Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá HOLLANDIA!!!!!!!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Avanti Crociati!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hajrá Hollandia!!
Seedorf jó, errõl nem vitatkozok.
Makaayt meg azért nem tették be, mert 1 befejezõ csatárral játszanak és Van Nistelrooy vagy Kuyt bármikor > Makaay
na hagyjuk a flémet, inkább szurkoljunk!!
I love this game!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nya asszme vége az f1 :SS hála!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem a neveken van a lényeg, hanem a mutatott játékon, és ilyen szempontból sztem van Basten jól döntött hogy otthon hagyta a régieket (Davids,Seedorf,Stam,Reiziger,Makaay stb.), a többségük amúgy is futottak kategória talán kivétel Makaay és Seedorf
de ha a jövõt nézzük, mindenképpen jó húzás hogy fiatalok játszanak többnyire
I love this game!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
név alapján lehet hogy nem ismerõsek a játékosok neked, de a VB után már a fél világ ismerni fogja Heitinga vagy Ooijer nevét
I love this game!
nya ezt meg nem tudták leközvetíteni...szerintem elejében nem az izzadság volt,hanem az elefánt képe.utánna meg biztos nem látszott az izzadságtól,ahogy mondtátok
Viszont a Brazíl és Francia mérkõzéskre rendesen kis látvány pékséget alakítok a szobámból, felhurcolom a konyhát, a hûtõt.. <#zavart2>#zavart2>.. tekerõket rázok és kurjangotok <#idiota>#idiota>
So cry me a fuckin river, bitch!
Én már a várakozásban elfogyasztottam mindent😄D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mexikó - Irán 3:1
Portugália - Angola 5:0
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"If in doubt, flat out!\"