Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2-0....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"If in doubt, flat out!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
BUDA > miskolc.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
és ghána 10 emberrel megalázza az olaszokat... <#idiota>#idiota>
Tippem volt:
Japán - Ausztrália 2-1, lett 3-1
Cseho. - USA 2-0, lett 3-0
Olasz - Ghánára is 2-0-át tippeltem, fogadjunk, hogy 2-1 lesz vagy 3-0 <#gunyos1>#gunyos1>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szerintem többre fogja vinni mint Owen ;]
És azt se felejtsük el h Wenger felfedezettje, és hát Wenger nem akárkiket szokott felfezedni(pl:Henry,Touré) így elsõre...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az olaszok utolso percben megitelt kamu tizenegyesevel. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BUDA > miskolc.
Ghanara mar nagyon kivancsi vagyok
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ez egy mas szint.
Szabalyosan megfojtjak az amerikai jatekot a Csehek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.