Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Koller, Baros, és Lokvenc nélkül kizárt. Szerintem 1-0-ra fognak nyerni az olaszok, Ghána megveri USA-t, vagy leikszelnek és továbbjutnak az afrikaiak, a csehek meg kiesnek.

olaszok kikapnának este mekkorát röhögnék :-]

vagy lelkiekben nem elég jók a játékosok
<#bee1>

Oziris666
Végre egy afrikai gyõzelem<#vigyor2>

Aragorn10
Bocs igaz de akkor is furcsa nem ?????
Csak két csapat vagy ennyre jók a védelmek vagy nagyon fáradtak a csapatok ???

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

I.C.ram
Hány helyzetet hagytak már ki.... Meg a passzok is elég bizonytalanok voltak néha.
fistin
DE AKKOR IS HAJRÁ GHÁNA 😄DDDD

fistin
2 csapat, dél korea togo 0-1 rõl 2-1
és ausztrál japán 0-1 rõl 3-1

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek. Azon a meccsen -2 tizenegyes volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DjDano
Le a kalappal "afrika braziljai" elött! <#eljen>

amugy Ghána már rég továbbjutásra állna, ha a lefizetett bíró befújja nekik a 11-est az olaszok elleni meccsen...

Aragorn10
Nem tudom észrevettétek-e ,hogy a VB-n eddig csak egy csapat tudott fordítani avesztett helyzetbõl!!!!

Elég furcsa nem ??

Ennyi egyforma csapt van a világon vagy ez ilyen VB ??

<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Serpa
cattanacho

fistin
nem úgy tûnik, logikailag következtetve nem 😄

Szerinted a csehek legyõzik az olaszokat?
gól különbség tudtommal
Serpa
gólkülönbség

Barni
ha mondjuk olaszok ma megnyerik
jövõ héten pedig ghána és csehország nyer akkor mi van?
három 6 pontos csapat

Avanti Italia!

Ha a Ghánaiak legyõzik az USA-t, tovább is jutottak. 😊
fistin
ECSÉM A 2. FÉLIDÕ FELÉTÕL LÁTTAM, DE HIHETETLEN NAGY MECCS VOLT!!!!!
és a legjobb meccseket nem látom, mer nem adja csak az a xaros sport klub, még szerencse hogy neten is fogható más csatornán!
le a kalappal Ghána elõtt, nagyon jók voltak!!! már csak a lest, és egy ici pici vel jobb lövéseket kell kiorvosolni, akkor még akár esélyesek is lehetnek!!! tényleg meggyõzõek voltak, nagyon jók!!

köszi, na megjegyzem mer annyira szar 😄 másik meg az a léderer vagy ki, az se semmi 😄
banok
világi

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sztem ghána jól játszott(túl jól mer egyik kedvencem cseho) és ez a 2. percben született gól nagyon betett a cseheknek 😞 grat ghána, megérdemelték ezt a gyõzelmet<#eljen>
hát igen, nem semmi ez a kommentátor, ez melyik is volt?
NeoMaN
LOL
nem játszik jól Ghana???????
Ember, Te mit nézel?

artschi
egyetértek <#worship>Ghána

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

I.C.ram
Ezen a halálcsoport hülyeségen beszarok 😄
I.C.ram
Annyira nem szarok a Csehek. Ghána sem játszik annyira nagyon jól. Kicsit a Ghánaiak a 2004es EB Görögre emlékeztetnek. Õk sem játsztotak olyan jól. Inkább csak baromi nagy mázlisták 😄
zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki
Ghánai kapus mára megtanult védeni... 😄

Serpa
vége.
Csehország - Ghána 0-2

szépen játszottak.
amcsiket lesöprik, és továbbjutnak az olaszokkal.

hát azér sztem ez a szarul játszó cseh csapat sem említhetõ egy lapon az ultra gagyi szerbekkel
I.C.ram
Itt is volt egy argentín mezes cseh szurkóló egy cseh mezes csókával ugráltak 😄 Argenínok a tegnapi után mindenhova beülnek 😄
zaki
Van itt minden, tegnap argentín-szerb meccsen argentín mezbe bújt szurkoló ugra-bugrált svéd zászlóval... 😛

ProGabe
Mert izraeli klubnál van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
A csehek nálam nagy versenyben vannak a legszarabbul/legszánalmasabbul játszó csapat címére a szerbekkel (és egy pöppet a franciákkal) szemben,ghánának meg óriási respect,nagyol jól játszanak<#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát igen, azon én is csodálkoztam mikor mondták 😊
zaki
Majdnem 3-0... 😄

Serpa
mér adta le???

I.C.ram
Miért lobogtatott a Ghánai izraeli zászlót a 2. gólnál?
artschi
na, akik a csehekre tettek, azok így jártak... <#vigyor1><#vigyor1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

I.C.ram
Az biztos hülyeség.... Valamilyen úton módon tuti van magyar felmenõje. Ilyen név csak a magyarnál van. Abban biztos vagyok, hogy magyar származású, az más kérdés, hogy az ükapja volt magyar, vagy az apja 😊
desigo
Én meg lemaradtam😞
zaki
ÁÁÁÁ, bejött Pimpong! <#worship><#zavart1><#vigyor>

banok
eddig ez a vb meglepetése....

zaki
Micsoda gól volt! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Serpa
0-2

banok
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllll

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

zaki
Elõzõ meccsen már mondták, hogy semmi szál sem fûzi Magyarországhoz.