Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ez mondjuk jogos volt. McBride elég durván lesen volt...
zaki
SZÁNALOM

prezi
<#kuss>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NeoMaN
LOOOOOL

olympus
MENJEN A FRANCBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Divatcsapatok OLÉ!

Kész feladom 😞(((((((((((((((((888

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
b*sszameg

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

IMYke2.0.0.0
eZ TNEM HISZEM EL!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabber_saviola
les.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

pffffff les

I.C.ram
bazz les...
Matthew Prosac
NEMIGATZ%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

GÓÓÓÓÓÓÓL!!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

I.C.ram
JEEEEE!!!
IMYke2.0.0.0
EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

olympus
MErt attól, hogy kiállított egy olaszt attól nem kell kiszorni egy amcsit is. Csak hogy jó legyen az olaszoknak. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Divatcsapatok OLÉ!

NeoMaN
mindig a kispadra süt a nap

I.C.ram
Valaki mesélje már el, hogy miért van minden edzõ kokszosra szoláriumozva? 😄 De még a svéd is 😄
NeoMaN
ki az a mi?
Te olasz vagy?

A francba

IMYke2.0.0.0
Ezt nem hiszem el!!!!!!

Bandee1987
nemtom miért hiszitek, hogy a biró az olaszoknak fúj...ghána ellen mi volt? a fél válogatott lesérült miattuk, és alig kaptak 1-2 nyamvadt sárgát, mi meg egy rohadt apró kis sz*r szabálytalanság miatt kaptuk a sárgát...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ez a bíró egy hatalmas balfék.
Meccs közelébe nem engedném ezt a tehetségtelent.
Ma a bíró nem szabályok szerint dönt...

NeoMaN
barom ez a bíró

Kézilabda is van.Minden megy itt már.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem is ez az álmom 😊)

IMYke2.0.0.0
Jön Iaquinta.

Atesz89
Mekkora arc ez az Arena!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ha szabály az szabály akkor 11-es!!!

IMYke2.0.0.0
11-es bazzer!!!

NeoMaN
ÁÁÁ, szánalmas csapatok.
Menjen haza mindkettõ a döntetlennel. Bíróval együtt.

Csehek és Ghana elõre!

"USA kiesõ"

És ezt ki dönti el?

"de a bíró "meggondolta" magát"

Ezt mégis hogy kéne érteni?Gondolt egyet hogy szebb az olaszok meze,inkább azok nyerjenek,és kiszórt 2 amerikait?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

olympus
Ilyet szól:" Lippi vezérletével 19 meccsen veretlenek " így hallottam én:" Moggi vezérletével 19 meccsen veretlenek"😄DDD

Divatcsapatok OLÉ!

tigeroo
na meek tusolok + bestócozom magam a tv elé...
tigeroo
jah mexico..csak két 11-est nem adtak meg nekik + totti piros lapot kapott
Atesz89
Kiváncsi vagyok jön-e Iaquinta?

tigeroo
holnaptól elkezdek énis a braziloknak szurkolni mint te, akkor biztos hogy a gyõztesek közé álltam, OK?

színészkedés..:l nemkell senkit sem félteni,mindenki húz lefele mindenkit bár az igaz hogy elég botrányos a meccs...azért eléggé tud fájni azis ha beleállsz a lövésbe és szépen háton/combon kap a labda, hátmégha stoplis cipõvel belédtúrnak...szazl

USA kiesõ, kapott a sorstól egy csenszt (mint gána = piros lap az ellenfélnek) de a bíró "meggondolta" magát... ilyen egyszerû
IMYke2.0.0.0
Igazságtalan az Élet... 😞(

Hát ha az amcsik csinálják sárga 😄

Az olaszokat is sajnáltam 4 éve mikor a bírók kiejtették ( pedig finoman szólva sem szeretem õket). Ezt csak úgy megemlítem.

IMYke2.0.0.0
Léderer...
"Nem lennék meglepve, ha lerántásért lap járna..." 😊))))))))

Na lapot kérünk!

szerintem állítsuk ki az összes játékos, majd ejtsük le a labdát középen 10 méterrõl és amelyik térfélre pattan az a csapat nyer.

DjDano
Az olaszok csak bírói segédlettel és színészkedéssel tudnak nyerni... mindegy a 16 között már játszani is tudni kell, ott majd kihullanak 😄

berlinboy6329
A végén csak 1 maradhat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Atesz89
Lehet kicsit túlreagáltam de ez a köcsögözés felhúzott sorry...

McFrost
nem kell itt senkit sem félteni!
de egyszerû: legyen sárga a becsúszás ,ha nem ér embert akkor is!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Úgy látszik, hogy a bíró a szünetbe kapott a headseten mégegy üzenetet😊