Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lokvenc lesz egyedül elõl
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és Baros?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azt még értem is hogy hogy lehet, de én hogy fizetem ki õket, és õk hogy fizetnek ki engem?? aki játszott kérem mondja el!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Mindegyiknek van egy szorzója. Mondjuk 1.6 / 2.4 / 3.4
Maygarul a hazai csaptnaka elgnagyobb az esélye. Felteszel mondjuk 1000 HUFot döntetlenre , akkor kb. nayg mákkal 2000 FT-os kapsz
vagy nem?
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
ennek tuti hogy nemmindenki örül... 😛
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Egy tippem sem jott be ma.
Amugy nem gondoltam volna, hogy Angola fogja megszerezni az elso pontokat az afrikai csapatok kozul.
Mondjuk ha igy ved az elefant kapus, akkor ma a Hollandok kikapnak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Még véletlenûl se este legyenek a várhatóan jó mérkõzések.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!