Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként, nemtudom figyelted-e, hogy az a csaj aki osztogatta az érmeket a csávó kezébe, a végén eltett eggyet a szebébe:D
Szerintem a Zidane-é volt, õt ugyanis nem láttam kinnt.
MOndjuk az olaszok meg megvoltak kergülve egy kicsit. Már nem emléxel ki rohangált gatyában:D
Amúgy Zidane megérdemelte a díjat
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://gaborszantai.co.uk/
vagyis a VB legjobb játékosa,
az újságírók szavazatai alapján :
Az újságírói szavazás végeredménye :
1. Zinedine Zidane (francia) 2012 pont
2. Fabio Cannavaro (olasz) 1977 pont
3. Andrea Pirlo (olasz) 715 pont
De én abban sem értek eggyet, mikor azt mondogatják a kommentátorok:"Egy VB döntõn nem ad két tizeneggyest a bíró"
Könyörgöm, miért ez dönti el? Miértnem a szabálytalanság? De ez nem csak a döntõn volt így.
Látni lehetett, hogy ha egy csapat kapott tizenegyest, akkor az ellenfél jobban gyötörte a tizenhatoson belül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"