ha csak eb+vb menne rajta meg bl mert a sport1 meg 2 ugye viszi a spanyol,olasz stb kupákat és nem vesszük el a kenyerüket😄 de azért erõs pénzlehuzás amit mûvelnek

\"If in doubt, flat out!\"

:ADS:FAS

zaki
Jaja, nekem is tetszik! <#eljen>

nyami
indexen van online közvetítés

EmIn3m02
akinek van tv-je O_O

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

<#eljen>
Ezt egy honlapra felkéne töltened és belinkelni a banner alá

Crewin Tiaren
Ha valaki nézi a Holland meccset plz közvetítsen mert nincs lehetõségem megnézni

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Ki fogja nézni a holland meccset?

zsír a logod

SLICK
jah hogy lássuk h vereik el a szánkat <#idiota>

nyami
akarod mondani Irán ellen

jAsOn VoOrHeEs
Nem vagy egyedül én sem vettem észre, pedig van rajta télleg, ezen a képen is - habár nem a legjobban - de látszódnak az elefánt vonalai. Az izzadtságtól pedig még nehezebben volt észrevehetõ.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Szega87
mai tippjeim

2-2 holland -szerb meccs
mexikó gyõz 2-1 re japán ellen
Angola 1-3 ra kikap 😄

Rage47
najah
fsgh
kár hogy ezt a képet idén se kell ide berakni az eredményeknél😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Serpa
az elefántot észre se vettem tegnap.
de marha jól nézz ki.

jAsOn VoOrHeEs

jAsOn VoOrHeEs
Jah, de télleg, egy másikat linkeltem ki... <#idiota> Itt a puma mez, képzeljétek oda -.-

fsgh
ezeket a mezeket honnan vezed?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Elefántok nem Puma mezben játszanak? <#vigyor>

jbal
2008 EB-MTV-rõl nincs cikk?

jbal
jesz 2008-as EB MTV.
köszönöm mindenkinek a B.SZ-t😊
hát igen nagyon lol az RTL.félidõben berakják az angol-magyar góljait.meg bemutatóknál is azt adják mert mi már a fél világ elõtt leégettük magunkat.

Serpa
"A 2008-as eb-t az Mtv vette meg ..., ... köztévénél ezt presztízkérdésnek vették ... "

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

jAsOn VoOrHeEs
Argentína - Elefántcsontpart 2 - 1 ( 2 - 0 ) ( C csoport )
VS

Hamburg, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Frank De Bleeckere (Belgium)
Nézõszám: 49480

| 24' H. Crespo <1 - 0> | 38' J. Saviola <2 - 0> | 82' <2 - 1> D. Drogba |

Highlights: 8min4secs HQ Xvid1200kbs (77M😎 Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)

| Part 1 (40M😎 | Part 2 (37M😎 |

jAsOn VoOrHeEs
Trinidad és Tobago - Svédország 0 - 0 ( 0 - 0 ) ( B csoport )
VS

Dortmund, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Shamsul Maidin (Singapore)
Nézõszám: 62959

Highlights: 8min48secs HQ Xvid1200kbs (80M😎 Include Interviews

| Highlights |

A 2008-as eb-t az Mtv vette meg,töbszörösen rálicitálva az Retek klub-ra,a köztévénél ezt presztízkérdésnek vették,így még erõs ráfizetés árán is bevállalták.....hát én cseppet sem bánom!!!!A 2012-es Eb-t(reméljük mi rendezzük) meg már talán a digitális jövõ függvényében nem kell ilyen szutyok csatornán végigkísérni..mondjuk akkor azokat helyszínrõl😊

jAsOn VoOrHeEs
Anglia - Paraguay 1 - 0 ( 1 - 0 ) ( B csoport )
VS

Frankfurt, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Marco Rodriguez (Mexico)
Nézõszám: 48900

| 3'C. Gamarra (o.g.) <1 - 0> |

Highlights: 14min8secs HQ Xvid1200kbs (140M😎 Include Interviews Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)

| Part 1 (69M😎 | Part 2 (67M😎 |

SLICK
hát igen, több játékosna kez az utsó VB-je... egyértelmû h élvezni szeretnénk -.-

Serpa
nem kötekedni akarok, de én nem átvészelni akarom a VB-t, hanem élvezni.

reklám az kell:@

<#idiota>
na ez lol😄

Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz 😊 )

Na, ilyet még nem hallottam, megtippeled, a meccs eredményét, de szeriented nem annyi lesz😄D

berlinboy6329
Tényleg a Fóma-1 is Lveszi az idõt! Megin nem lesz himnusz.De ha nem vette volna el sztem akor se lett volna.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fsgh
nem gáz... ezt átvészeljük sztem türhetõ eddig aztán a kövi nagy eseményt (Eb-t) már nem az rtl-nek adják hanem valami jobbnak agyon örülnék ha a Sport 1 kapná😊))

jAsOn VoOrHeEs

"Engem meg az idegesít legjobban hogy minden meccsen elmondják hogy mire hívták fel a bírók figyelmét lefogadom hogy ma is minden meccsen elmondják."

Meg ami népszerû még az az, hogy milyen magas és mi a beceneve az illetõ játékosnak, ezeket is elég sokszor hallani...

Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz 😊 )
Mexikó - Irán : 2 - 1
Angola - Portugália : 0 - 2

berlinboy6329
Igen<#idiota>

2004-ben volt,mekkora kérdés 😄

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Serpa
a fociban bmi megeshet.

Angola veri Portugáliát?

Szép😊

Atesz89
Engem meg az idegesít legjobban hogy minden meccsen elmondják hogy mire hívták fel a bírók figyelmét lefogadom hogy ma is minden meccsen elmondják.
a másik:A félidõben és a meccs végén elemezzük az eseményeket.A félidõben beszének 3 percig baromságokat a többi idõben reklám.A meccs végén még annyit se...nagy elemzés

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

"Angola–Portugália 2-1" wtf? <#zavart2>

Serpa
nem.

de van.
vhogy így hangzik.
"Igaz-e, h Portugáliában zajlott a 2002-es EB?"

Serpa
láttom nem vok 1edül a gondolataimmal.
azt hittem már én kattantam be (ami jogos így vagy úgy)

egyébként tegnap, asszem az esti meccsen, hallható volt a himnusz, miközben Kokó vigyorgot mint egy vadalma, de beadtak, többek közt, egy tampont reklámot; nehogy már hallhassa az emberfia.

tippjeim
Szerbia és Montenegró – Hollandia 1-2
Mexikó–Irán 2-0
Angola–Portugália 2-1

Montenegroban nem a múlt héten volt népszavazás a függetlenné válás kapcsán?
amire "igen" -nel szavazott a többség.

zaki
Ti nem hiányoljátok az SMS játékokat? <#nyes>

szeirntem ma még nem fog...

valszínû a 3-órás meccsen ma sem lesz himnusz,ugyanis a forma 1-bõl fognak beleesni a meccsbe,és a kötelezõ reklámokat megint le kell adniuk(vodafone 600 ezerszer stb...)szóval talán kezdõrugásra odaérnek...jó lenne,ha végre megin hajdú pista közvetítene,remélem hazért már nyitómeccsrõl!

Palinko
hát az bizti,hogy szar,hogy nincsenek himnuszok,meg 1001 más hiba is van.de szerintem örülhetünk,hogy magyar nyelven nézhetünk vb-t.(most lehet sokan azt mondjátok,hogy ilyen színvonalon...inkáb bne lenne).azért a kommentátorok beszólási inkább nevetséges,mint hogy feltekerjen.a sok reklám,meg v.milyen szinten megérthetõ,mert akkor is csak abból élnek meg,mivel privát tv csatorna.bár a anémet rtl-tõl ingyen kapnak mindent,csak a kommentálást kell fizetniük akkor tényleg nagy barmok,hogy ennyi a reklám
igen, Hajdú B <#eljen>

csak Léderer miadt mondtam, aki szerint nem volt les

rezsofiz
idióták<#idiota>

sazl : c

BADE
felkötném azokat,akik eladták ennek a legalja retekklubnak a közvetítési jogokat
A kommentárok kritikán elúliak,kivétel persze Hajdú B.-t.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

szeirintem egyszerûen elfelejtették<#wilting> , mert a következpn már volt<#idiota>