Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
végre egy bíró aki nem hajt fejet a "nagyság" elõtt
márcsak a kommentátorokat kellene lecserélni!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ujfalusi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kezd dramain alakulni szamukra a kep. 😛
Mar pedig ha igy marad, akkor ki-ki mecs lesz az utolso forduloban, kiveve ha csak nem valami nagy aranyu gyozelmet ernek el az USA ellen.
Bar ahhoz kene egy egeszseges Baros mert a Lokvenc nagyon gyengen muzsikal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hajrá Ghána
Nagy csapatok kozul nem fogjak az Iraniak altal kihagyott ziccereket kihagyni.
Mar pedig az erotlen Iraniak is eljutottak a kapujukig es csak az mentette meg oket a goloktol, hogy a perzsak csatarai igen csak gyengek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezzel az erõvel MINDEN munkahelyre / sportra / hobbyra
Közvetítés esetén természetszerûleg nem én rúgom HELYETTÜK a labdát, ergo, én nem játszom, további következtetésként pedig nyugodatan tarthatom unalmasnak ezt a pötyögést...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
vége, végre
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!