Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ghánaiaknak 1 sárgát adott, az olaszoknak 3-mat, Kuffour egyáltalán hogy úszhatta meg kiállítás nélkül? Utolsó emberként, hátulról, páros lábbal, szándékosan. A végén meg még Iaquinta kapott sárgát reklamálásért, nem a ghánaiak rugdosódásért. Jók az olaszok, megérdemelték, FORZA AZZURRI!!!
Hajrá Magyarország!
Jó meccseket, legyetek rosszak, szevasztok <#wave>#wave>
¡Viva España!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Reméljük nagyobb sikerrel!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
5 ezrest
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy Rosickyé 😊
amúgy godnolom az volt a legjobb meccs eddig, mármint a mai nap folyamán -.-
Egy kicsit nekik is szurkolok természetesen...
Meg a franciáknak Zidane miatt, kicsit az angoloknak Beckham miatt, hopp, már én is guszti lettem! <#idiota>#idiota>
Olasz félidõ vezetés, Japán Félidõ vezetés, Cseh gyõzelem 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
REAL MADRID
ez ha jól számolom 5 csapat...esetleg továbbiak?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
(mint anno a Fradi és a Debrecen topikban)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Kis mezhuzas,fexem a fuvon es jajgatok, agyonrugom az ellenfelet, ha vezet stb.
Szoval nem kell a digokat felteni, mert ovek a vilag leggusztustalanabb focija.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.