Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
birom h a bíró megnyeri az olaszoknak a meccset
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1. színészkedni 1000L
2. 1 gólt valahogy bepaszírozni
3. kibekkelni a végéig
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Mondom hogy lesz itt kiállítás még😄
Divatcsapatok OLÉ!
A medve nem játék.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
LOOOOOOOOOOOOOL mégegy amcsit kiállítanak😄DDDDDD
Ez a bíró nem szarozik😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!