Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Itt latszik, hogy milyen TV, a Szutyok Klub.
Szinvonal a 0 alatt.
Se Himnuszok, se szakemberek.
De azert azt kitudjak irni helytelenul, hogy FOCIVÉBÉ
Ennyit a nivorol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mexikó-Irán 3-1
Angola-Portugália 0-1
tegnap esti meccsrõl: jók voltak az elefántok , nem érdemeltek vereséget , argentínok meg Maradona óta mindig csak színészkednek , buzi bírók meg mindent megesznek nekik! Nemtudom Heinze ezt tanulta az angol ligában?? Elszaladnak mellette és már fexik is! Vagy Sorin? Szánalmas! Legjobb 4-be várom õket de ne ilyen alibi focival!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ezvan
a többi nagy l*fasz, a szakkommentátorokkal együtt, egyik hülyébb mint a másik, átlagosan 10 percenként szólalnak meg a meccsen, és akkor se a meccsrõl beszél hanem vmi olyasmirõl amit qrvára nem érdekli egy foci szurkoló
tegnap az angol-paraguay meccsen a világi péter volt a csúcs, menjen vissza inkább betelefonálgatós showt tartani, ott a helye
tényleg kritikán aluli a kommentátorok
I love this game!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elõre leszegezem, ne várjon senki ajnározást tõlem a csatornát illetõen.
részemrõl megszentségtelenítették a VB -t.
??? mi az, h a himnuszt nem közvetítik minden egyes meccs elõtt ???
takarodjanak el a sunyiba ...
lenne rá lehetõségük, h egy színvonalas mûsort szervezenek a VB köré, erre úgy összecsapják mintha egy NBIII-as meccsrõl lenne szó.
ennél még az NBIes meccsek is nagyobb "elismerést" kapnak a részükrõl.
én értem, h KTV, de azzal, h elvállalták a VB közvetítést, az nem azt jelenti, h csak a labda elrúgásától a meccs lefújásáig terjedõ idõszakra vállalták el a közvetítést.
kötelességük lenne a mérkõzés elõtt a csapatokat bemutatni (játékosok, feljuttásuk körülményeit, ...).
mérkõzés végén pedig pl statokat mutatni, meghívni szinkrontolmácsokat és fordítatni a játékosok beszédét.
az idióta Barna "a viccmester" és Kokó "a krumpliorrú" helyett meghívhatnák mondjuk Rónait, Ágait vagy Mezeit.
a studióban lévõ szakértõk még csak-csak elmennek, de helye lenne Nyilasinak, Mészölynek vagy Puhlnak.
és elértem a kommentátorokhoz.
ki kellene rúgdosni a meglévõket, és helyükre Faragót, Horváthot, Fülöpöt betenni, Hajdú mellett.
a retkes kommentátoroknak csak azt engedném meg, h figyeljék, h "csinálják a nagyok".
ha lenne egy csatorna ahol csak a háttérzaj lenne hallható, nálam az lenne a No.1.
biztos van még sok-sok minden más is, de most csak ezek jutottak eszembe.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
2-2
I love this game!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Mexikó–Irán 0-0
Angola–Portugália 0-3
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szerbia és Montenegró - Hollandia 2-1
Mexikó-Irán 2-1
Portugália-Angola 4-0
Mexikó-Irán 3-1
Angola-Portugália 0-3
Mexikó - Irán 1-0
Portugália - Angola 3-0
Mexikó - Irán 1:1
Angola - Portugália 0:4
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szerbia és Montenegró - Hollandia 1:0
Mexikó - Irán 0:0
Angola - Portugália 0:3
Meglepetest okoznak a Szerbek szvsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mexikó - Irán 2:0
Angola - Portugália 1:4
!!!Hajrá Brazília!!!
Mexikó - Irán 2-3
Angola - Portugália 1-5
Hajdu B. nekem mondjuk megfelel, de ez a Léderer... K.O.
SZerbia M. - Holland 3-2
Mexico - Irán 1-0
Angola - Portugál 0-3
2-0-nál egy jól támadó gyors afrikai csapat ellen hülyék lettek volna kinyílni
Hát mitnemondjak bemutatták a híres dél amerikai szép focit!Ekkora ratyi egy csapatot!Remélem a szerbek meg a hollandok megrakják öket!
Az angolok teljesitménye se volt meggyözö de ez az argentin alibifoci valami szánalmas!Elõre ELEFÁNTOK!!!!!!!!!!!!!!!4
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
spam. sry
de a roma õslakosság gyözelemre segitette kedvenc csapatát :}}
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
-Nehéz dolgunk lesz, mivel a szerbek védõ sora a legjobb 10 mérkõzés alatt csak 1 gólt kaptak...
hát valszeg X lesz :o