19716
Világbajnok: Olaszország
-
#6160 nekem egy német újság poszterében volt ilyen táblázat, csak a hátulján a tesom kedvenc együttese van, szal odaadtam neki:) -
#6159 Argentína - Szerbia és Montenegró 2-1
Hollandia - Elefántcsontpart 1-1
Mexikó - Angola 1-1 -
#6158 szerintem azért ki lehet venni:P
különben ha rendeltek a donna pizzából ilyet lehet kapni... sztem buli:) (mielőtt valki felhördül nem reklám csak említettem...) -
#6157 én is csak a felét találtam el nem számszerűen:)
számszerűen eddig csak 1 jött be:PPPP az Olasz-Gáhna:P -
#6156 Sokat nem látok belőle... :P -
#6155 Szamszeruen nagyon nehez megtippelni mi lesz az eredmeny.
Amugy en kb 80%-os vagyok eddig.
Igaz nem szamszeruen tippelve. Talan eddig 3 mecs tippje nem jott be.
Altalaban a dontetlenek nem jonnek be, nem is tippelek ilyet tobbet. :P -
#6154 jujj:)szép munka:)) -
#6153 nem tom mennyire látszik...(az utsó csoport fele lemaradt:S) de ezeket tippeltem még a vb előtt a meccsekre eddig kb a fele bejött:P
-
#6152 Miert baj ha nem egybol van jova irva ?
Ennyire ugysem sietsz sehova. :P -
G_ArchAngel #6151 én abbahagytam, egyszerűen nem írják időben jóvá a pontokat, sz@r az egész rendszer... -
#6150 Mindketto sportot uzni kell.
Ahhoz kepest en eleg jol allok iwiwen hogy 5 mecset kihagytam es emiatt van vagy 60 pont hatranyom. Igy is van kb 170 pontom. -
G_ArchAngel #6149 Szerintem is, de Angola - a másik meccsen nyerjen az Oranje:) -
G_ArchAngel #6148 egyik sem lesz egyszerű: a szerbek sem fogják olcsón adni a bőrüket:)
a Mexikó-Angola viszont hidegen hagy, lehet vmi kocsmában megnézem, félszemem a TV-n tartva:) -
React #6147 annak én is nagyon örülnék :) -
Pill #6146 Argentína behúzza szerintetek? -
#6145 Afrikaiak nyerjenek már!!! -
React #6144 én sem merek, kiélem magam az iwiwen a pontokkal... hát nem állok vmi fényesen :D -
React #6143 gratu :) -
React #6142 15:00 Argentína–Szerbia Gelsenkirchen C csoport
18:00 Hollandia–Elefántcs. Stuttgart C csoport
21:00 Mexikó–Angola Hannover D csoport
Húúú viszont a holnapi nap jóó nap lesz :))
Főleg a Hollandia - Elefántcsontparta leszek kiváncsi :) -
Pritchard #6141 jeh nyertem 7 ezret -
G_ArchAngel #6140 én ezen a VB-n nem mernék fogadni semmire...
Amúgyis Ecuador a csoportelső jelenleg, nem a németek... -
#6139 Helyes.
Aztan utana, a Nemetek is hagy csomagoljanak. :P -
Marseille #6138 A svédek ütik majd angliát. -
#6137 mivel az a csoport első helyezetje játszik majd a b másodikával Németek hamar elszomorítják őket:))) -
Marseille #6136 Most mit sírtok? :) A svédek végig keményen harcoltak. A svéd acél keménységével. Megérdemelték a győzelmet. -
#6135 Erősen felejthető, rohadt gyenge meccs volt. -
#6134 Nah mára ennyi
Jó pihenést nektek:) -
#6133 Na de remelem a svedek is hamar csomagolnak, mert ez nagyon gyenge amit csinalnak. -
#6132 undorító volt a vége.ez a labdatartás. -
#6131 Vége, Svédország-Paraguay 1-0. -
#6130 Most már elég valószínű. -
dalackraul #6129 angol svéd továbbjutó lessz:D -
#6128 1-0:((( kiúzhatták volna:(
Endlesen emiatt úszik 231 pontom:(:P -
#6127 így van! -
G_ArchAngel #6126 megérdemelték ilyen munka után... -
#6125 1-0-ra vezet Svédország. -
G_ArchAngel #6124 YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6123 No,1-0 svédeknek -
#6122 nem értem ezt az angolok elleni légkört (visszatérve a du. meccre)
Nem játszottak jól, és a paraguayiak ellen sem voltak a toppon. De szinte semelyik nagy csapat nem villogtatta magát eddig a VBn. Ennyi erővel a brazilokat, franciákat, argentinokat, hollandokat is lehetne "szar" jelzővel illetni.
Gondolom nem csak nekem tűnt fel hogy az ilyen totál defenzív csapatokat még sem olyan könnyű feltörni, ha jól megvan szervezve, akár a legnagyobb csapatoknak is nehéz feladat ez. Azt hiszem még jó pár csapat megszenvedett volna ez ellen a Trinidad és tobagói csapat ellen. Nem igazán értem azokat az embereket akik egy két meccs alapján így lehúznak egy csapatot...
és ez nem csak az angolokra vonatkozik hanem a többi "nagy" csapatra is, az teljesen érthető hogy a többség mindig a kisebbik csapatnak szurkol, de azért nem kell leszarozni egy vagy két meccs után a "nagyobb" csapatokat, ennyi tiszteletet asszem ők is megérdemelnek, nem véletlenül kerültek ki a VBre ők sem... -
#6121 Hogy ez az Urban is milyen hulye istenem.
Azt mondta TT-nak az lenne a legjobb, ha itt dontetlen szuletne.
Csak az a baj, hogy TTnek az lenne a legjobb ha Paraguay nyerne.