Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Mekkora bomba volt Ronaldotól baz.

Pfff. Ronaldo ez sem volt rossz.
"Megkörnyékezték Rondaldot is" <- Léderer koma

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

REALista
Ekkora egy BARMOT!!!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

maffioso
fu bazmeg.....ilyet beköp hogy ronaldo majdnem labdába ért.......

\"If in doubt, flat out!\"

SLICK
ebben alövésben erõ volt :o nagyon tetszett

Azta. Jó meccs lesz ebbõl csak támadjanak a Horvátok.

REALista
Ezek azért már helyzetek!!!!

REALista
Sárgában a Koreaiak kockásban pedig Togo játszik!

Checkerboy
Fönt miért van az kiírva h jelenleg megy: Korea - Togo??? 😊 Én azthittem h a Braziloknak szurkolok nem a Koreaiaknak

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

reaper4
wazz inkább lehalkítom és úgy nézem mer ez nagyon gáz 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

REALista
Szerintem inkább kitámadnak és kapnak mégegyett!!!

huh ezt megúszták a brazilok.

IMYke2.0.0.0
Mondom én-... lesz itt egyenlítés!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Checkerboy
Majdnem

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

b4rc4
úúúúúúúúúúúúúúúúú Prso

Lederer szerint Juan az egyetlen a kezdobol 11bol aki nemeto-ban jatszik. Akkor Lucio es Ze Roberto hol jatszik?

IMYke2.0.0.0
...csontzene... omg

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Oziris666
Pár Brazil segget kinyaltak a studióban<#violent>

IMYke2.0.0.0
Nyugi, szomszédaink kiegyenlítenek és megint jó lesz a meccs!

b4rc4
jajajaaaa

reaper4
ok ok de ez már nem kedvelés. a horvátok akármit csinálnak az nekik csak éppen jó max. a brazilok kapu mellé lövése meg fantasztikus lövéssel egyenlõ. na mind1

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

IMYke2.0.0.0
Valaki kérdezte: Léderer Ákos a teljes neve... <én se tudtam, heheh>

maffioso
ugyugy😄

zaki
Jön a 2. félidõ, 3-0 lesz a vége, Ronaldinho, és Ronaldo góllal! <#taps>

REALista
A Brazil csapatot szinte mindenki kedveli még ha nem is nekik szurkól!!!!

Ja már én is láttam, tiszta kész ez a csávó....

reaper4
ezt a brazil f**z szopást háááát kész. ennyire nem kéne nekik drukkolni az rtl nél. legalábbis így nyiltan. na mind1

zaki
😄DDDD

Megy a galériámba. 😄

maffioso
http://sportklub.tv/Popup_index.php?type=game

REAL MADRID

Serpa
nézni ??
^^

zaki
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

most nézem léderer adatlapját myvip en 😄DDDDDDDDDD

Hobbi: jégkorong és a jó nõk

REAL MADRID

Serpa
érdemes a sportklub oldalát forgatni ...
😊)

IMYke2.0.0.0
Focizott...

grizzly21
focista volt

Oziris666
Mit vársz egy Emersontól!Olasz bajnokságban favágó<#levele>

maffioso
nemzeti sporton: 40.perc Emerson kapott sárgát, mert lerúgta Tudort
5.perc Ronaldinhóék már az elsõ percekben megpróbálják megõrjíteni a horvát védelmet.

Roberto Carlos 30 méterrõl középrõl eresztett hatalmas bombát. Pletikosa a kapu fölé tolta a játékszert.

36' Niko Kovac a közpkörben a földön fekszik. (nem rosszul irtam, hanem igyvan a neten is.Sztem amugymeg kezdõkör)

Kálmán csinált vmi it életében????

Rage47
sztem cseh-brazil döntõ lesz😊
mán és azé' mé' kéne bezárni......

tesó07
Ez idióta ez a Kálmán.Még mindig azt számolja ki hányszor ér a lábdához,meg a végén meg elkezdi mondani hogy miért állították ki husztit 2 éve,ez hogy jött ide!

RMCF

Rage47
😄D
IMYke2.0.0.0
Nem szoktam, de ez tényleg: L.O.L.!!!

REALista
A Brazilok nyerik a VB-t úgyhogy Zárható a Topic!!!!!!!!!😊))))

jaja. õ lesz a példakép.... el se tudom képzelni mi lesz itt... átveszik majd a jó ebédhez jó focit dumát, törzsgyökeres reac ultrák lesznek... de ezt inkább a Kommentár topikba

semmi durva sincs benne....

sajnos, pedig ha léderer letépett feje lenne beleszúrva az egyik szektort elválasztó kerítés végébe......

Serpa
<#vigyor><#nyes><#idiota><#zavart1><#mf1>

IMYke2.0.0.0
10 év múlva pedig hozzá fog minden tojáshéjas TV-foci-drukker hasonlítgatni minden akkori kommentátort... szánalom...

berlinboy6329
Ezek a brazilok inkább pankrátormeccset vívnak mint focit.Szegény horvátok 1máasután borulnak fel, tapossák el õket tiproják földbe,szal ez így naonm gány.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/