Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
amcsiknak majd kicsattan a tökük...nem akaródznak csomagolni és hazamenni , inkább maradnának németben xD persze jó 20éve még ez fordítva lett volna 😄:
grizzly21
Ja meg pl ma Figo arcát majdnem lerugják, még csak nem is szabadrugás, ilyenért meg piros..viszont ha a kieséses szakaszban is lesz 1-2 ilyen biro (mint 4 éve) akkor hülyét kapok

Atesz89
De Rossi baromságot csinált de nem õ az egyetlen aki könyökölt attól még hogy elborult egyszer az agya nem kéne buzizni meg köcsögözni

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
Csíter olaszok. <#smile>

IMYke2.0.0.0
Ezt én nem tudhatom... <#buck>
A "Fõmaffizió" nálam Bush. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
egyetértek
Ráadásul stoplival bokára.

I.C.ram
amcsi maffiát is az olaszo kvezetik 😛
Ha 11-11-en vannak a pályán,ez most is sárga lett volna,igy kitûnõ alkalom volt kiegyenliteni a látszámot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Petyus_
Tényleg jogos volt, de azért kilóg a lóláb. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

grizzly21
ugyanmár hogy lehet egy ilyen antiszimpatikus csapatnak szurkolni? Totti köpköd, ez a másik f*sz meg könyököl? Mit képzelnek hol vannak ezek? az meg labdára ment csak a hülye biro..áhh

gabber_saviola
Hátulról történõ becsúszás alapban piros

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tigeroo
Hátulról történõ becsúszás, 2lábbal történõ becsúszás, veszélyes becsúszás

ezek külön-külön lehet sárgát érnek de együtt.. (elfogult vagyok, hehe<#nyes>)
IMYke2.0.0.0
Látom, másnak is eszébe jutott az U.S.A. hadiereje... 😊)))) Uruguay veszélyben... L.O.L.

Petyus_
Léderer hozza a formáját, amikor USÁnál van a labda, az csak a kispados játékosnál lehet.. meg De Rossinál már jogos volt a piros (tényleg az), Rajczinál ugyanezért viszont "véleményes".

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

A szabálykönyvben lehet, de lefogadom a gyakorlatban rajta kívûl senkinél nem ért ez pirosat.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

olympus
de nézd vissza a meccseket...
Ugyanilyen szabálytalanságért sárgát kaptak.

Divatcsapatok OLÉ!

IMYke2.0.0.0
Ennek ellentmond az eddigi VB... sárgákat kaptak érte.

Aragorn10
Dehogyis nézd meg a mai meccseket is 3-piros egy nap szuper, nagyszerûûûûûû bíróóók <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

tigeroo
ha két lábbal csuszik akkor mehet is le a pályáról má bocs...
nézd át valahol a szabályokat (mert az durva szabálytalanságnak számít)
Az biztos, hogy 10 bíróból 10-nél ez sárga. A 11. bíró vezeti a meccset.

olympus
Amúgy sztem még lesz egy vagy két kiállítás...
Majd leszmeglepi az amcsiktól is(B-52)😄DDDDD
Tényleg mi lett volna egy Irán-USA meccsen?

Divatcsapatok OLÉ!

Aragorn10
Mondtam én minden szabálytalankodás egy piros király bírók <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

IMYke2.0.0.0
Azért az amerikai maffia keze is messzire elér - [Élén a Fõmaffiózónak (G.B.) ugye... <#hehe>]

tigeroo
GYEREKEEEEK MI FOLYIK A STADIONBAAAAN!!!
eszméletlen meccs. olaszok vezetnek >> öngól >> kiállítás >>> kiállítás 2# sztem a headseten fülest kapott (már leírták elõttem tom, de ezt montam apámnak is, vele nézem lennt) most félidõ, feljöttem kicsit ^^,
jó a meccs nagyon
gattuso kelett a csapatnak<#eljen>

de rossi: inkább egy buzi amcsin vezesd le a feszültséget mint a nejeden 😄_DA?D:_?D:?_

FORZA ITALY
grizzly21
2 undorito dolog történt eddig:
-a könyöklés
-meg ahogy a hülye biro kiállította az amerikait.
elmehet az ilyen a p*csába, eredetileg az olaszoknak szurkoltam, de ilyen játék után: HAJRÁ USA!

<#taps> Elsõ félidõ jóra sikeredett!

IMYke2.0.0.0
Max sárgát ért és mellé még egy ejnye-bejnyét...
A bíró úgy érezte, hogy egálba kell hozni a digókat.
Tuti megvették. <#eplus2><#ravasz1>

bukta 5 ezer <#falbav><#violent><#falbav>
olympus
De Rossi szándékos szabálytalanság.
Az amcsi meg páros lábbal. DE EZÉRT CSAK SÁRGÁT adnak.
Moggi FOREVER<#vigyor1>

Divatcsapatok OLÉ!

zaki
Csókoltatom a bírót. <#szomoru2>

😄DD Jaja fogják a fekrenciát 😄DD

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

reaper4
szó szerinti fülest 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DjDano
Ilyen nincs,,, paraszt bíró, ennek is megtömték a bankszámláját <#gun><#gun><#gun><#violent><#violent><#violent>

<#nevetes1><#taps>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

De azért Gabber te sem hiszed, hogy ugyanolyan mértékû volt a két szabálytalanság? Az egyik durva, a másik véletlen mozdulat volt.

EmIn3m02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

I.C.ram
Szerintem a bírók a headsetén fülest kapott az olasz-maffiától 😄
EmIn3m02
éyakkor most bemakkolnak fejjel aolaszok egy golt...

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

olympus
Moggi keze mindenhova elér?<#vigyor1><#mf2>

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
nah Toni egy gólt most

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mostmár végképp remélem nyernek az amerikaiak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Alien
Hajrá USA! 😄

reaper4
ez nevetséges 😞 már megint bíró b***za el a meccset. annyira unom már

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

I.C.ram
Ezért max sárga...
EmIn3m02
hát nem ez lenne az elsõ ilyen..

Ez már nyalás.. már bocsánat, de ez nem ért pirosat.

SLICK
ez a VB legdúrvább mérkõzése sztem :o

gabber_saviola
úúúúúú szegény Pirlo remélem nem sérült meg

Bíró megint nyer az olaszoknak egy meccset?