19716
Világbajnok: Olaszország
-
#9913 de h lehet ilyen pontosan kivágni a kupát?nekm sose sikerül mindig elmozdulok:D -
#9912 Nagyon szép:)
Be is rakom, aztán meglátjuk mijen hatással van a közönségre:-)
-
#9911 szerintem azt nem kelett volna engedni hogy átadják ezeknek a barmoknak a jogokat...
legalább az M1 nemcsinált ekkora reklámot anno, tényleg a focival foglalkozott -
#9910 á pedig jó meccs volt
Ausztrál-Horvát LOL volt.Kalac mit csinált.meg a bíró.három 2 sárgás kiállítás.Simunci-nak meg a 3.sárgája:D -
#9909 Togo kiütné a franciákat, hú, de röhögnék :))))
Értsd: mondjuk 3:0 lenne Togo-nak... -
#9908 Na Ronaldo kezd belejönni Sztem a két fiatal (Robinho és Cicinho) miatt volt élénkebb a támadójáték. Csak az a fránya Spanyol-Brazil páros ne lenne, ugyanis e kettőnek szurkolok :) -
Grenzjager #9907 Méltatlankodó nézők és olvasók kérésének eleget téve utánajártunk, miért nem a helyszínről közvetítette a csoportmérkőzéseket az RTL Klub, miért csak a nyitómeccsre utazott ki Hajdú B. István. Választ kaptunk arra a kérdésre is, hogy miért maradt le a magyar néző sok himnuszról, bevonulásról. -
#9906 hozzászólás -
#9905 10000mi? -
Grenzjager #9904 Na hónap meg lesz a 10.000 :) -
#9903 ez a kalács nagyon profi kapus érdekes összefoglaló volt... hülye ez az angol bíró lefújja gólhelyzetben a meccset persze meccs utáni balhét nem mutatták -
#9902 :DDDDDDDDDDDDDDDddddddd
lol volt ez az Auszik-Horvát -
#9901 nézzétek meg a tnapi Argentin - Holland meccs eredményét a nap embere : Carlos Tevez háttérképen... érdekes 2:1 LOL! -
#9900 nah kezdődik az összefoglaló... -
#9899 XD no commentXDDDD -
#9898 Én 4:0-t tippeltem. -
#9897 :DDDdddddd
nah akkor tényleg nézem az összefoglalót :) -
#9896 Szép volt Ausztrália!
Brazília meg... ÉS RONALDO! -
#9895 index.. -
#9894 hát ... behalok.....én még nem láttam csak olvasom de nagyon kiváncsi leszek... hát LOL -
#9893 Brazilo - Spanyol jó mecs lesz feltéve ha Ghána nem veri meg őket! -
#9892 3 sárga után ideje volt kiállítani -
#9891 Brazil - Spanyol nagy meccs lesz feltéve ha Ghána nem zuzza le Ronaldoékat! -
#9890 ááááh, fogadtam az ausztrálokra erre a kötsög bíró lefújja gólhelyzetben a meccset... ÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHH -
#9889 Indexről:
"Ronaldo ma 90 kilósan is remek: Juan tört előre és passzolt a dagihoz, aki 18 méterről kilőtte a bal alsót."
dagihoz LOL -
#9888 az igen :O -
#9887 Rossz lehet nem érteni a poént -
#9886 Azt gondoltam hogy a Brazilok nyernek De hogy 4:1-re... -
Grenzjager #9885 amúgy Simunic is kiállítást kapott a meccs lefujása után...
-
#9884 uhh ezt megnézem ,erre kivi vaok -
#9883 ez nagyon kellett... -
Grenzjager #9882 Horvátország kiesett :(
Az ozzik mennek tovább :) -
#9881 láttam vmit fél szemmel, de komolyan így volt? az lolos ... wow -
Grenzjager #9880 ez nem szemétség, ez több... ezért Latin-Amerikában háborút indítanak.... -
Grenzjager #9879 értitek a horvát meccset végét ???
a 16-oson cselező csatár lövése közben fújta le a meccset ??? ami gól lett?? -
Gabe18 #9878 Biró meg meghülyült,egyszer csak lefujja,aztán kiállit még egy horvátot... -
#9877 3dik sárga lap :DDDD -
Grenzjager #9876 érdekes módon van vége....
+ meglökték a króbotok a bírót -
#9875 jó meccs volt
jó pihit nektek skacok:) -
Gabe18 #9874 Ausztrálok nem tudom honnan szedték ezt a kapust,de az ilyen képességűt még grundon is lezavarják a pályáról.