Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Lefújás elõtt bekotor egy gólt Mexico

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jbal
mik maradnak ki.de szarabb mint a francia-svájc

Crewin Tiaren
nagy rá az esély...

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Shaman
hát ez nagy 0-0 lesz...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

IMYke2.0.0.0
szakkommentár:
Szexfilmet követel a lelátó népe. A kivetítõn szaggatott, foltos fekete-fehér felvételen Léderer Ákos törzsi táncot jár meztelenül. Egek, mi lesz még itt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fistin
énis elfogom, pedig sokat nyernék

fistin
10 EMBERREL ANGOLA, HAJRÁ MEXIKÓÓÓÓÓÓÓ

jbal
piros lap

Szega87
lol de szar ez mexico-angola , mexicora raktam , de lehet elbukom :s

IMYke2.0.0.0
Piros... húúúú

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bazz.... mi kell ezeknek még?
Jó a kommentátor kérdése... Meddig bírják még az angolaiak...?

404 törölték
jbal
ezen bukok 6-8 pontot

IMYke2.0.0.0
Mi a francnak pufferel ennyit?! LANT3-on vagyok pedig...

jbal
VB meccsek eredményei és góljai itt
HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN!

Shaman
hát nyom mexikó,de nem bírnak gólt lõni...

fistin
nem lehet mexikó ennyire szerencsétlen!!

IMYke2.0.0.0
Köszi én is - most már nézhetem a meccset 😊
Egy kezes - zavartalan védés-...

asszem én is 😊)

fistin
nem nyer itt má mexikó, és megint vesztettem, hihetetlen..

[Jakuza]
55. perc 0-0 es kivagta az angolai a labdat most eppen a golvonalrol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

pedig pont hajdú b. nem közvetít gépiesen,sokkal inkább a világi,aki annyira szánalmas hogy na..amikor elkezdi magyarázni hogy a 4-4-2 mit jelent,meg hogy hogy a fociban két sárga egy piros.Sztem aki nézi a meccskeet az ért hozzá ennyit,ha meg nem érdekli a foci,akkor úgysem fogja nézni!Hajdú B. jelen pillanatban az egyik legjobb sportriporter....

fistin
aha ja szerencsére!

jbal
cctv5

Shaman
sima ESPN az megy viszont

Shaman
espn2-n baseball megy...

Shaman
köce mindkettõtöknek

😊 gyorsabb voltál
fistin
tvuplayer
ez az én oldalam, tõccsed 😊

DjDano
Szerintem igencsak szánalmas ez az aláírásgyûjtés!! Az egész egy mûbalhé!

szerintem jók a közvettítések, nem mindenki szereti a gépies közvetítõket Hajdu B és társai...<#levele><#levele>

Amugy ahogy elnézem nem igazán gyûlnek az aláírások 😉

Shaman
linket dobjatok már pls TVU letöltésrõl

Shaman
0-0 asszem

fistin
na most már az én kommentem lesz 2 oldalon keresztül, úgyhogy ti is írjatok már vmit 😄

na tvu playeresek: próbáljátok most meg az espn2-t, lehet megy, nekem bejött a japán/kínia/koreai (nemtom) cctv5, és azon csupa focis reklám megy, meg beszélgetés, meg elemzés, tehát már szinte biztos vagyok benne hogy adja...
én meg nem nézem hogy az espn2 jó-e, mert már most legalább akadásmentesen megy ez az adó..
remélhetõleg elcsípjük még a 2. félidõt 😛

tehát most: nyer mexikó a nézõközönség szerint vagy nem? csak mer ha igen, akkor kaszálhatok még velük, ugyanis a többi megtett meccs akkora alap 😊

desigo
állás?
fistin
nem akarom elkiabálni de a tvu playeren megy a cctv5, és elméletileg az adja a meccseket, bár nálam igazából akad néha, mindig buffering ol, és még az se biztos hogy adja, mer reklám van 😄DD

fistin
:@@@@@@@@@@@@@@@ szerencsétlenek... akár 200 ft, akkor se igaz máááááááááá

fistin
1. félidõ mexikó van már csak, a többi bejött, de így simán bukta.....

menyit tettél és kire
fistin
na jó énse látom már ezt a meccset, de még a tippmixem is bukta ha az elsõ félidõt nem nyerik meg, sõt még ha a meccset se akkor beszarok

jbal
kösz

zaki
Szerintem tegyél rájuk, be fog jönni.

fistin
vb.sportklub.hu
és ott élõ hangközvetítés

Hella holnapi Olasz-USA mecsre szeretnék tenni 5 ezret az Olaszra (elsõ félidõbe vezetnek) szerintetek van esély? <#nemtudom> amugy 1,8-as szorzója van
jbal
hol?

fistin
nem, hallgatom a közvetítést

jbal
meghy a TVU?

fistin
nnnnna kapufa baze, ajj

fistin
nejöhetne ez a tvu player igazán....

fistin
nekünk szar fos 13 adó van, hogy lenne már itt 😄