19716
Világbajnok: Olaszország
-
#9634 énis megfogom venni, de még a 6000it sajnálom érte, de annyit viszont megér:) Csak átne vágjanak, mert a neten télleg annyiért láttam:P
-
#9633 Töröld plz Flashback a képet kösz. -
#9632 Ha te mondod:)
De szerintem gyönyörű labda!
-
#9631 labda nemmmkellene sztem :l
nem nagy eresztés... -
#9630 ja :D tényleg rablás :)
de hiddel hogy sokan megveszik annyiért is :D [csak szülőket sajnálom ...mikor a kisfia azt mondja hogy apa vedd már meg nekem mert a "többiknek" is ilyen van .... és apuci megveszi...persze csak ha megtudja :)]
-
#9629 Hi all!!! sztem Brail győzelem elsz 3-0:) -
#9628 Őszintén:)
Labda-pattog, és még szép is:)
De ez rablás:) Azt hiszik, hogy VB van, és akkor az emberek mindent meg kajálnak?
-
#9627 nem ér annyit ... én is azt mondtam... -
#9626 Neten 6000ért meg lehet rendelni:)
Ugyanolyan szép, adidas lokó rajta:-)
Jah, és márkakereskedésből -
#9625 1általán, emlékszem 2002es VB előtt voltam kint németben 6ezernek megfelelő euróba került a labda kint. Itthon volt 12ezer. És ma már ott tartunk, hogy 4év alatt 26ezerre nőtt az ára.
Jó meg minden de 14ezerrel többért?? -
#9624 ijjjjj.
amúgy nagy a kép -
#9623 Invasion:)
Najó FLÉM OFF
-
#9621 Nálunk Jégis, és eső is, az autó meg kinn ál:S (Kunhegyes)
-
#9620 Nálunk is akkora jég eső volt mint állat :d de már jég nem esik csak az eső ( Nyíregyháza) -
#9619 Töltött az oldal, aztán egyszercsak áramszünet, de mivel szünetmentes táp van, és a gép életben maradt, cask a net ment el:-)
És amikor szakadt a kapcsolat, stoppoltam az ie-t, h addig a már betöltött hsz-eket eltudjam olvasni amíg tart az áramszünet, és az övé csak félig jött be
-
#9618 én is játszottam már vele :D
nagyon jó sztem de annyit nem ér amenyiért árulják.... -
#9617 bálunk is vihar van.hol lax?
meg mi az h a szöveg fele érdekzik emg?hát vagy bejö az oldal vagy nem:) -
#9616 Amúgy kipróbáltam az új teamgesistet, vagy hogy hívják, a 19ezer forintot nem vettem rajta észre.... -
#9615 Jó-jó:-) Csak nemértettem az üzidet:-) De már világos:-)
-
#9614 Innen már elment. De ez nem változtat semmin. -
#9613 Elnézést:) De itt akkora vihar van, hogy félpercenként szakad a net, és ilyenkor a szövegfele érkezik csak meg:)
-
#9612 jólvan:) Ez az én hibám, de nemértettem elsőre amit írt, mert szakadt a netem, ha elhiszed, ha nem:)
-
#9611 amúgy nem akarok beleszólni de igaza van. -
#9610 akkor nem is műfű?
a műfű-n van sár helyett ilyen gumis izé -
#9609 módosítottam :-p -
#9608 Gondolkozzz el magadban és talán megvilágosodsz, büszke lehetsz házigazdaként, hogy ilyenekt írsz ki. Mondjuk engem nem izgat... Csak akkor is. -
#9607 Nem Sport Plusszt írtál?:)
-
#9606 jah:|
Én megpróbáltam:)
-
#9605 ööö bonyolult ez,tudnám nézni,de mégse,mert most dolgoznom kell,ahhoz meg vpn-en be kellett lépnem céges hálóba itt meg a proxy nem engedi a TVU-t...de mind1. -
#9604 Szedd le a TVU Playert, és az ESPN-n tudod nézni:)
-
#9603 nem örülök annyira,hogy este a Brazil-Japánt adják az RTL Klub-on a Horvát-Ausztrália sokkal ígéretesebbnek tünik,mert továbbjutásról szól erősen...
Persze olyan nem létezik,hogy ne a brazilokat mutassák...:-(
Tudom,nézzem akkor a Sport Klubbot,de sajna nálunk nincs :-( -
#9602 és ezt most miért?
-
#9601 Mennyire fáj ha Olaszország nyer... Lehet szidni legalább, hogy csalók, meg szar a focijuk. Nagyon divat mostanában az oalszok ellen drukkolni és osztani az észt.... -
#9600 ez gyeptégla
-
#9599 Rengeteg sérülés lesz akkor az tuti... -
#9598 mér eddig nem műfű van?egyáltalán hol van műfű? -
#9597 na, meg ezis:|:D
-
#9596 ezt nem kéne:)
Akkor már minden mű lesz a fociban:( -
#9595 nem jó a műfű,mert akkor nem tudják a vesztesek arra fogni,hogy azért vesztettek,mert elbuktak a fűben :-pp -
#9594 Műfüves pályákon lesznek a meccsek?
A németországi körülmények ismeretében a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt fontolgatja, hogy műfüves pályákon bonyolítja le a 2010-es, dél-afrikai világbajnokságot.
"Sok panasz érkezett a gyep minősége miatt, ugyanis amikor májusban leterítették a gyeptéglákat, hideg és esős volt az időjárás. Lehet, hogy négy év múlva elejét vesszük a gondoknak, és inkább műfüvet alkalmazunk" - jelentette ki Markus Siegler, a FIFA szóvivője.
A jelenleg zajló vb-n főként Hamburgban, Gelsenkirchenben és Kölnben károsodott foltokban a pályák talaja.
(forrás: MTI)