Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Hát ez hihetetlen menniy helyzetet hagy ki Ghána... Már 3-4 góllal is vezethetnének legalább.

I.C.ram
Hát az Ujfalusi az echte magyar név 😄 Ha az anyja nem is, de az apja biztos magyar.
gabber_saviola
a Tamás? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
új kedvenc születik: Ghána 😊
végre egy bíró aki nem hajt fejet a "nagyság" elõtt
márcsak a kommentátorokat kellene lecserélni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

I.C.ram
Ujfalusi magyar? 😄
banok
lol

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola

Ujfalusi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

berlinboy6329
11-es.Azt k*****.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Serpa
kapufaaaaaaa

banok
és piros a cseheknél....

banok
büntetõ Ghánának....

gabber_saviola
hát mégsem 😊

Serpa
11es Ghánának ...

gabber_saviola
tuti legalább egyenlítenek a Csehek

desigo
hogy áll a meccs?
Serpa
Nedved épp hogy lesen volt.

[Jakuza]
Nos ilyenkor szoktak elbucsuzni az olaszok mindig, ha a csehekkel vannak egy csoportban.
Kezd dramain alakulni szamukra a kep. 😛
Mar pedig ha igy marad, akkor ki-ki mecs lesz az utolso forduloban, kiveve ha csak nem valami nagy aranyu gyozelmet ernek el az USA ellen.
Bar ahhoz kene egy egeszseges Baros mert a Lokvenc nagyon gyengen muzsikal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Don Csiccsi 13
Horvátország a király !!!!

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

I.C.ram
Ne már, hogy Ghana vezet... 😞 Mondjuk Ghananak drukkolok, de Csehekre fogadtam 😄
passatgt
crouch amikor felugrott megfogta a coffos trinidadi embert és így nem tudta elfejelni

Ghána vezet? <#nyes> Mi lesz még itt 😊)) megyek, nézem is 😄

berlinboy6329
Hogyne jöhetne.Foci VB 2006,szal ide az itt lévõ meccseket meg SMényeket lehet írni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

passatgt
Fogalmam sincs csak most néztem a videót aztán gondoltam beírom😄

passatgt
Amit crouch lõtt

IMYke2.0.0.0
Ez most hogy jön ide?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

passatgt
Az anglia Trinidad és tobago mecssen szabálytalan volt az angolok gólja<#csodalk>

huhhh Appiah...

annak ellenére hogy névrokonaim, remélem kikapnak és kipottyannak a csehek 😛PP

banok
használj TVU Playert. ott van.

Kandurex
Valami online videó közvetítés van valahol? (nem szöveges)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
Olaszok ellen sem nyomták rosszul, csak nem volt veszélyes kapura a lövéseik.

SLICK
nah a 2. tippemnek is lõttek [#hehe[

nagyon nyomnak a ghánaiak

remélem...

SLICK
bazzeeeeg 😮
nem hisze mel h ezek csehek :o

zsíííííííííííííír

Hajrá Ghána

Serpa
Góóóóóólllllll!!!!!!

bár a cseheknek is szurkolok.

zaki
Pont akartam írni, hogy szerintem meglepetés lesz, és nyer Ghána! <#zavart1>

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, VEZET GHÁNA!

[Jakuza]
Attol meg nem meggyozo a jatekuk, Vedelmuk ingatag, tamadojatekuk docogos, egyedul a kozeppalyajuk ami turheto.
Nagy csapatok kozul nem fogjak az Iraniak altal kihagyott ziccereket kihagyni.
Mar pedig az erotlen Iraniak is eljutottak a kapujukig es csak az mentette meg oket a goloktol, hogy a perzsak csatarai igen csak gyengek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Jajjmá, ez demagóg szöveg...
Ezzel az erõvel MINDEN munkahelyre / sportra / hobbyra hivatkozhattál volna!
Közvetítés esetén természetszerûleg nem én rúgom HELYETTÜK a labdát, ergo, én nem játszom, további következtetésként pedig nyugodatan tarthatom unalmasnak ezt a pötyögést...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaziJoe
Hát lehet hogy gyengének tünt de ha neked kéne ott futni és téged is álan doan vsalaki fölrugna nemtudom mit csinálnál????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

összesen 3 jó meccset nem lehet mondani talán, szal szvsz senki nem fog megkövezni 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

SLICK
picsába hát nem megint egy gól miatt úszott a tippem, ráadásul bent is volt csak lesrõl lõtte C. R. :|

IMYke2.0.0.0
Gyenge meccs volt - ilyen játékkal hamar buknak a portugálok.

jbal
jeeeee
telitalálat

szívbaj kerülget 😛

vége, végre

http://www.powerplaymanager.com/r57633

jbal
fuu majdnem 3-0
de jó h nem

huh, ez majdnem bement vhogy.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!