Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts
Szexfilmet követel a lelátó népe. A kivetítõn szaggatott, foltos fekete-fehér felvételen Léderer Ákos törzsi táncot jár meztelenül. Egek, mi lesz még itt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó a kommentátor kérdése... Meddig bírják még az angolaiak...?
HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN!
Egy kezes - zavartalan védés-...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ez az én oldalam, tõccsed 😊
szerintem jók a közvettítések, nem mindenki szereti a gépies közvetítõket Hajdu B és társai...<#levele>#levele><#levele>#levele>
Amugy ahogy elnézem nem igazán gyûlnek az aláírások 😉
na tvu playeresek: próbáljátok most meg az espn2-t, lehet megy, nekem bejött a japán/kínia/koreai (nemtom) cctv5, és azon csupa focis reklám megy, meg beszélgetés, meg elemzés, tehát már szinte biztos vagyok benne hogy adja...
én meg nem nézem hogy az espn2 jó-e, mert már most legalább akadásmentesen megy ez az adó..
remélhetõleg elcsípjük még a 2. félidõt 😛
tehát most: nyer mexikó a nézõközönség szerint vagy nem? csak mer ha igen, akkor kaszálhatok még velük, ugyanis a többi megtett meccs akkora alap 😊