Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
058 brazil-horvát félidõ😄 végeredmény:V 8.50
059 brazil-horvát félidõ:V végeredmény:V 9.00
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hája.
Inkább hozni kell a meccseket, aztán ha úgy áll, akkor lehet buktázni 1et. 😊
Ha az amcsik az utcsó megcsinálhatják
brazilia merdaa!
Korea - Togo (15:00) Sport Klub
Franciaország - Svájc (18:00) RTL Klub
Brazília - Horvátorszá (21:00) RTL Klub
aki pedig a Barátok közt akarja nézni, az így járt. ;P
2006. június 13.
| Németh Szabolcs
Következik a vb legjobban várt meccse
"Nagyon nagy meccsre van kilátás. Ideje lenne, hogy a közönség megint egy nagyon jó ütközetet lásson. Ehhez a kellékek megvannak, a körítés is biztos jó lesz, már csak tartalommal kell megtölteni az estét és mindenki két napig a brazil-horvátról fog beszélni."
Valószínûleg a németországi világbajnokság legérdekesebb mérkõzése következik este. Tizenegy körül kiderül, hogy a két bombaformában a vb-re utazó ország közül Brazília vagy netán Horvátország kapja el jobban a rajtot.
Nagyon nehéz az esélyekrõl beszélni, ezért nem is tesszük. Bármilyen eredmény is születik, az párhuzamban fog állni a mostani erõviszonyokkal. A brazilok már lassan hagyományosan mindegyik torna esélyesei, hiszen olyan játékosokat, mint Ronaldinho, Ronaldo, Adriano nem sok gárda képes felvonultatni. A horvátok viszont szinte isteni formajavulásion mentek át pár év alatt. Míg 1998-ban VB-bronzérmesek voltak a következõ évek nem hozták meg a várva várt fejlõdést. Az elmúlt két évben azonban a sok-sok idegenlégiós a horvát válogatottban meghozta az új szellõt, aminek a hátán jelenleg is lovagolnak.
Érthetõen mindkét csapat játékosai tisztelettel beszélnek egymásról. A brazilok talán kicsivel nagyobb önbizalommal nyilatkoznak. Abban minden játékos egyetért, hogy a mostani Selecao az egyik legjobb az elmúlt 10-20 évben. Ezzel a megállapítással olyan volt brazil válogatottak, mint például Dunga is egyetért. Valóban, végignézve a kezdõ tizenegyen felmerül a kérdés, vajh ki képes feltartóztatni ezt a dél-amerikai csapatot?
A horvát sajtó szerint õk képesek lehetnek. Kimondva, kimondatlanul de minden sajtóorgánum és maguk a horvát szurlkolók is meglepetést várnak este. A kedélyeket a nem éppen szerénységérõl híres Nico Kranjcar próbálja lehûteni. Ez azért jelent már valamit.
"Nem lehet összehasonlítani egy barátságos mérkõzést és egy világbajnoki csoportmeccset" - kezdte nyilatkozatát a horvátok egyik legjobbja, utalva arra, hogy a nem is olyan rég döntetlent játszottak a brazilokkal. "A pályán egy nagyágyú hiányzott múltkor, most ott lesz. Ronaldinho játéka egészen biztosan plusz lendületet ad majd a braziloknak. Mi éppen ezért nem ígérhetünk olyan látványos, önfeledt focit, mint legutóbb. Sokkal óvatosabbnak kell lennünk, hiszen egy gól is megpecsételheti a sorsunkat." - vélekedett a szövetségi kapitány fia.
Nagyon nagy meccsre van kilátás. Ideje lenne, hogy a közönség megint egy nagyon jó ütközetet lásson. Ehhez a kellékek megvannak, a körítés is biztos jó lesz, már csak tartalommal kell megtölteni az estét és mindenki két napig a brazil-horvátról fog beszélni.
http://gaborszantai.co.uk/
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Franciaország - Svájc 2-1
Brazília - Horvátország 1-1
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
(a Mááááágus as Verebes Jocisz)
Franciaország 1 : 0 Svájc
Brazília 2 : 0 Horvátország
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Franciaország - Svájc 3:1
Brazília - Horvátorszá 3:2
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Franciaország - Svájc 2:1
Brazília - Horvátorszá 3:1
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Franciaország - Svájc 2:1
Brazília - Horvátorszá 3:0
sztem :\
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
egy ilyen meccs után azt mondani hogy egyoldalúan az Olaszoknak fújt a bíró az már butaság,elfogultság vagy hozzá nem értés
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(amúgy is mindent megtett a Ferrariért, amit kapott - ezért is szállt el a ghánaiak agya, mintha 12 ember ellen küzdöttek volna...)
Legjobb az abszolút laikus barátnõm volt - a meccs végén kérdezi: "Totti játszott?"
Én sem láttam játszani😊
http://gaborszantai.co.uk/
A múltkor nem tudom melyik hapek mondta, hogy kijutott volna egy Afrikai csapat is valamelyik VB-re, nem túl régen, de nem mentek el, mert nem engedték õket mezítláb játszani.
😄D
Majdnem kiestem a fotelbõl😄DDDD
Ha már itt járunk hány sárga lap volt?
Háromra tippeltem😛
Pl Portugáliának, ha rugott volna egy gólt Angola, akkor a következõ három perc múlva válaszolt volna nekik portugália!
Németország, meg akkoris végigfutná a meccset, és annyi gólt lõnének amennyit csak tudnak, nem állnának meg egynél, ha minden nap játszanának, akkor sem:-)
Csak egy jó közönség kell nekik, és a labda máris az ellenfél hálójában van😊)