Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
:ADS:FAS
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ezt egy honlapra felkéne töltened és belinkelni a banner alá
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
köszönöm mindenkinek a B.SZ-t😊
hát igen nagyon lol az RTL.félidõben berakják az angol-magyar góljait.meg bemutatóknál is azt adják mert mi már a fél világ elõtt leégettük magunkat.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
VS
Hamburg, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Frank De Bleeckere (Belgium)
Nézõszám: 49480
| 24' H. Crespo <1 - 0>1 - 0> | 38' J. Saviola <2 - 0>2 - 0> | 82' <2 - 1>2 - 1> D. Drogba |
Highlights: 8min4secs HQ Xvid1200kbs (77M😎 Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)
| Part 1 (40M😎 | Part 2 (37M😎 |
VS
Dortmund, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Shamsul Maidin (Singapore)
Nézõszám: 62959
Highlights: 8min48secs HQ Xvid1200kbs (80M😎 Include Interviews
| Highlights |
VS
Frankfurt, 2006. jún. 10
Játékvezetõ: Marco Rodriguez (Mexico)
Nézõszám: 48900
| 3'C. Gamarra (o.g.) <1 - 0>1 - 0> |
Highlights: 14min8secs HQ Xvid1200kbs (140M😎 Include Interviews Splitted in 2 WINRAR Parts (Part1, Part2)
| Part 1 (69M😎 | Part 2 (67M😎 |
na ez lol😄
Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz 😊 )
Na, ilyet még nem hallottam, megtippeled, a meccs eredményét, de szeriented nem annyi lesz😄D
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Engem meg az idegesít legjobban hogy minden meccsen elmondják hogy mire hívták fel a bírók figyelmét lefogadom hogy ma is minden meccsen elmondják."
Meg ami népszerû még az az, hogy milyen magas és mi a beceneve az illetõ játékosnak, ezeket is elég sokszor hallani...
Tippjeim:
Szerbia-Montenegro - Hollandia : 2 - 3
( bár nem hiszem, hogy ilyen gólgazdag meccs lesz 😊 )
Mexikó - Irán : 2 - 1
Angola - Portugália : 0 - 2
2004-ben volt,mekkora kérdés 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szép😊
a másik:A félidõben és a meccs végén elemezzük az eseményeket.A félidõben beszének 3 percig baromságokat a többi idõben reklám.A meccs végén még annyit se...nagy elemzés
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
azt hittem már én kattantam be (ami jogos így vagy úgy)
egyébként tegnap, asszem az esti meccsen, hallható volt a himnusz, miközben Kokó vigyorgot mint egy vadalma, de beadtak, többek közt, egy tampont reklámot; nehogy már hallhassa az emberfia.
tippjeim
Szerbia és Montenegró – Hollandia 1-2
Mexikó–Irán 2-0
Angola–Portugália 2-1
Montenegroban nem a múlt héten volt népszavazás a függetlenné válás kapcsán?
amire "igen" -nel szavazott a többség.
A kommentárok kritikán elúliak,kivétel persze Hajdú B.-t.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2