Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

I.C.ram
CSEHSZLOÁVKIA!!! DE NEM CSEHORSZÁG!
IMYke2.0.0.0
Mondom: #7208!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Melyiket? <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
Mondom mióta Csehország azóta ez az 1. VB-jük.

Hajrá USA!!! (csak azért mert náluk jobban csak egy csapatot utálok)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

IMYke2.0.0.0
Részben helytálló. De ezzel az erõvel akkor voltaképp az Oroszokat és a Németeket is tekinthetnénk / tekinthettük volna VB-újoncoknak...

zaki
Lehet, hogy már tudnak valamit... 😊

Aragorn10
Azokat a játékvezetõket meg partjelzõket akik hibáznak kiállítatnám a világ elé és bocsánatot kell kérniük attól a csapttól akivel csúnyán elbántak..

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

jbal
de õ azt mondta h csehországként igen

chalezlopez
Gattuso csere, Panucci nem kerettag szvsz...

Vamos Argentina!

gabber_saviola
nem tudok még kezdõt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ja persze, sörsátorba néztem

akkor volt már vb? 😄

Aragorn10
Egyszerûen nem értem!!!!

Lassan már szoknyát kéne a játékosokra adni mert ez már anyámasszony sport lessz !!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

tigeroo
helyezs ^^,

gattuso fog játszani? panucci?
IMYke2.0.0.0
Csehszlovákia 1934-ben döntõt vívott az Olaszokkal!
Bocs, hogy megcáfollak...<#rolleyes>

gabber_saviola

<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jaja Õk 1 sárgát kaptak a "tiszta játékukért", mi meg hármat

de bírót nem vesz ;-)

Serpa
ha az a szabály ...

Aragorn10
Az meg a másik, minden idõhúzásért sárga de amikor valakinek lerugják a fejét azért semmi!!!

Nevetséges!!!!!!!!

Serpa
3-0

<#idiota><#zavart1><#eplus2>

Zsolti9014
FORZA ITALIA!!!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Mátyás az Intered sem annyira tiszta 😊

de ez nem is ide tartozik

Aragorn10
Ennyi erõvel minden tizeneggyesért piros jár és el is dõlt a meccs!!!!!!!!!!

Zsolti9014
meg Kuffour belépõje Iaquintának, erre 1 sárga nekik, 3 az olaszoknak. Minden apró szabálytalanság, labdaeldobás/rúgás sárga, de a komolyabbakról sem kéne elfeledkezni. A bírók ezeket elfelejtették a FIFA szigorításának hatására.

Hajrá Magyarország!

tigeroo
sok ostoba <#nyes><#nyes>
Serpa
az a BL, ez a VB.

gabber_saviola
így igaz, amit a ghánaiak produkáltak az minden volt csak nem tiszta játék.

jbal
na sziasztok.
grat Ghánának de így 0 pontot kaptam😞

lásd juve <#mf1>

Aragorn10
Amúgy szerintem az a piros lap amivel a bíro eldöntötte a meccset messze nem volt az. Pont a Bl-döntõn volt az amikor mindenki tizeneggyest reklamált meg sárgát, de 11-es meg piros az itt nevetséges volt és ott is az lett volna.

gabber_saviola
Régóta nézel focit? mert a fociban a nagyobb csapatoknak mindig is volt egy kis elõnyük a kicsikkel szemben

tigeroo
amióta feloszlott csehszlovákia azóta most elõször vannak kinnt a vb-n
zaki
Csehországként igen.

tigeroo
11-es = gól? <#miaz> max üreskapura..
egyébként azthittem hogy beleütök a tv-be amikor néztem az olasz -ghánát
ott lökdösték a szegény olaszt a szögletzászlóra,talpaztak, becsúsztak >> vállhúzás mehet tovább... (azért totti a fülére + térdére is kapott egy kis szeretetcsomagot)
zaki
Akkor vér folyna a 3. csoportkörben... 😄

IMYke2.0.0.0
Csehország nem VB-újonc - tudtommal.

IMYke2.0.0.0
Ha nem is volt lefizetve, de a "nagy" csapat felé húzott! S ez annyira szemenszúró volt, hogy csodálom, hogy te ezt nem vetted észre...

gabber_saviola
nem hiszem hogy kikapnak

Avanti Italia, Forza Italia, Sempre Italia

zaki
Jaja, VB-újoncok! (Ahogy Csehország is.)

gabber_saviola
lefizetett bíró mi, ne beszéljél már butaságokat

tigeroo
kár hogy nem kapnak ki :p

ghána meg remélem továbbjut, full riszpekt nekik (elõször vannak kinnt a vb-n, nem?)

forza italy
Zsolti9014
Amúgy Cech is meg Kingson is jól védett, (vagy Kingston?) nagyon is jól.

Hajrá Magyarország!

zaki
Ausztália-Japán meccs tetszett nagyon.

Rage47
pedig annyira biztam a csehekben, raktam is rájuk csomó pontot😞
Serpa
egy amcsi - irán meccs érdekes lett volna.

Aragorn10
Az is lehet..

Zsolti9014
cattenacciora gondolsz? olyan már nem létezik régóta

Hajrá Magyarország!