Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A "Fõmaffizió" nálam Bush. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ezek külön-külön lehet sárgát érnek de együtt.. (elfogult vagyok, hehe<#nyes>#nyes>)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
nézd át valahol a szabályokat (mert az durva szabálytalanságnak számít)
Majd leszmeglepi az amcsiktól is(B-52)😄DDDDD
Tényleg mi lett volna egy Irán-USA meccsen?
Divatcsapatok OLÉ!
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
eszméletlen meccs. olaszok vezetnek >> öngól >> kiállítás >>> kiállítás 2# sztem a headseten fülest kapott (már leírták elõttem tom, de ezt montam apámnak is, vele nézem lennt) most félidõ, feljöttem kicsit ^^,
jó a meccs nagyon
gattuso kelett a csapatnak<#eljen>#eljen>
de rossi: inkább egy buzi amcsin vezesd le a feszültséget mint a nejeden 😄_DA?D:_?D:?_
FORZA ITALY
-a könyöklés
-meg ahogy a hülye biro kiállította az amerikait.
elmehet az ilyen a p*csába, eredetileg az olaszoknak szurkoltam, de ilyen játék után: HAJRÁ USA!
A bíró úgy érezte, hogy egálba kell hozni a digókat.
Tuti megvették. <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Az amcsi meg páros lábbal. DE EZÉRT CSAK SÁRGÁT adnak.
Moggi FOREVER<#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://www.powerplaymanager.com/r57633
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit