19716
Világbajnok: Olaszország
-
#7164 Koller, Baros, és Lokvenc nélkül kizárt. Szerintem 1-0-ra fognak nyerni az olaszok, Ghána megveri USA-t, vagy leikszelnek és továbbjutnak az afrikaiak, a csehek meg kiesnek. -
R9 #7163 olaszok kikapnának este mekkorát röhögnék :-] -
nbj #7162 vagy lelkiekben nem elég jók a játékosok -
R9 #7161 -
#7160 Végre egy afrikai győzelem -
#7159 Bocs igaz de akkor is furcsa nem ?????
Csak két csapat vagy ennyre jók a védelmek vagy nagyon fáradtak a csapatok ??? -
#7158 Hány helyzetet hagytak már ki.... Meg a passzok is elég bizonytalanok voltak néha. -
#7157 DE AKKOR IS HAJRÁ GHÁNA :DDDDD -
#7156 2 csapat, dél korea togo 0-1 ről 2-1
és ausztrál japán 0-1 ről 3-1 -
#7155 Teljesen egyetértek. Azon a meccsen -2 tizenegyes volt. -
#7154 Le a kalappal "afrika braziljai" elött!
amugy Ghána már rég továbbjutásra állna, ha a lefizetett bíró befújja nekik a 11-est az olaszok elleni meccsen... -
#7153 Nem tudom észrevettétek-e ,hogy a VB-n eddig csak egy csapat tudott fordítani avesztett helyzetből!!!!
Elég furcsa nem ??
Ennyi egyforma csapt van a világon vagy ez ilyen VB ??
-
#7152 cattanacho -
#7151 nem úgy tűnik, logikailag következtetve nem :D -
markastor #7150 Szerinted a csehek legyőzik az olaszokat? -
nbj #7149 gól különbség tudtommal -
#7148 gólkülönbség -
#7147 ha mondjuk olaszok ma megnyerik
jövő héten pedig ghána és csehország nyer akkor mi van?
három 6 pontos csapat -
markastor #7146 Ha a Ghánaiak legyőzik az USA-t, tovább is jutottak. :) -
#7145 ECSÉM A 2. FÉLIDŐ FELÉTŐL LÁTTAM, DE HIHETETLEN NAGY MECCS VOLT!!!!!
és a legjobb meccseket nem látom, mer nem adja csak az a xaros sport klub, még szerencse hogy neten is fogható más csatornán!
le a kalappal Ghána előtt, nagyon jók voltak!!! már csak a lest, és egy ici pici vel jobb lövéseket kell kiorvosolni, akkor még akár esélyesek is lehetnek!!! tényleg meggyőzőek voltak, nagyon jók!! -
nbj #7144 köszi, na megjegyzem mer annyira szar :D másik meg az a léderer vagy ki, az se semmi :D -
#7143 világi -
nbj #7142 sztem ghána jól játszott(túl jól mer egyik kedvencem cseho) és ez a 2. percben született gól nagyon betett a cseheknek :( grat ghána, megérdemelték ezt a győzelmet -
nbj #7141 hát igen, nem semmi ez a kommentátor, ez melyik is volt? -
#7140 LOL
nem játszik jól Ghana???????
Ember, Te mit nézel? -
#7139 egyetértek Ghána -
#7138 Ezen a halálcsoport hülyeségen beszarok :D -
#7137 Annyira nem szarok a Csehek. Ghána sem játszik annyira nagyon jól. Kicsit a Ghánaiak a 2004es EB Görögre emlékeztetnek. Ők sem játsztotak olyan jól. Inkább csak baromi nagy mázlisták :D -
#7136 -
#7135 Ghánai kapus mára megtanult védeni... :D -
#7134 vége.
Csehország - Ghána 0-2
szépen játszottak.
amcsiket lesöprik, és továbbjutnak az olaszokkal. -
nbj #7133 hát azér sztem ez a szarul játszó cseh csapat sem említhető egy lapon az ultra gagyi szerbekkel -
#7132 Itt is volt egy argentín mezes cseh szurkóló egy cseh mezes csókával ugráltak :D Argenínok a tegnapi után mindenhova beülnek :D -
#7131 Van itt minden, tegnap argentín-szerb meccsen argentín mezbe bújt szurkoló ugra-bugrált svéd zászlóval... :P -
#7130 Mert izraeli klubnál van -
#7129 A csehek nálam nagy versenyben vannak a legszarabbul/legszánalmasabbul játszó csapat címére a szerbekkel (és egy pöppet a franciákkal) szemben,ghánának meg óriási respect,nagyol jól játszanak -
nbj #7128 hát igen, azon én is csodálkoztam mikor mondták :) -
#7127 Majdnem 3-0... :D -
#7126 mér adta le??? -
#7125 Miért lobogtatott a Ghánai izraeli zászlót a 2. gólnál?